Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Βόλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει το Μπέο και την αστυνομία, που αυτονομήθηκε απ' την κυβέρνηση

Το λευκό χρώμα καταπραϋνει τους ασθενείς και συντείνει στην γρηγορότερη αποτελεσματικότητα της ομαδικής ψυχοθεραπείας
Συγκρούσεις και δακρυγόνα στο κέντρο του Βόλου - Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ για τον Κανονισμό Άρδευσης συμπολίτες μας διεκδίκησαν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με ένα ζήτημα κομβικής σημασίας της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Βόλου φρόντισε να αποκλείσει τις τοπικές κοινότητες από τη διαδικασία διαβούλευσης. Είναι σαφές, ότι τόσο πολιτικά όσο και θεσμικά, η δημοτική αρχή όφειλε να συμπεριλάβει στη διαδικασία της διαβούλευσης και τους πολίτες ως άμεσα ενδιαφερόμενους.

Η συμπεριφορά του Α. Μπέου δε συνάδει με το ρόλο του Δημάρχου, καθώς ο λόγος του είναι διχαστικός και οι εκφράσεις, που χρησιμοποιεί απευθυνόμενος σε πολίτες, δημοτικούς συμβούλους και βουλευτές είναι υβριστικές και συκοφαντικές.


Η βίαιη κατάληξη της σημερινής συνεδρίασης είναι ενδεικτική της αντιδημοκρατικής στάσης, που κρατά ο Δήμαρχος Βόλου απέναντι σε πολίτες, που ασκούν το δικαίωμα τους να εκφράζουν την άποψη τους σε σχέση με ένα ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας για την τοπική κοινωνία, όπως η διαχείριση του νερού.

Καταδικάζουμε τη χρήση βίας από την αστυνομία, που σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (security) όχι μόνο απαγόρευσαν τη δυνατότητα προσέγγισης και εισόδου στο χώρο της ΔΕΥΑΜΒ, παραβιάζοντας έτσι και την από το νόμο οριζόμενη αρχή της δημοσιότητας των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της εν λόγω Δημοτικής Επιχείρησης, αλλά επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους.

Εκ μέρους των πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας έγινε άμεση παρέμβαση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, απόρροια της οποίας ήταν η δέσμευση για διερεύνηση των γεγονότων και απόδοσης ευθυνών.

Left.gr

4 σχόλια:

 1. Αναμενω σχόλιο απο Τσιπρα...Ποιος επιτέλους κυβερνα αυτον τον τόπο;χαχαχα.....Ζησης  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν είσαι που γέλαγες χθες:

  "...ο Αλ. Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε πως θα συνεργαστεί «με τη νέα δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης»!

  Με ποιον επιδιώκει συνεργασία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; Με αυτόν που η «Αυγή» χαρακτήριζε ως εξής: «Ο Μπέος του ποδοσφαιρικού παρακράτους, του στοιχήματος, των νυχτερινών κέντρων, ο Μπέος που στηρίχτηκε ανοιχτά από τη Χρυσή Αυγή, που υιοθέτησε το λόγο και την αισθητική της Χρυσής Αυγής».

  Και μετά τους φταίει το ΚΚΕ!"

  http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/44659/o-mpeos-o-mihos-kai-o-syriza

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. το "γέλαγες χθες" πάει στο γελοιογράφημα του γνωστού μας κου Γ. Ανανδρανιστάκη, του οποίου ο επίλογος περιγράφει με ακρίβεια αυτά που ζούμε τώρα με την κυβέρνηση της Αριστεράς:
  "Κοίτα να δεις που ο Πάχτας με τον Μπέο έκαναν κι ένα καλό στη ζωή τους. Απέδειξαν ότι δεν υπάρχει πάτος, ότι δεν υπάρχει όριο για μια ηγεσία που δρα ως θρησκευτική σέχτα και ταυτοχρόνως ως διοικητικό συμβούλιο ανώνυμης εταιρείας."
  http://www.avgi.gr/article/2788021/to-xei-pei-ki-o-stalin-%C2%ABkalutera-o-mpeos-para-o-surizaios%C2%BB

  ΑπάντησηΔιαγραφή