Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Απαντήθηκε τώρα το ερώτημα; Λύθηκαν οι απορίες;


Πολλή, πάρα πολλή η κουβέντα προεκλογικά για το αν το ΚΚΕ θα δώσει "ψήφο ανοχής" στα λαοφιλή μέτρα μιας κυβέρνησης της "Αριστεράς." Και μπόλικος ο καημός, βαρύς ο νταλκάς των απανταχού "Αριστερών". Και τις τελευταίες μέρες, διάφοροι "αθώοι" στα ΜΚΔ ρώταγαν: "θα ψηφίσει το ΚΚΕ τη νομοθεσία για την ανθρωπιστική κρίση";

Ε, όλες οι απορίες λύνονται, και η απάντηση ήρθε. Το ΚΚΕ δεν ψήφισε επί της αρχής την "νομοθεσία για την ανθρωπιστική κρίση" της "κυβέρνησης της Αριστεράς." Το γιατί το ανέλυσε προ ημερών, αλλά και στο Κοινοβούλιο. Όπως και τις αντιπροτάσεις του, και το τι θα κάνει με τους επιμέρους νόμους.

Αλλά ξέρετε κάτι; Μικρό το κακό! Την νομοθεσία την ψήφισε επί της αρχής η Χρυσή Αυγή. Και το ΠΑΣΟΚ. Και η ΝΔ. Και το Ποτάμι. Για τέτοια ριζοσπαστική νομοθεσία μιλάμε. Και βέβαια την ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, που την έφεραν. Δηλαδή τη στηρίζουν...όλοι οι καλοί οι άνθρωποι, οι ψυχοπονιάρηδες και οι φιλολαϊκοί. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο, με μοναδική εξαίρεση τον γραφικό βιβλιοπώλη που κάνει το φύλλο συκής του αστικού πολιτικού συστήματος (ντρέπεται, καλέ το γλυκό μου!) και τον βολικό "φαν"-προβοκάτορα...ημών των Λακεδαιμονίων.

Σε καλή μεριά, λοιπόν! Να...χαίρεστε την καθολικότατη συναινεσούλα σας, και μη το παρατραβάτε όταν "μαλώνετε" κουτά! Σας βλέπουν!

1 σχόλιο:

  1. Eύχομαι στον κυρ τσιπρα να επίτυχει ολόψυχα το έργο του κ εκφράζω τη συμπάθεια μου...ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ Αντωνη μη ξεχάσεις να το βάλεις κ αυτό στη λίστα.....ΟΛΟ Κ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή