Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Αναφορές για μπράβους που απείλησαν τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη

Η παρακάτω είδηση εκδόθηκε στο πόρταλ Patras Times στις 6 Μάρτη και θα πρέπει να διαβαστεί σε συνάρτηση με αυτή.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Πάτρα: Αναφορές για μπράβους που απείλησαν τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη
Του διαμήνυσαν να αφήσει ήσυχους του "επαγγελματίες" που κλέβουν το Δήμο και τους πολίτες και να μην εισπράξει από μαγαζιά της νύχτας φόρους

Προστάτες νυχτερινών κέντρων στην Πάτρα φέρονται να απείλησαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Πατρέων δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα, με τον ομιλούντα από την άλλη πλευρά της γραμμής να του διαμηνύει πως πρέπει «ν’ αφήσει ήσυχους τους καταστηματάρχες της Ηρώων Πολυτεχνείου γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα».


Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή, αποκάλυψε την μεγάλη απάτη με την μη καταβολή ενοικίων αλλά και τη μη πληρωμή ρεύματος που καταναλώνουν επί χρόνια μέσω του Δημοτικού φωτισμού «επαγγελματίες» στην παραλιακή ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου και συγχρόνως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την είσπραξη των ποσών που οφείλονται , αλλιώς θα γίνουν ακόμα και εξώσεις.

Το θέμα των απειλών και του ρόλου των ανθρώπων της νύχτας– μέχρι στιγμής από την Μαιζώνος δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση και αναφορά – σε ό,τι έχει να κάνει με την επιβολή του νόμου στο κεφάλαιο καταστήματα εστίασης και αναψυχής στην Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και γενικότερα τις εισπράξεις οφειλομένων ποσών από ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι οποίοι δεν καταβάλουν τέλη και άλλους φόρους, έχει απασχολήσει σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τη Δημοτική Αρχή, η οποία ωστόσο είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τα όσα προβλέπει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου