Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Οι τροπολογίες της ΚΟ του ΚΚΕ για το νομοσχέδιο για την "ανθρωπιστική κρίση"

ΚΟ του ΚΚΕ: Κατέθεσε τέσσερις τροπολογίες στο νομοσχέδιο για την «ανθρωπιστική κρίση»


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε σήμερα Παρασκευή τέσσερις Τροπολογίες - Προσθήκες στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις».

Οι τροπολογίες αφορούν:

1) Τη διαγραφή οφειλών των οικογενειών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας προς τις επιχειρήσεις ηλεκτρικής ενέργειας και αύξηση της μηνιαίας δωρεάν παροχής ρεύματος. 

2) Την παροχή δωρεάν και πλήρους ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης προς όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις


3) Την παροχή ενός γεύματος ημερησίως στους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με δαπάνη του κρατικού προϋπολογισμού.

4) Τη διαγραφή χρεών των σχολικών επιτροπών και των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ρεύμα, τηλέφωνο, νερό, θέρμανση). 


2 σχόλια:

 1. Έχουμε καμία ενημέρωση αν αυτές οι τροπολογίες ψηφίστηκαν/θα ψηφιστούν??

  Ευχαριστώ
  φάνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τις αποφάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων, ανέφερε ότι ομόφωνα συμφωνήθηκε την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη να συζητηθεί και να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση"
   απο το enikos.gr το βρήκα

   Διαγραφή