Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Για το άρθρο του Γ. Ανανδρανιστάκη στην "Αυγή"

Η σημερινή "Αυγή" δημοσιεύει άρθρο του Γ. Ανανδρανιστάκη, το οποίο είναι προσχηματικά άρθρο "σχολιασμού" για το "καλλιτέχνημα" των κκ. Πανούση-Αγγελάκα για το ΚΚΕ, επί της ουσίας όμως αποτελεί ξεκάθαρη προώθησή του και συνέχιση της επίθεσης στο ΚΚΕ με πιο επίσημα μέσα, αφού, ούτως ή άλλως, το εν λόγω "καλλιτέχνημα" αποτελεί πνευματικό τέκνο, επιδοτούμενο δημιούργημα, στελεχών και παρατρεχάμενων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (και εδώ).

Γράφει λοιπόν ο κ. Ανανδρανιστάκης:
«Αριστεριτζήδες πυροσβέστες / εργατοπατέρες του λαού / λοβοτομημένες μαριονέτες / του υπαρκτού του σουρεαλισμού

Απ' του Άρη τα ένδοξα τα χρόνια / στους χιλιαστές του Περισσού / με τις ξύλινες καταγγελίες / του κοινοβουλίου η μαΐμού

με τις κρατικές επιδοτήσεις / τους μισθούς ντροπής των βουλευτών / πλάι πλάι μαζί με χρυσαυγίτες / ορντινάτσα των καπιταλιστών

Απ' της Βάρκιζας την κωλοτούμπα / που έδωσε τα όπλα στα σκυλιά / οι σφραγιδοκράτες νταβατζήδες / κοροΐδεύουνε την εργατιά».


Αυτοί είναι οι στίχοι της «Κατιούσας του ΚΚΕ» που έγραψε ο Τζίμης Πανούσης και την τραγούδησε με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Καλά κάνουν οι καλλιτέχνες και τα χώνουν στα κόμματα [sic] και τις ηγεσίες τους. Είναι δικαίωμά τους και υποχρέωσή τους. Ειδικά η ηγεσία του ΚΚΕ, που είναι κλεισμένη στο ατσαλένιο κάστρο του δόγματος, πρέπει να ακούει από καιρού εις καιρόν ότι είναι γυμνή σαν τον βασιλιά του παραμυθιού. Κι όμως, η σύγκριση του ΚΚΕ, των οπαδών και της ηγεσίας του με τους χρυσαυγίτες είναι εντελώς απαράδεκτη, ανιστόρητη, συκοφαντική και εντέλει αντικαλλιτεχνική: Όσα προηγούνται και όσα ακολουθούν χάνονται μέσα στις δηλητηριώδεις ανοησίες περί της συμπόρευσης με τους ναζιστές.
Κατά συνέπεια, το μόνο πρόβλημα με τους πιο πάνω στίχους, τους οποίους ο κ. Ανανδρανιστάκης δεν χάνει την ευκαιρία να παραθέσει πλήρως στην αρχή του άρθρου του, είναι ο στίχος "πλάι πλάι με τους χρυσαυγίτες", ο οποίος "χαλάει" την καλλιτεχνική αξία όσων προηγούνται και έπονται. Τα όσα δε προηγούνται και έπονται, με τα οποία ο κ. Ανανδρανιστάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί, αποτελούν τρόπο "να τα χώνουν" οι καλλιτέχνες ... στα κόμματα (στο εξής ένα κόμμα, το ΚΚΕ). Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ένα "τραγούδι" το οποίο δεν κάνει καν την συνηθισμένη οπορτουνιστική εκχώρηση στην "καλή βάση", αλλά αναφέρεται στο "ΚΚΕ" συνολικά, δεν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση όταν περιγράφει έναν πολιτικό χώρο ως:

α) "πυροσβέστη" (ενν. του καπιταλιστικού συστήματος), β) "εργατοπατέρα" γ) "λοβοτομημένη μαριονέτα" δ) "χιλιαστή" ε) φορέα "ξύλινων καταγγελιών" (όπως αυτές για συνέχιση του Μνημονίου, π.χ...) στ) "μαϊμού" ζ) "επιδοτούμενο απ' το κράτος" η) αμειβόμενο με "μισθούς ντροπής" (το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που έχει κατ' επανάληψη ζητήσει να μειωθούν οι βουλευτικοί μισθοί και που αμοίβει τους βουλευτές του με μισθό μέσου εργάτη) θ) "ορντινάτσα των καπιταλιστών" ι) "κωλοτούμπα" [sic] ια) "σφραγιδοκράτη" (ήτοι γραφειοκράτη) ιβ) "νταβατζή" ιγ) φορέα κοροϊδίας της εργατικής τάξης.

Με όλα αυτά δεν έχει κανένα πρόβλημα ο αρθρογράφος και η εφημερίδα του, ίσα-ίσα συμφωνούν και επαυξάνουν. Πρόβλημα έχουν με τις "δηλητηριώδεις ανοησίες περί της συμπόρευσης με τους ναζιστές."

Γιατί όμως;

Δεν ήταν η ίδια η "Αυγή" η οποία έκανε αυτόν τον "ανιστόρητο και συκοφαντικό" παραλληλισμό ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής στο άρθρο της "ΠΑΜΕ Χρυσή Αυγή;" ημερομηνία έκδοσης 21/2/2012, /http://archive.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=671106, το οποίο, μαζί με τόσες άλλες της βρωμιές, έχει βεβαίως εξαφανίσει απ' το αρχείο της στο διαδίκτυο, αλλά το οποίο βεβαίως διασώζεται και παρατίθεται στο τέλος αυτού του κειμένου;

Η "Αυγή" ήταν, βεβαίως.

Αλλά ας αντιστρέψουμε το ερώτημα:

Λέει κάτι για το ΚΚΕ το "καλλιτέχνημα" των Πανούση-Αγγελάκα διαφορετικό από όσα λέει η ίδια η Χρυσή Αυγή; Και κατά συνέπεια, διαφέρει σε κάτι ό,τι υπερθεματίζει ο κύριος Ανανδρανιστάκης και η εφημερίδα που τον δημοσιεύει από όσα υπερθεματίζει η Χρυσή Αυγή; Ας ρωτήσουμε την ίδια Χρυσή Αυγή, επιλέγοντας μόνο την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την επίθεσή της στο Πέραμα:
Οι μπολσεβίκοι της συμφοράς, οι νεκροθάφτες της ζώνης του Περάματος, να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. Οι κοινοί τραμπούκοι και τα κομματόσκυλα, που τόσα χρόνια στέρησαν το μεροκάματο από χιλιάδες Έλληνες, τώρα κλαίγονται, διαμαρτύρονται και συκοφαντούν το Εθνικιστικό Κίνημα. 
Ο μόνος λόγος που ΚΚΕ και κανάλια στήνουν τεχνητή ένταση στο Πέραμα είναι η πρόσφατη δημιουργία Εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Πλήττονται τα συμφέροντα του ΠΑΜΕ και των εφοπλιστών, γι’ αυτό προσπαθούν με ψέματα και αθλιότητες να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή. 
Οι επαγγελματίες αφισοκολλητές - που δεν δούλεψαν ούτε μία μέρα στη ζωή τους και τρώνε με χρυσά κουτάλια από τα κρατικά λεφτά του ΚΚΕ - να πάψουν να λένε ψέματα και να καταδίδουν πολίτες. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους συκοφάντες και συνεχίζει τον διμέτωπο αγώνα της ενάντια στους επαγγελματίες εργατοπατέρες της αριστεράς και στο εφοπλιστικό κεφάλαιο που από κοινού εκμεταλλεύονται τον Έλληνα εργάτη.
Δεν "τα χώνει" η Χρυσή Αυγή με τρόπο απόλυτα ταυτόσημο που "τα χώνουν" οι Αγγελάκας-Πανούσης, το περιοδικό Μετρό, εσείς και η "Αυγή" κύριε Ανανδρανιστάκη;

Το ίδιο λεξιλόγιο με αυτό που υπερθεματίζετε χρησιμοποιούν -- σε βαθμό που θα μπορούσε, λέξη προς λέξη, να έχει γράψει η ίδια το "καλλιτέχνημα" που παρήγαγαν για λογαριασμό της "Αριστεράς" σας, και του Ομίλου Αντένα όπου ανήκει το "Μετρό", οι κύριοι Αγγελάκας και Πανούσης.

Αλλά ο κύριος Ανανδριναστάκης δεν αρκείται καν στο να υπερθεματίσει και να νομιμοποιήσει μέσα απ' τις σελίδες της "Αυγής" την "κριτική" (έτσι λέγεται τώρα) της Χρυσής Αυγής στο ΚΚΕ ως "καλλιτεχνικό χώσιμο." Συνεχίζει ως εξής:
Αμέσως μετά, πήραν τη σκυτάλη «Οι φίλοι του ΚΚΕ», κάποια από τα τρολ που ρίχνει το Κόμμα στο Διαδίκτυο για να βρίζουν και να τρομάζουν τους αντιφρονούντες: «Γεροτσάτσοι και αρχιρουφιάνοι, της κονόμας οι αναρχικοί Το 40 θα 'σουν καταδότης, γελωτοποιός των Γερμανών / Γκεσταπίτης και μαυραγορίτης, αρχηγός όλων των αρπαχτών/ Κι οι ναζίδες σ' έχουν αγαπήσει, κασιδιάρα έγινες ψυχή / κι από δράκουλας των Εξαρχείων, στου Μιχαλολιάκου την αυλή». Απάντησαν στη συκοφαντία με συκοφαντία εις το τετράγωνο, ο Πανούσης και ο Αγγελάκας είναι ναζίδες, μαυραγορίτες, γκεσταπίτες και ό,τι άλλο προστάζει η οργή του ΚΚΕ, που είναι χειρότερη και από την οργή του Αιγύπτιου θεού Ρα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Όσοι προσβλήθηκαν από το αυστηρά χρυσαυγιτικό "πόνημα" της παρέας του "Μετρό" αρκετά ώστε να απαντήσουν είναι ενεργούμενα του ΚΚΕ, "τρολ που ρίχνει το Κόμμα στο Διαδίκτυο", που προσβάλλονται επειδή έτσι "προστάζει η οργή του ΚΚΕ", όχι επειδή είναι πολιτικά υγιείς άνθρωποι αντί για ξερατοσακούλες.

2. Κατά συνέπεια, μόνο η μη αντίδραση σε ένα καθαρά φασιστικό τραγούδι είναι αποδεκτή. Όταν σε βρίζουν με φασιστικά υβρεολόγια πρέπει να το βουλώνεις, αλλιώς είσαι στρατιωτάκι του "Περισσού."

3. Όσοι προσβλήθηκαν και απάντησαν είναι οι ίδιοι υβριστές και τρομοκράτες των άλλων. Το να λες τον φασισμό φασισμό είναι "ύβρις" και "τρομοκρατία".

4. Όσοι προσβλήθηκαν και απάντησαν ότι ο φασισμός είναι φασισμός είναι οι ίδιοι "συκοφάντες στο τετράγωνο", δηλαδή ούτε καν εξίσου αξιοκατάκριτοι με τους Αγγελάκα και Πανούση, αλλά περισσότερο. Το θύμα δεν εξισώνεται καν ηθικά με το θύτη, αλλά υπολείπεται σε ήθος του θύτη. Προφανώς, αυτό ισχύει διαχρονικά ως αρχή, και όσοι κατήγγειλαν ταγματασφαλίτες είναι κατά τι χειρότεροι από τους ίδιους τους ταγματασφαλίτες, "συκοφάντες στο τετράγωνο."

Κύριε Ανανδριναστάκη, θεωρώ πως έχω επαρκώς και με διεξοδικό τρόπο θεμελιώσει ότι είστε εσείς ο ίδιος φασίστας, ξεδιάντροπος προαγωγός φασιστικών ιδεών και φασιστικών πρακτικών, ιταμός συκοφάντης χιλιάδων ανθρώπων, κομμάτι της σάπιας και δηλητηριώδους ψυχής του φασισμού. Κι ελπίζω να έρθει γρήγορα η ώρα που ο ελληνικός λαός θα σας ξεράσει απ' τον οργανισμό του -- εσάς και όλους τους ομοίους σας.


***
ΠΑΜΕ Χρυσή Αυγή;
Αυγή
Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/02/2012

Συνέβη και αυτό! Χρυσαυγίτες επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή το εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας στην Ελευσίνα για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους, που πραγματοποιούν απεργία για περισσότερες από 110 ημέρες. Η επίσκεψη έγινε με την ανοχή του προέδρου του σωματείου, Γ. Σιφονιού, στελέχους του ΠΑΜΕ, ο οποίος έβγαλε μάλιστα, μετά τους χρυσαυγίτες, λόγο προς τους παρευρισκομένους εργαζομένους, εμφανιζόμενος να αποδέχεται τη συμπαράσταση των νεοναζί. Οι χρυσαυγίτες μοίρασαν και τρόφιμα που είχαν την ετικέτα «Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος».

Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή Μαγνησίας είχε βγάλει ανακοίνωση υπέρ του ιδιοκτήτη της Ελληνικής Χαλυβουργίας, Ν. Μάνεση. Τώρα υποκρίνεται ότι συμπαραστέκεται στους εργαζομένους. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το συνδικάτο δεν έβγαλε ανακοίνωση για την προκλητική παρουσία των χρυσαυγιτών στο εργαστάσιο, ούτε ο «Ριζοσπάστης» το Σάββατο και την Κυριακή αναφέρθηκε στο πρωτοφανές αυτό γεγονός. Αντιθέτως ο πρόεδρος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Αυγή», αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την στάση του, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει προβληματισμό ανάμεσα στους απεργούς χαλυβουργούς.

Να θυμίσουμε στο ΚΚΕ πως το γαλλικό κόμμα και ο Λεπέν αποτέλεσαν συγκοινωνούντα δοχεία, εις βάρος φυσικά του γαλλικού Κ.Κ.;

Κω.Μπα.

13 σχόλια:

 1. Ενδιαφέρουσα συγκυρία να θυμηθεί η Αυγή μια ιστορία που κυκλοφορεί εδώ και δύο εβδομάδες. Πάνω που είχαμε καταθέσει και αυτήν την πρόταση για κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων. Κοίτα να δεις τι γίνεται. Κοιμάσαι ως απολογητής των αστικών πολιτικών και ξυπνάς φορέας φασιστικών ιδεών.

  Ο.Χ.Ε.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα μου εξηγήσει κάποιος τι έγινε με τη ΧΑ και πως βρέθηκε να πατά το πόδι της στο χώρο του μεγαλύτερου αγώνα τουλάχιστον από το 2009;
  Ο σκοπός τους ήταν η συκοφάντηση. Πως όμως και γιατί τους επιτράπηκε η παρουσία εκεί, άρα και η συκοφάντηση.

  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα σου το εξηγήσω εγώ προσωπικά και αναλυτικά, αμέσως μόλις εξηγήσεις εσύ τι δουλειά έχεις να παίρνεις το ψευδώνυμο του συντρόφου τσαφ και να κάνεις πλαστοπροσωπία.

   Διαγραφή
 3. εγω θελω να μου πουνε αυτα τα καλικατζαρακια (και θα βασιστώ σε κείμενο του κ.Γ.Σαρρη http://giorgossarris.blogspot.gr/2015/02/blog-post_19.html))

  "Mήπως ξέρει κανείς το τραγούδι του Τζιμάκου για τη ΝΔ ή τη Δεξιά;
  Οχι βέβαια, γιατί δεν έγραψε τέτοιο τραγούδι.
  Μήπως ξέρετε το τραγούδι του Αγγελάκα για το ΠΑΣΟΚ και τη Σοσιαλδημοκρατία;
  Οχι φυσικά γιατί ούτε αυτός έγραψε τραγούδι εναντίον αυτών που ξεπούλησαν ανοιχτά και τσάκισαν το λαό.
  Μήπως ξέρετε το τραγούδι που έγραψε ο Τζιμάκος και οι φίλοι του για τη Χρ.Αυγή ή το φασισμό;
  Μήπως το τραγούδι τους εναντίον του Ναζισμού;

  Ούτε αυτο θα το βρείτε γιατί ούτε εναντίον του φασισμού-ναζισμού έγραψαν!

  Το τραγούδι που έγραψαν εναντίον της Χούντας, για να μη γενικέυουμε και για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι εδώ στον τόπο μας;
  Ουτε τέτοιο τραγούδι θα βρείτε γιατί ούτε η Χούντα τους απασχόλησε σαν βασανιστής και εχθρός του λαού που ήταν το δικτατορικό καθεστώς!

  Εναντίον του καπιταλισμού κάτι ρε γαμώ το;

  Μην ψάχνετε, δεν υπάρχει...
  Ο καπιταλισμός εχθρός; Θεός φυλάξει! Μη βρίζουν και το χέρι που τους ταίζει...


  Κι όμως αυτά τα θηρια της καλλιτεχνίας, έγραψαν τραγούδι για να βρίσουν, αυτοί θα πουν για να "σατυρίσουν", το ΚΚΕ!"

  μετα τι κουνιούνται οι "βαρκούλες"..... για να μας πούνε τι?
  Κι ομως αυτα περνούν στον κοσμο,οσες φορες και να τα απαντήσουμε.
  Τον σκοπό τους τον πετυχαν με βρισιές,συκοφαντίες και ψεύδη και ενώ ολοι γνωρίζουν οτι ειναι ψεύδη, ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!! Επηδη ετσι εχουν ανατραφει γενιές και γενιές τωρα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τακτικές τις οποίες ο λόγιος Τριανταφυλλίδης χαρακτηρίζει ξεκάθαρα "iç oğlanι `νεαροί στην υπηρεσία του παλατιού" http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B9&dq= Πολλοί ακούν ένα τραγούδι, μα ουσιαστικά διαφαίνεται ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι τελικά να ξεμπροστιάζονται. Τα χρυσόψαρα & τα αποβράσματα δεν τίθενται ως ιδανικά μας & στο δια ταύτα, ούτε η ρηχότητα με την οποία εκλαμβάνονται αυτές οι τακτικές από τους υπόλοιπους, βραχυχρόνια.
   Και ένα τελευταίο… Οι ύμνοι & γενικότερα οι συνθέσεις που ακούμε & τραγουδάμε εμείς, φέρνουν μαζί με τη συγκίνηση & τη ζέση για αγώνες. Αν αυτοί χτυπώντας το κώλο με τα λαρύγγια τους περιμένουν να νοιώσουν κάτι αντίστοιχο, τότε αυτό που καταφέρνουν είναι να εμπίπτουν στους οπαδούς του Αυνάν.-

   Διαγραφή
 4. Έχουν τελειώσει. Και το ξέρουν. Και γίνονται όσο περνάνε οι μέρες περισσότερο ξεδιάντροποι. Όσο περνάει ο καιρός και ξεφτιλίζονται και άλλο, τόσο περισσότερα τέτοια θα ΄χουμε. Και μπόλικο "σταλινισμό" θα ΄χουμε. Και ό,τι άλλο θυμηθεί ή εμπνευστεί το άθλιο τσερβέλο τους θα ΄χουμε. Αλλά πλέον δεν μας αιφνιδιάζει τίποτα. Έχουν τελειώσει. Και το ξέρουν. Γιάννης Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Νομίζω ότι είναι ευκρινές σε όλους ότι το "καλλιτέχνημα" των Πανούση-Αγγελάκα ζέχνει πολύ περισσότερο φασισμό από την συγκεκριμένη ανακοίνωση της Χ.Α.που αναφέρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση με τον Καμμένο για πατριωτικούς λόγους.
  Όλοι οι αστοί πολιτικοί, από τον Μπαλτάκο μέχρι τον Θεοδωράκη και από τον Βενιζέλο μέχρι τον Παπανδρέου, στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για πατριωτικούς λόγους.
  Όλοι οι δημοσιογράφοι, από τον Πρετεντέρη μέχρι τον Παπαδημητρίου και από τον Χατζηνικολάου μέχρι τον Παυλόπουλο, στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για πατριωτικούς λόγους.
  Στο Σύνταγμα διαδήλωναν ένα σωρό άνθρωποι για στήριξη της κυβέρνησης που μας έκανε "εθνικά υπερήφανους".
  Η Βαλαβάνη τόλμησε να πει "να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και αυτοί που ΔΕΝ έχουν, για πατριωτικούς λόγους", κάτι που ΔΕΝ τόλμησαν οι Σαμαροβενιζέλοι..
  Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφυλιστεί πλέον ακόμα και σαν σοσιαλδημοκρατία, έχει στην πράξη ταυτιστεί με τους εθνικιστές και επομένως η βρωμιά που ξερνάει ο χώρος για τους κομμουνιστές είναι φυσική απόρροια της σημερινής πολιτικής θέσης του.
  Όσο για τον Ανδρανιστάκη, είναι γνωστός ο χυδαίος αντικομμουνισμός του εδώ και πολύ καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλλιτεχνικό ΚΟΥΪΖ για να δείτε ποιο κόμμα σας ταιριάζει:

  1) Βρείτε ποιος είναι ο κρυφοφασίστας- και κερδίστε ετήσια δωρεάν συνδρομή του περιοδικού Μετρό, που θα έχει δώρο κάθε φορά το CDsingle “η Katyusha του ΚΚΕ”:
  Α) Ο Κασιδιάρης που έριξε μπουνιές στην Κανέλλη, όταν μόνο αυτή αντέδρασε όταν ο ΧΑτης πέταξε ένα ποτήρι νερό στην Ρένα Δούρου.
  Β) Ένας καλλιτέχνης, που με αφορμή αυτό το αξιοκατάπτυστο γεγονός, έγραψε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού: «Αν ήξερα πόσο κότες είναι οι κουκουέδες, θα κλοτσούσα και στα μούτρα την Κανέλλη»  2) Το τραγούδι «η Katyusha του ΚΚΕ» και η φράση του Πανούση «Αν ήξερα πόσο κότες είναι οι κουκουέδες, θα κλοτσούσα και στα μούτρα την Κανέλλη» θα λέγατε ότι:
  Α) εκφράζουν και αποτυπώνουν την φασιστική νοοτροπία καλύτερα από την Χ.Α.
  Β) είναι μια χυδαία επίθεση στο *Κ*ΚΕ, το οποίο ό,τι και να είναι δεν την αξίζει
  Αν απαντήσατε Β) συγχαρητήρια κερδίσατε μια θέση αρθρογράφου σε Αριστερά ΜΜΕ της αρεσκείας σας, που δόξα τω Θεώ είναι μπόλικα και για όλα τα γούστα: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_82.html


  3) Στα Αριστερά ΜΜΕ θα προτιμούσατε να διαφημίζεται:
  Α) το περιοδικό ΜΕΤΡΟ
  Β) η εκπομπή του Ν. Νικολόπουλου , που θα πάρει συνέντευξη από τον έγκλειστο Ηλ. Κασιδιάρη, ο οποίος σαν θρασύδειλος που είναι δεν κλώτσησε την Κανέλλη στα μούτρα όπως θα κάνε κάθε κανονικός Αριστερός, που θέλει να σέβεται τον εαυτό του
  Γ) το ινστιτούτο της Γιάννας Δασκαλάκη Αγγελοπούλου που δίνει υποτροφίες με σχέδιο δράσης την Κοινωνική ένταξη/αντιμετώπιση της φτώχειας
  Δ) η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλλιτεχνικό ΚΟΥΙΖ πάνω στην επιστολή του Δ. Τσακνή.

   Η επιστολή του Δ. Τσακνή προς τον πρωθυπουργό απευθύνεται:
   Α) προς τους συντρόφους της κομμουνιστικής Αριστεράς και του Συριζα
   Β) προς τον Αλέξη
   Γ) προς νεαρούς που είναι εθισμένοι σε ηλεκτρονικά παιχνίδια
   Δ) σε όλους τους ανωτέρω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά

   Όταν ο Δ.Τσακνής έγραφε την επιστολή πιστεύετε ότι:
   Α) είχε πιει αλκοόλ
   Β) τον πίεζε αφόρητα η γυναίκα του να κάνουν σεξ και έτσι δεν πρόλαβε να κάνει διορθώσεις
   Γ) βρισκόταν σε χειρουργικό τραπέζι και είχε αρχίσει να τον πιάνει η αναισθησία

   Όταν ο Δ. Τσακνής γράφει επί λέξει «Δεν έχω διαβάσει στη ζωή μου πιο άθλια ελληνικά» πιστεύετε ότι αναφέρεται:
   Α) στην επιστολή του
   Β) στα σπαμ μηνήματα που έρχονται στο email μας από το εξωτερικό
   Γ) σε κείμενο του Θανάση Καρτερού
   Δ) στους συντρόφους του Σύριζα

   Η έντονη συναισθηματική του φόρτιση όταν απευθύνεται στον Αλέξη πιστεύετε ότι οφείλεται:
   Α)στην εθνική ανάταση που αισθάνθηκε λόγω της απάντησης του Αλέξη στον Νταής σε μπλουμ.
   Β) στο αλκοόλ σε συνδυασμό με χάπια ecstasy

   Η ασάφεια της μετάφρασης έγινε σκόπιμα από την κυβέρνηση της Αριστεράς:
   Α) για να μπερδέψει τους ιθαγενείς αυτού του τόπου, επειδή ο Σύριζα τους πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες
   Β) για να μπερδέψει τους κουτόφραγκοι

   Ένα μελλούμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, που οικειοθελώς κάνουμε:
   Α) θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ωραίος προπομπός για μια ρήξη, αλλά αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό (ειδικά που δεν ξέρουμε ρήξη με ποιόν ή τι)
   Β) θα ήταν πολύ ωραία παγίδα για να ρίξουμε την ευθύνη για τους εξευτελιστικούς συμβιβασμούς που μόνοι μας προτείνουμε, στους εκβιαστές,

   Ο Δ. Τσακνής πιστεύει ότι στην Ρωσία πριν το 1917 οι μπολσεβίκοι έπαιρναν:
   Α) το 100% των βουλευτικών εδρών
   Β) το 111% των βουλευτικών εδρών
   Γ) το 36% των βουλευτικών εδρών, αλλά κι αυτό δεν ήταν αρκετό

   Όταν λέει «Game over δηλαδή?» απευθύνεται:
   Α) σε ένα 4χρονο παιδί, που θέλει πίσω το ηλεκτρονικό του παιχνίδι
   Β) σε κκεδες που τον κοιτάν με ανοιχτό το στόμα
   Γ) στον διχασμένο εαυτό του, που έχει μπερδευτεί με το πόσο μπουρδέλο είναι η κυβέρνηση

   Διαγραφή
  2. (και μια σοβαρή ανάλυση)
   Για τον Δ. Τσακνή και τις ...νουθεσίες του
   http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/62109/gia-ton-d-tsakni-kai-tis-noythesies-toy

   πως να βοηθήσει το ΚΚΕ τον Σφύριζα να θεραπεύσει τον καρκίνο.

   Διαγραφή
 8. Μιλάμε για τον ίδιο κύριο που καθημερινώς στις 12.30 εκστομιζει κρυοκώλαδες από τα ερτζιανά του Κόκκινο105,5 με ειρμό κοκάκια.. Πραγματικά ο,τι πιο ιταμό μαζί με Θ. Καρτερό διαθέτει η ριζοσπαστική αριστερά..

  Ernest Everhard.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ε ψιτ ανανοαυνανα!!!
  ενας ΚΚΕς σου λεει οτι ηρθε η ωρα να βαλεις το πιστολι κατω απο το σαγονι και να τραβηξεις την σκανδαλη! να εισαι σιγουρος οτι θα χορευω στο ταφο σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή