Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Προς κύριον Ανανδρανιστάκην: Το γραμμάτιον έληξε, ώρα δια εξόφλησιν

Περνούσαν σαν βαγόνια οι παράγραφοι του απολογισμού κι ούτε λέξη αυτοκριτικής για όσα διέπραξε η ηγεσία του ΚΚΕ στην υπόθεση του Πάχτα και του Μπέου. Διότι όλα καταπίνονται, σύντροφοι, και τα ψέματα, και το μίσος, και οι συκοφαντίες. Το όνειδος του Πάχτα και του Μπέου, όμως, δεν καταπίνεται ούτε με όλο το νερό του Βόλγα.
Αυγή, 28/5/2014

Ματ και ιδιωτική ασφάλεια "φύλαξαν" τον Μπεο με γκλοπ και χημικά - Σπασμένο ένα πλευρό διαδηλωτή

Σήμερα Παρασκευή στον Βόλο έγινε ση συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ για τον Κανονισμό Άρδευσης. 

Μετά την είσοδο Μπέου στη ΔΕΥΑΜΒ λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με γκλοπ και χημικά λεπτών στους διαμαρτυρόμενους πολίτες που βρίσκονταν έξω από την συνεδρίαση.
Επί της Κωνσταντά και σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την Κ. Καρτάλη βρισκόταν διμοιρίες υποστήριξης της Αστυνομίας, όπως και πριν την οδό Σπ. Σπυρίδη, ενώ όσοι έμπαιναν στον κλοιό προς τη ΔΕΥΑΜΒ περνούσαν από έλεγχο και ζητούνταν τα στοιχεία τους.

Μπροστά στα σκαλιά της εισόδου προς τη ΔΕΥΑΜΒ βρισκόταν άνδρες εταιρίας Σκιούριτι, που είχαν λίστα των ανθρώπων που έπρεπε να μπουν στο κτίριο (μέλη του Δ.Σ. και πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων), που τους άφηναν να μπουν στο κτίριο μόνο αν αναγραφόταν το όνομά τους.

Τα ΜΑΤ όπως αναφέρουν πληροφορίες τραυμάτισαν 3 διαμαρτυρόμενους. Ο ένας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με σπασμένο πλευρό.

Alfavita

1 σχόλιο:

  1. ουτε 10 μηνες δεν περασαν ...
    Τι σκληρη που ειναι η ζωη με τους τυχοδιωκτες κι απατεωνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή