Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Πώς θα γίνονται εφεξής οι συνομιλίες ώστε να διαφυλάσσεται η εθνική αξιοπρέπεια

Πρώτα θα συνομιλούν και θα συμφωνούν οι υπουργοί (μεγάλο μέγεθος ανθρώπου), και μετά θα επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες οι τεχνοκράτες (μικρό μέγεθος ανθρώπου). 

Η τρόικα με τη μορφή που ξέραμε τελείωσε, είπε ο Γαβριήλ. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι θα πάρει άλλη μορφή; Οι τεχνοκράτες εκπρόσωποι των δανειστών θα μιλούν μόνο με τεχνοκράτες εκπροσώπους της Ελλάδας, και μόνο στις Βρυξέλλες, ανακοινώθηκε. Αλλά ο Ντάισελμπλουμ ανακοίνωσε ότι η πρώτη συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα. Προφανώς μας πετάει το γάντι. Τελικώς όμως τι να περιμένουμε;
Για το "μόνο στις Βρυξέλλες":  Για να μη προσβάλλεται το αίσθημα της εθνικής αξιοπρέπειας, η ελληνική κυβέρνηση δήλωσε αποφασισμένη να κλείνει ένα ξενοδοχείο όπου να μπορεί να βγάλει τα μάτια της με τους θεσμούς χωρίς να προσβάλλεται ο κερατάς με έδρα την Αθήνα. Βεβαίως, ο κερατάς θα πληρώνει κάτι παραπάνω σε αεροπορικά εισητήρια για να διαφυλάξει την εθνική του αξιοπρέπεια. Αλλά ούτε αυτό δεν δέχονται οι Δον Ζουάν της Ευρωζώνης. Θέλουν τους έρωτές τους στα μούτρα μας!

3 σχόλια:

 1. πάντως οι δικοί μας πέρνουν ' προφυλάξεις'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.skai.gr/mobile/article?aid=277127
  ανάκληση της ανάκλησης της άδειας στις σκουριές
  κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231392074

  "Στην Αθήνα φτάνει την Πέμπτη η τεχνική ομάδα των θεσμών που θα συλλέξει μακροοικονομικά και δημοσιονομικά στοιχεία, όπως επιβεβαιώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης του Brussels Group, την Τετάρτη στη βελγική πρωτεύουσα.

  Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικούς κύκλους, τη Δευτέρα θα έρθει στην Αθήνα η τεχνική ομάδα που θα συλλέξει χρηματοοικονομικά στοιχεία, καθώς και στοιχεία που σχετίζονται με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις."

  Κλπ.... μα ποσο γελοιοι ειναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή