Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Αλλαγή διοίκησης στην «Eurobank» μετά τη συμφωνία κυβέρνησης - μεγαλομετόχου

Την αλλαγή ηγεσίας στην «Eurobank» που είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση με τον μεγαλομέτοχο, βασικό μέτοχο, Πρεμ Γουάτσα, ενέκρινε το βράδυ της Κυριακής το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Οι αλλαγές είχαν συζητηθεί και αποφασισθεί την Παρασκευή, κατά τη συνάντηση του επικεφαλής του ομίλου «Fairfax», Πρεμ Γουάτσα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, και τον υπουργό Ανάπτυξης, Γιώργο Σταθάκη, οι οποίοι διαβεβαίωσαν τον μεγαλομέτοχο, πως στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη της τράπεζας και η αύξηση της μετοχικής της αξίας. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «MEGA» το βράδυ της Κυριακής, ο Γ. Δραγασάκης δήλωσε ότι η αλλαγή στη διοίκηση της «Eurobank» έγινε με πρωτοβουλία της τράπεζας.

Πρόεδρος της «Eurobank» αναλαμβάνει ο Νίκος Καραμούζης, ο οποίος επανέρχεται στην τράπεζα. Είχε αποχωρήσει όταν αυτή πέρασε στον έλεγχο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Διευθύνων σύμβουλος ο Φωκίων Καραβίας.

902

5 σχόλια:

 1. Με στήριξη από τη... Δύση, η άνοδος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας
  http://www.capital.gr/Markets.asp?id=2217579

  "Με το ντουφέκι μου στον ώμο..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Σε πόλεις, κάμπους και χωριά"

   "Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αντίπαλο. Δεν είχε αντίπαλο. Κι αυτό δεν είναι καλό πράγμα στην Δημοκρατία. Αν αποτύχει ο κ. Τσίπρας, που το απευχόμαστε, οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι θα στραφούν τότε στην Χρυσή Αυγή!"

   "της λευτεριάς ανοίγω δρόμο"

   "Σύντροφε πρωθυπουργέ. Διαβάστε το άρθρο του Στέφανου Μάνου."
   http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2217228

   "το στρώνω βάγια και περνά"

   Διαγραφή
 2. "Συνάντηση με τον πρόεδρο του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλη Σάλλα, είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης. Η συνάντηση που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο είχε ως θέμα «την επανεκκίνηση της οικονομίας»

  Για την Ιστορία: «Θέτουμε το τραπεζικό σύστημα υπό την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του δημοσίου, με ριζική τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας του και των στόχων που σήμερα υπηρετεί, με αναβάθμιση του ρόλου των εργαζομένων και των καταθετών. Ιδρύουμε δημόσιες τράπεζες ειδικού σκοπού με αντικείμενο την αγροτική πίστη, τη μικρή και μεσαία επιχείρηση και τη λαϊκή στέγη», ανέφερε η Πολτική Απόφαση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σάλλα, Σάλλα, μες στη σάλα, τα μιλήσαμε/Να σε πάρω/να με πάρεις/συμφωνήσαμε.
  https://www.youtube.com/watch?v=zYGUVq499TQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. η αλλαγη αυτη ηταν γνωστη προ των εκλογων και μαλιστα ανωνυμα σε εφημεριδες ο καραμουζης χαρακτηριζοταν σαν αχαριστος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή