Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Πληρώστε! Έχετε δεν έχετε!

Το ζεύγος Βαλαβάνη έχει σε τραπεζικές καταθέσεις 452.930 ευρώ και 363.879 λίρες Αγγλίας στην HSBC και διαθέτει ακίνητη περιουσία στον Άλιμο Αττικής, στο Ηράκλειο Κρήτης και τους Δελφούς.
"Βαλαβάνη: Ενοχλούν τα ποσοστά μας, όχι οι τραπεζικές μας καταθέσεις", Thestival, 17/12/2013 (με αφορμή το γεγονός ότι το Πόθεν Έσχες έδειξε ότι είναι από τα πλουσιότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ).

7 σχόλια:

 1. Πάει κι η ανθρωπιστική κρίση, με την εκλογή του Σφύριζα εξαλείφθηκε λόγω νηφαλιότητας.

  "Απευθυνόμαστε και σε όσους δεν μπορούν. Ξέρουμε ότι πριν απ' όλα αυτοί, αυτοί είναι που με νηφαλιότητα θα ζυγίσουν τι έχουν να κερδίσουν και τι να χάσουν και είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτοί που θα σπεύσουν να το κάνουν ανεξάρτητα απ΄τη σημερινή πραγματική φοροδοτική τους ικανότητα."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συνάδελφος αναρωτιόταν τις προάλλες αν είναι ιδεολόγοι ή απατεώνες. Την επόμενη μέρα απάντησε μόνος του «Απατεώνες».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάντως η δημοφιλία της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι και κάποιο ρεκόρ. Όλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, δεν θυμάμαι να υπήρχε ξανά τόση ευφορία, ούτε προ κρίσης. Σε καλό να μας βγει. Ίσως όταν βγήκε ο ΓΑΠ, και πάλι όχι τόσο. Το '81 ήμουν μκρός και δε θυμάμαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σεχτάρ ο Τρομερός14 Φεβρουαρίου 2015 - 11:06 μ.μ.

   Η "εθνική ομοψυχία" αυτών των ημερών μόνο ανάλογο έχει την υστερία τότε με το "Μακεδονικό".
   Ο νοών νοείτω.

   Διαγραφή
 4. Η σφισα Νάντια μου θύμισε το Λένιν στο "Για τα αριστερά παιδιαρίσματα και το μιρκοαστισμό"
  "Every politically conscious worker will say that if better order and organisation could be obtained at the price of 300 out of the 1,000 he would willingly give 300 instead of 200, for it will be quite easy under Soviet power to reduce this “tribute” later on to, say, 100 or 50, once order and organisation are established and once the petty-bourgeois disruption of state monopoly is completely overcome."
  Όποιος έχει την μπροσούρα ας το δει.

  Έκαναν σοσιαλισμό ρε παιδιά οι άνθρωποι....Τι το ψάχνουμε.

  Βεβαίως @experience στην περίπτωση αυτής της κυβέρνησης δε μιλάμε για "δημοφιλία" μιλάμε για συστηματικό εκφασισμό των λαϊκών στρωμάτων από τους φιλοκυβερνητικούς πολιτικούς φορείς και τα ΜΜΕ.

  Βατμαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πράγματι, ως μεγάλη και συνεπής λενινίστρια, με μεγάλους και συνεπείς λενινιστικούς λογαριασμούς στις τράπεζες, η σ. Βαλαβάνη συνειδητοποίησε πρώτη ότι στις 25 του Γενάρη συντελέστηκε στην Ελλάδα, υπό το χειροκρότημα του τέως Βασιλέως, του Μπαλτάκου, του Πολύδωρα και του Τζιτζικώστα, καθώς και των κυρίων Λάτση, Μπόμπολα (πήρε το εργάκι του αμέσως αμέσως) και Αγγελοπούλου (σκίζει ο γιος του διευθυντή), συντελέστηκε, έλεγον, Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΩΝ.

   Διαγραφή