Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Συνωμότες και παράνομη εφημερίδα

Λέμε ότι είναι εφημερίδα ο Ριζοσπάστης, το όργανο του ΚΚΕ, ενώ η εμφανισή του μοιάζει με μπροσούρα, ένα φεϊγ βολάν, που έχει κάθε μέρα τον ίδιο τίτλο. Περίεργο. Σα να είναι παράνομη εφημερίδα, που απευθύνεται σε συνωμότες, όχι σε αναγνώστες κανονικούς.

Αποδυτηριάκιας, κείμενο που κυκλοφορεί ευρέως από οπαδούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ΜΚΔ.

6 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Τίτλος του κειμένου "το ΚΚΕ θαρρεί πως είναι ακόμα στην παρανομία". Κι αφού θαρρεί, σκέφτεται ο πονηρούλης (κρυπτο- ;) φασίστας που διαβάζει, ας τους γίνει η χάρη.

   To site "Ο Aποδυτηριάκιας" αυτoπεριγράφεται ως "η σχολή που γεννήθηκε στην εφημερίδα Φίλαθλος". Η εφημερίδα "Φίλαθλος" τίνος εκδότη ήτανε; Α, μάαααααλιστα! Εδώ μιλάμε για μεγάλη σχολή!

   Έχει και γενικότερο ενδιαφέρον το παραπάνω κείμενο. Σταχυολογώ πρόχειρα:

   Θα πρέπει, επιτέλους, οι δημοσιογράφοι - και κυρίως το ανερμάτιστο συνδικαλιστικό όργανό τους - να καταλάβουν ότι οι εποχές έχουν πλέον αλλάξει. Ο τόπος καθημερινά βουλιάζει όλο και περισσότερο στη φτώχεια και τη δυστυχία. Η πολυθεσία των δημοσιογράφων πρέπει να σταματήσει και σίγουρα έχει περάσει η εποχή που αυτοί οι κύριοι τσέπωναν, δέκα, είκοσι, πενήντα, ακόμα και εκατό χιλιάδες ευρώ το μήνα. Και θα πρέπει να μάθουν να ζουν όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.
   ...
   Τέλος, στέλνουμε την. αγάπη μας στους ΨΕΥΤΕΣ του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών, που σε ανακοίνωσή τους γράφουν ότι δήθεν χρωστάμε 14 μηνών μισθούς στους δημοσιογράφους μας. Καλά κρασιά. κορόιδα, πολύ ωραία δημοσιογραφία κάνετε. Με κάτι τέτοιες ψευτιές που γράφατε τόσα χρόνια, βοηθήσατε περισσότερο κι από τους πολιτικούς να βουλιάξει ο τόπος.


   Μεγάλη σχολή, μεγάλη και σίγουρη.

   gdmn1973

   Διαγραφή
 2. Ας ασχοληθούν αυτοί με τη διαπραγμάτευση τώρα και ας αφήσουν το ΚΚΕ. Δεν είναι ότι δεν έχουν τι να κάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εϊναι απαραίτητο για αυτούς να κάνουν ό,τι κάνουν. Αυτή είναι η ιστορική αποστολή τους, αυτή τους δόθηκε απ' την αστική τάξη.

   Διαγραφή
 3. όχι και ευρέως"! αναζήτηση του τίτλου μέσα σε εισαγωγικά στο google βγάζει μόλις 52 αποτελέσματα, μεταξύ των οποιων τα σάιτ αποδυτηριάκιας, ευαγελίστρια, τρις χειρότερος και τοπνιους, κανενα εκ των οποίων δεν νομίζω ότι διεκδικεί δάφνες επισκεψιμότητας
  Alex

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καληνυχτα και όνειρα γλυκά.

   Δεκάδες αναδημοσιεύσεις, μόνο στο twitter.

   Διαγραφή