Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Οι ξεφτιλόμαγκες: Εμείς δε δεχόμαστε εντολές από υπαλλήλους, μόνο απ' τ' αφεντικά!

Το διαβάσαμε κι αυτό απ' τον έτερο Διόσκουρο του ντούο της καταστροφής (του ΝΑΡ):

Δεν είπε και τίποτα επαναστατικό ο Βαρουφάκης. Απλώς αρνήθηκε -και σωστά- μια ολόκληρη κυβέρνηση και, μάλιστα, νεοεκλεγμένη να στέκει σούζα μπροστά σε κάτι υπαλληλίσκους, όπως έκαναν οι υπουργοί του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στους καθιερωμένους θεσμούς, την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, τους οποίους θεωρούμε εταίρους», τόνισε ο Γ. Βαρουφάκης, και την τρόικα. «Τους διαχωρίζουμε από μια επιτροπή, η οποία είναι εντεταλμένη από ένα πρόγραμμα το οποίο έχουμε απορρίψει. Μέγιστη συνεργασιμότητα με ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, αλλά με μια επιτροπή με λογική αντιευρωπαϊκή, με μια επιτροπή σαθρά δομημένη, όπως έχει πει το Ευρωκοινοβούλιο, δεν έχουμε λόγο να συνεργαστούμε», πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

Με άλλα λόγια, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε απλώς «Ζήτω ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, κάτω η τρόικα!». Αλλά ούτε αυτό ήθελαν να ακούσουν οι Γερμανοί και ο Ολλανδός απεσταλμένος τους, ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Ντάισελμπλουμ.

2 σχόλια:

 1. Τέλος το πάρτι των τραπεζοχρηματιστοκρατικοδίαιτων εθνικοφρονοθρησκοΠατριδοκάπηλων νταβατζήδων κάθε μαφιόζικης "κομματικής" “πανίδας”, “χλωρίδας”, ιδεοληψίας και "δογματισμού" !!

  Από σήμερα σας καλούμε να επιλέξετε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας που επιθυμείτε

  1. Πρώτον, δεν ψήφισα, γιατί λείπει η επιλογή "Γκουζγκούνης", πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο

  2. Δεύτερο, λέξεις όπως " τραπεζοχρηματιστοκρατικοδίαιτων εθνικοφρονοθρησκοΠατριδοκάπηλων" προδίδουν μια καθαρά ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ συνήθεια δημιουργίας συνθέτων, και ως εκ τούτου σας καταδικάζω ως Γκαουλαϊτερογερμανοτσολιαδοχαφιεδοσπιούνους προδοτομειοδότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πώς μου ξέφυγε δυο μέρες; Ζ.Κ. Γιούνκερ: «Συγχαίρω τον ελληνικό λαό για το θάρρος του»

  Καθότι εμείς δεν καθόμαστε σούζα μπροστά σε κάτι υπαλληλίσκους, μαντάμ, αλλά τα λεφτ μας καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια όταν τα κορόδια που μας ψήφισαν δέχονται συγχαρητήρια από κραγμένα ευρωλαμόγια...

  gdmn1973

  ΑπάντησηΔιαγραφή