Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Το δεύτερο καρφί στο φέρετρο της ανανεωτικής αριστεράς

Κατατέθηκε το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για παράταση της συμφωνίας

Υποβλήθηκε το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για παράταση της συμφωνίας, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα αφορά εξάμηνη παράταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενο του αιτήματος και οι όροι που θα το συνοδεύουν. Η συγκυβέρνηση και οι εταίροι της αναζητούσαν ένα λεκτικό συμβιβασμό, προκειμένου να παραταθεί η υφιστάμενη σύμβαση και να συνεχιστούν οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις.

To αίτημα θα εξεταστεί το απόγευμα στο Euro Working Group και εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα εγκριθεί από το Eurogroup την Παρασκευή.

4 σχόλια:

 1. "Γιατί δεν συνεργάζεται το ΚΚΕ", "απολιθωμένο το ΚΚΕ", "Πρώτη φορά αριστερά" , "τηναληθειαρε"...,"θα σκίσουμε τα μνημόνια", "κυβέρνηση της αριστεράς","αυτοί ξέχασαν να πεθάνουν" και και και...

  2,5 χρόνια μετά...

  Στο τσαφ τα προλάβαμε,λίγο ακόμα και θα έσκαγαν...

  http://f1.pepst.com/c/66B7A2/911205/ssc3/home/044/nasstazia2/_________________1.jpg_480_480_0_64000_0_1_0.jpg


  WrongTendency

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ από ότι άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η παράταση που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτή που ζήτησαν οι προηγούμενοι. Μόνο ελάχιστες λέξεις αλλαξαν για τα μάτια του κόσμου.

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, αλλά το δέχθηκαν με το κεφάλι ψηλά!

   Πέρα από την πλάκα μπορεί βάση όσων έχουν δεσμευτεί δεν υπάρχει μεγάλη δυνατότητα διαφοροποίησης και σίγουρα δεν υπάρχει δυνατότητα διαφοροποίησης που ενδιαφέρει τον λαό, αλλά οι ακριβείς όροι δεν είναι τελείως γνωστοί.

   Ο.Χ.Ε.Π.

   Διαγραφή