Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Μια χαρούμενη παρέα στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου οι βουλευτές Κοδέλας (ΚΟΕ/ΣΥΡΙΖΑ) και Γαλέος (Χρυσή Αυγή)

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γαλέος, Μαρίνος, Κωστούρος, Κοδέλας, Ανδριανός, Γαβρήλος, Γραμματικόπουλος
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου


Το νέο, βελτιωμένο, πρόσωπο της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε και κτίζει ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαλέος. Η παρουσία του στην κοπή της πίττας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου και τα πολιτικά μηνύματα που πέρασε στον σύντομο χαιρετισμό του δείχνουν ότι, ο εξ Επιδαύρου βουλευτής, είναι αποφασισμένος και ικανός να σπάσει τον κλοιό απομόνωσης που έχουν επιβάλλει οι συστημικοί κομματικοί μηχανισμοί και συγχρόνως να θέσει τις προσωπικές του δυνατότητες και τις υπηρεσίες του στην διάθεση των παραγωγικά μαχόμενων Ελλήνων.


Την Κυριακή το απόγευμα, ο Γιώργος Γαλέος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου προσήλθε και χαιρέτησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου είπε:

«Δεν είμαι κυβερνητικός βουλευτής για να μπορώ να συνδιαμορφώσω την πολιτική της κυβέρνησης. Να γνωρίζετε όμως ότι θα κάνω τα προβλήματά σας δικά μου και θα αγωνιστώ για την προώθηση των λύσεων που χρειάζονται. Σας συγχαίρω για τη σημερινή σας εκδήλωση που δείχνει ότι οι έμποροι παρά την κρίση που τους φόρτωσε η προηγούμενη κυβέρνηση και την οικονομική κατάρρευση που βιώνουν γνωρίζουν να τηρούν τις παραδόσεις.

Εύχομαι το 2015 να είναι καλύτερο για όλους».

3 σχόλια:

 1. ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι=Νεομπολσεβίκοι+Σταλινικό μαγαζάκι

  Αυτό δεν είναι κλείσιμο του ματιού αλλά το γνωστό αλληθώρισμα από .....-φασίστες (βάλε ότι συνθετικό θέλεις απο μπροστά) που αγχώνονται για την τύχη του καπιταλισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπαναγιώτης: "...παρά την επιλογή ενός κεντροδεξιού για τη θέση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρουν συναινέσεις με δυνάμεις που δεν έχουν αντιμνημονιακό και προοδευτικό πρόσημο, απορρίπτοντας συμμαχίες με δυνάμεις που βρίσκονται στην Κεντροδεξιά."

  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231387460

  Ενώ για λίγη ακροδεξιά, δεν έχουν πρόβλημα, αρκεί να είναι... αντιμνημονιακή.
  gdmn1973

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αυτός δεν είναι (Κοδέλας)που δεν ψήφισε για Προκόπη;ανασύρανε δήλωση του από το 08 στα ΜΚΔ.
  σιγά την έκπληξη ,θα πεις
  ιω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή