Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Κυριακάτικη Μπογιοπουλιάδα


7 σχόλια:

 1. Αρχίσανε τα όργανα ?

  - Άρθρο του Μανώλη Γλέζου


  Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
  Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.
  Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
  Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
  Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
  Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
  Κρίμα και πάλι κρίμα.
  Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
  Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.
  Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
  Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.
  Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.
  Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.

  Μανώλης Γλέζος Βρυξέλλες 22-2-2015
  Δημοσιεύτηκε 22nd February από τον χρήστη kinisienergoipolites@gmail.com

  bod

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακόμα θυμάμαι την εκπομπή της περασμένης εβδομάδας όπου η Ακριβοπούλου προσπαθούσε να πείσει τον Μπογιόπουλο πως άλλο μνημόνιο και άλλο δανειακή σύμβαση. Ή την άλλη ρεπόρτερ στις Βρυξέλλες που επέμενε περί διαφοράς μεταξύ επέκτασης και παράτασης... Ατσαλένια νεύρα ο Μπόγιο.

  - Άρης (πλέον της Αραβίας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ πάλι θυμάμαι (γιορτάζω) το τηλεφώνημα που δέχτηκα από φίλο και μου είπε:

   "Φίλε, αισθάνομαι τόσο καλά που ψήφισα ΚΚΕ! Τόσο δικαιοωμένος... άκουγα κάποιον κουκουέ στο ραδιόφωνο, να μιλάει με αυτή την αυταρχικιά που ήταν στο σκάι, που τους ειρωνεύεται όλους. Φίλε, τα έλεγε πολύ σωστά".

   Τον ρώτησα "Μήπως είναι ο Μπογιόπουλος;" και συνέχισα ήρεμα... "Εντάξει τώρα, τί περίμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε. Ό,τι και από το ΠΑΣΟΚ το 2009".


   Η σοσιαλδημοκρατία ψοφάει με σπασμούς. Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.

   τσαφ

   Διαγραφή
  2. Βλάσης ή Θοδωρής? :p
   Εμένα πάλι πως μου έχει κολλήσει ότι ήταν δεξιά η τύπισσα δεν μπορώ να καταλάβω.
   Πανικόβλητα τα οπορτούνια πλέον...

   - Άρης (πλέον της Αραβίας)

   Διαγραφή
  3. Σοβαρά μιλάς ότι δεν είναι δεξιά;
   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ;
   Πλάκα μου κάνεις;

   τσαφ

   Διαγραφή
 3. Εμείς οι "αριστεροί" δεν θέλουμε να ακούμε τον ίδιο τον Μπογιόπουλο, θέλουμε να μαθαίνουμε από άλλους τι παθαίνει ο Μπογιόπουλος από τη σατανική ηγεσία και μόνο.

  Πάντως επειδή έχω ακούσει την εκπομπή που κάνει μαζί με την Ακριβοπούλου από το ρίαλ fm, κάνω την πρόβλεψη πως ο Σακελλαρίδης θα τη χάσει τη θέση του από τη μαχητική δημοσιογράφο και σύντομα...

  ozu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το λέει η καρδούλα της πάντως!! Δε πα να κατεβάζει ο Μπογιό αναλύσεις με στοιχεία και επιστημονικό τρόπο, να τα εξηγεί τα πράγματα πολιτικά και διαλεκτικά, τίποτα! Βράχος το Κατερινιώ!! Θα βρει και θα πει την μπ(β)αρουφίτσα της με λυσσαλέο τρόπο. Και αρχίζει που λες εκεί να μιλά για ανθρωπιστική κρίση και αποικιοκρατικές λογικές της Γερμανίας (μα να μην εκλογικεύεται με τίποτα αυτή η χώρα!) κτλ. Βαθυστόχαστες αναλύσεις. Είναι λες και δεν έχει ακούσει τίποτα απ όσα τσαμπουνάει τόση ώρα ο Μπογιό δίπλα της. Βέβαια τη δουλειά της κάνει κι αυτή. Ο Gabriel θα παραμείνει εκπρόσωπος τύπου γιατί γράφει καλά στο γυαλί. Αυτό μόνο. Η Expensivopoulou είναι για τα ερτζιανά με υψηλή χρέωση προς το παρόν
   .
   Διαφθορέας Συνειδήσεων
   (comeback μετά από καιρό αλλά με ανελλιπή παρακολούθηση όλων των red blogs)

   Διαγραφή