Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Λεπτές διαφορές: Ο επιθεωρητής Κλουζό σολάρει

Σύμφωνα με το επιθεωρητή Κλουζό, το "Μνημόνιο" δεν ήταν επίσης "απόφαση" (πλειοψηφική) της δημοκρατικά εκλεγμένης Βουλής. Ο επιθεωρητής Κλουζό είναι βέβαιος ότι επί των προηγούμενων κυβερνήσεων έβγαιναν οι πρωθυπουργοί και έδειχναν τα mail που πήραν απ' την Τρόικα, ενώ τώρα, όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά, διότι θα είμαστε βέβαιοι ότι το γαμήσι θα γίνεται δημοκρατικά και χωρίς mail.

3 σχόλια:

 1. Ω ρε βοοειδή από κάτω RT και fav...ο παράδεισος του αετονύχη αυτή η χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτή είναι η συνέχεια του κράτους και η συνέχεια της προπαγάνδας του κράτους.
  Οι πατριώτες Έλληνες πολιτικοί ανησυχούν για το λαό τους - την πατάνε όμως από την κακίστρω Τρόικα, που είναι ξένοι και μαζί με τους Γερμανούς ταπεινώνουν την πατρίδα μας. Σκέτο τρόικα. Τρεις κακοί ξένοι. Από που και γιατί ήρθανε δε μας νοιάζει.


  Αν εγώ μιλήσω με έναν εκπαιδευόμενο υδραυλικό στα 16 και στα 20 του και του πω: έλα, πάμε στην πλατεία να διαμαρτυρηθούμε για το χρέος και τη διαπραγμάτευσή του, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ;
  Αν πάω δηλαδή και πω σε νέο 20 χρονών και του πω ΧΡΩΣΤΑΣ, πόσα κιλά μαλάκας θα είμαι;


  Αλλά εδώ είναι αυθόρμητα τα πράγματα. Είναι ένα κίνημα χωρίς καν πρωτοπόρους. Απλά, ξεκινάμε αυθόρμητα, βγαίνουμε στο δρόμο και διαμαρτυρόμαστε... υπέρ της κυβέρνησης.
  Πόσες αυθρόμητες μαλακίες θα ακούσουμε ακόμα; Είναι δυνατόν να βάζουν νέους εργάτες να πιστεύουν ότι χρωστάνε; Το είδα με τα μάτια μου και τρελάθηκα!!! Παιδιά που δουλεύουν από τα 18 μαστόρια, να διαμαρτύρονται μαζί με τσούρμο πενηντάρηδων αμετανόητων πασόκων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Παιδιά που δουλεύουν από τα 18 μαστόρια, να διαμαρτύρονται μαζί με τσούρμο πενηντάρηδων αμετανόητων πασόκων."

   Και μετά σου λέει ότι πεθάναν τα κορόιδα.

   Διαγραφή