Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Αχ, ένα ελάφι! Η Ελλάς σε επιφυλακή!

Αυτό είναι το σχέδιο «δολοφονίας χαρακτήρα» Τσίπρα-ΚαμμένουΔεν είναι μόνο τα υπόγεια τραπεζικά παιχνίδια με τα οποία επιχειρείται να αποδυναμωθεί η κυβέρνηση. Το www.koutipandoras.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά κι ο Αλέξης Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος προσωπικώς, αναμένεται να δεχθούν επίθεση λάσπης στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα από το αγγλοσαξονικό* μπλοκ,

μέσω εγχώριων μιντιακών καλοθελητών**, σε μια προσπάθεια να τρωθεί το ηθικό κι όχι μόνο πλεονέκτημα που έχουν αποκτήσει σε βάρος των πολιτικών τους αντιπάλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα υπάρξουν δημοσιεύματα τα οποία θα κάνουν λόγο για «μαύρες» πηγές χρηματοδότησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από ιδρύματα που ανήκουν στον διάσημο επενδυτή Τζορτζ Σόρος***, καθώς κι από τα αμερικανικά Ινστιτούτα Levy και Brookings.

Στα ίδια κατευθυνόμενα «ρεπορτάζ» θα γίνεται αναφορά σε αδιαφάνεια και θα επιχειρηθεί να χαρακτηριστούν τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα ως υποχείρια δυτικών συμφερόντων.

Κι όλα αυτά σε μια προσπάθεια απαξίωσής τους στην ελληνική κοινή γνώμη, η οποία πλέον τα στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία. Έχουν γνώση, όμως, οι φύλακες****…

Γ.Σ.*****

Ιστολόγιο του δαιμόνιου δημοσιογράφου της Αριστεράς

* Ήτανε γερμανικό, αλλά πήρε μεταγραφή
*** Αν και οι ΑΝΕΛ δεν έχουν καμιά σχέση, ούτε έχουν αναφερθεί ποτέ σε συνάρτηση με τα συγκεκριμένα κέντρα των ΗΠΑ, σκεφτήκαμε ότι ήταν καλή ιδέα για ξεκάρφωμα. Έξυπνο, έτσι; Παραδέχεστε;
**** Οι άγνωστες φωτογραφίες αυτής της ανάρτησης ΘΑ διοχετευτούν απ' τους πράκτορες του κακού στο μέλλον ως στοιχεία που ΔΗΘΕΝ δείχνουν σχέσεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ινστιτούτα των ΗΠΑ.
***** Οι πράκτορες των ... Αγγλοσαξώνων (τε και Βησιγότθων) ΘΑ διοχετεύσουν επίσης ότι στην τελευταία επιστολή στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, που διοχετεύτηκε χθες στα ΜΜΕ, υπογράφουν και οι:

Dorothee Bohle (Central European University, Hongrie)

Dirk Ehnts Bard College Berlin Allemagne

C.J. Polychroniou Levy Economics Institute Etats-Unis

Ajit Zacharias Levy Economics Institute Etats-Unis

Edward Fullbrook The Institute for New Economic Thinking Etats-Unis

Michael Hudson The Institute for New Economic Thinking Etats-Unis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου