Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

True εργόχειρο

Το σχόλιο το είδα στο Σφυροδρέπανο:
Άρα λοιπόν μέχρι το 2008 το ΚΚΕ δεν απέκλειε την δημιουργία μιας αντιμονοπωλιακής κυβέρνησης που το ίδιο θα συμμετείχε. Αναγκάστηκε να αλλάξει γραμμή μόνο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε αυτόν τον χώρο (και έγινε κυρίαρχη ρεφορμιστική δύναμη) Αυτό τελικά ανάγκασε το ΚΚΕ να αλλάξει το ΑΔΔΜ.Αυτό που πεί της ουσίας στοχεύει το ΚΚΕ είναι να υπάρχει σαν κόμμα. Να έχει έναν κάποιο ρόλο. Η επαναστατική φλυαρία βέβαια δεν λέει και πολλά πράγματα, ούτε η περιχαράκωση. Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια.
Ο 9.15
Σύμφωνα με αυτή την ανεπανάληπτη ευφυϊα (χαρακτηριστικό των true ότι άλλους σαν αυτούς δεν έκανε η μανούλα τους), το ΚΚΕ εγκατέλειψε τη θέση περί ΑΑΔΜ το 2008 (στο 18ο συνέδριο)...επειδή προήλαυνε ο ΣΥΡΙΖΑ και φοβήθηκε ότι θα αναγκαστεί, βάσει της θέσης για ΑΑΔΜ, να συγκυβερνήσει μαζί του.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τα ποσοστά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2004, και σε περίπτωση που ο τζίνιους αναφέρεται σε φόβους του ΚΚΕ για τις εκλογές του 2009, και αυτά στις εκλογές του 2009:

2004:

ΚΚΕ 5.90%
ΣΥΡΙΖΑ (η ρεφορμιστική δύναμη) 5.04%
ΣΥΝΟΛΟ ΟΝΕΙΡΩΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΑΔΜ: 10.94%
ΝΔ: 42.60%

2009 (μετά το 18ο συνέδριο και την εγκατάλειψη της θέσης για ΑΑΔΜ):

ΚΚΕ 7.54% (+ 1.64%)
ΣΥΡΙΖΑ (η ρεφορμιστική δύναμη)  4.60% (- 0.44%)

Συμπέρασμα; Αν η trueίλα ήτανε εργόχειρο...

4 σχόλια:

 1. Πείτε ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ότι προσπαθείτε απλώς να τσακίσετε τον κομμουνισμό στην Ελλάδα, ζώα όρθια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σύμφωνα με το πολλ εδώ πάντως η ανταρσυα (το ημιεπίσημο σχήμα των true) πάει για κυβέρνηση. Αυξάνονται οι ψήφοι όσο αυξάνουν κι οι αναρτήσεις για τον Άκη, καθόλου τυχαία. Άμα όλη μέρα κάθεσαι σπίτι τρως μαρς και διαβάζεις ό,τι διαβάζει κι ο ζούκερμπεργκ...

  Ijon Tichy

  ΥΓ: Έχεις προσέξει καθόλου τις τελευταίες κινήσεις του Χαραλαμπόπουλου του unfollow; Δεν αναφέρομαι μόνο στις αστείες πολιτικές του αναλύσεις (και στην στράτευση με τους σοκολατοφάγους) αλλά και στον τρόπο που χρησιμοποιεί την "δημοσιογραφία" του. Το'χει ξανακάνει άλλα το τελευταίο πέσιμο στον Foxmoor (τον οποίο δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ) είναι αρκετά χαρακτηριστικό. Βέβαια κι ο ζούγκλας αριστερός δήλωνε (κι ίσως δηλώνει ακόμη)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πότε την έπεσε στον Foxmoor; ναρίτης δεν είναι αυτός ακόμα;

   Διαγραφή