Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Παράδοξα του ζωϊκού βασιλείου: Το λιονταρογατάκι (felis catus lafazanicus)

Μιάου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιλέγει την έξοδο από την ευρωζώνη, ούτε την έξοδο από την ΕΕ, αλλά πρότεινε πρόγραμμα αποκατάστασης της χώρας και αναδιοργάνωσής της, ακύρωσης των μνημονίων και της πολιτικής της αυστηρής λιτότητας, απομάκρυνσης της τρόικας και υλοποίησης προγράμματος αντιμετώπισης της φτώχειας, της μεγάλης φτώχειας, στην οποία οδήγησαν τα μνημόνια και, φυσικά, διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

Τις προτεραιότητες αυτές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, «το οποίο σε κάθε περίπτωση θα υλοποιήσουμε ως το τέλος», παρουσίασε σε αναλυτική συνέντευξή του στον ανταποκριτή του ρωσικού πρακτορείου ΡΙΑ-Νόβοστι Γκενάντι Μέλνικ στην Αθήνα ο έως πρόσφατα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος εκτίμησε ότι «είμαστε σχεδόν πλήρως βέβαιοι ότι πλησιάζει μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πιθανώς θα διασφαλίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

1 σχόλιο:

 1. "Κατά τον κ.Λαφαζάνη «φυσικά και βλέπουμε και επιθυμούμε να υπάρχουν σοσιαλιστικοί ορίζοντες και σοσιαλιστική προοπτική στο πρόγραμμα προοδευτικών αλλαγών, που προτείναμε, όμως αναμφίβολα την ίδια στιγμή το θέμα του σοσιαλισμού δεν είναι τώρα για εμάς επίκαιρο, γιατί το κρίσιμο και επίκαιρο για την Ελλάδα είναι η έξοδος από την κρίση»."

  Κατιτίς το σοσιαλιστικό αχνοφαίνεται στον ορίζοντα...


  ΥΓ.
  Κάτι απο το Βορρά:
  http://www.naftemporiki.gr/story/904122/rosia-eriksan-agiasmo-sto-mausoleio-tou-lenin

  "Οι καλλιτέχνες δήλωσαν στον ειδησεογραφικό ιστότοπο grani.ru ότι επρόκειτο για προσπάθειά τους να αποκόψουν τη Ρωσία από το σοβιετικό της παρελθόν, κίνηση την οποία θεωρούν απαραίτητη «για να διεκδικήσει το παρόν της».

  Η ομάδα είχε πραγματοποιήσει το 2014 και άλλη συμβολική κίνηση, όπου άνδρας με ρωσική στρατιωτική στολή έσκυβε επάνω από μία σημαία της Ουκρανίας, γεμίζοντας το πρόσωπό του με αίμα, σε μια καλλιτεχνική κριτική της ρωσικής στρατιωτικής δραστηριότητας στο ουκρανικό έδαφος. "

  Σαφώς. Η επίθεση στη Ρωσία δε μπορεί να μην περιέχει και τον πιο ωμό αντικομμουνισμό, με στόχο να λειανθούν και τα τελευταία αντανακλαστικά που έχουν απομείνει στο Ρώσικο λαό.

  Χαϊνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή