Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

- Και η κυβέρνηση της Αριστεράς, κύριε; - Και η συνέχεια του κράτους, παιδί μου;

Λάρισα: Συνδικαλιστές σέρνονται στα δικαστήρια για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας

Στα δικαστήρια σέρνονται στις 4 Φλεβάρη, από την εργοδοσία της ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας Τάσος Τσιαπλές, ο πρώην αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θανάσης Βάιος και 4 συνδικαλιστές του Σωματείου Εργαζομένων γιατί συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το πολυκατάστημα, που έγινε στις 3 Νοέμβρη 2013, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας των εμποροϋπαλλήλων, ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας τονίζει ότι «δεν θα πάψει να μάχεται για την υπεράσπιση των ελάχιστων εργατικών δικαιωμάτων, που απέμειναν από την ολομέτωπη επίθεση μεγαλοεργοδοσίας, κυβέρνησης και ΕΕ. Θα δυναμώσει την προσπάθεια οργάνωσης και κινητοποίησης των εργαζομένων, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να σώσουμε τη ζωή μας, να σταματήσουμε αυτή τη βαρβαρότητα που ζούμε οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι οικογένειές μας.

Η αργία της Κυριακής για τους εργαζόμενους κατακτήθηκε με πολύχρονους σκληρούς αγώνες και με τέτοιους μόνο μπορεί να σωθεί».

1 σχόλιο:

  1. ε ας δωσει εντολη ο Σταθακης που ειπε οτι θα καταργηθει η λειτουργια των καταστηματων την Κυριακη να μην γινει το δικαστηριο, αλλιως τι θα δικασει?Λεμε τωρα...........

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή