Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων δήμου Χαλανδρίου: Όχι στις απολύσεις


Η Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου (ΣΥΡΙΖΑ*), εφαρμόζοντας πιστά το νόμο και την αστική νομιμότητα και ακολουθώντας την τακτική Δημάρχων της συγκυβέρνησης (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), άσκησε έφεση κατά της θετικής πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε εργαζόμενες του ΚΕΠ Χαλανδρίου, που τους έδινε το δικαίωμα παραμονής τους στην εργασία. Με τον τρόπο αυτό τις οδήγησε στην απόλυση. Ανάλογες αντεργατικές αποφάσεις υπάρχουν και σε άλλους Δήμους που θέλουν να λέγονται «αριστεροί» (ΛΑΡΙΣΑ).

Την απαράδεκτη αυτή απόφαση καταγγέλλει η Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου τονίζοντας ότι «εναρμονίζεται με τους μνημονιακούς νόμους και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τσαλαπατούν βασικά δικαιώματα και διεκδικήσεις των εργαζομένων, που στηρίζουν την απαγόρευση των προσλήψεων και την υποστελέχωση δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών».

Η παράταξη «καλεί τους εργαζόμενους:

Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την στάση αυτή της Δημοτικής Αρχής.

Να απαιτήσουν την επαναπρόσληψη των συναδέλφων.

Να διεκδικήσουν υπηρεσίες στελεχωμένες με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα εξυπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες».


* Σημ. LR: Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος εξελέγη ΚΑΙ με την επίσημη στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και των Οικολόγων Πράσινων: 
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=418470

15 σχόλια:

 1. Στην εκλογική μάχη παλεύουμε:

  [...]

  Για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων, την ενίσχυση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και τη συσπείρωση των ευρύτερων δυνάμεων της ανατροπής, για την καταλυτική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα και ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Το ΚΚΕ με την πολιτική του δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη μεγάλη ανάγκη της ιστορικής περιόδου.
  http://mao.gr/psifodeltio/

  Ζήτω που καήκαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιος είναι ο λόγος της απόλυσης;


  Ένας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαντάζομαι οι αξιολογήσεις που επέβαλλε το υπουργείο και που βρίσκονται πίσω από όλες τις ανάλογες απολύσεις στους Δήμους.

   Διαγραφή
 3. Ο Ρουσσος αν δεν κανω λαθος ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που συνεργαστηκε και τον στηριξε ασφαλως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδη δεν μιλαμε για δημαρχο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηριξε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα το αντιθετο.
  Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

  ratm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βιογραφικά της παράταξης Ρούσσου:

   ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
   Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, από το 1967 ζει στο Χαλάνδρι. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο τμήμα επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Είναι παντρεμένος με την Βενετία Τσάκωνα και έχει δύο παιδιά. Παιδί αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης δραστηριοποιήθηκε από μαθητής στο κίνημα. Στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ την περίοδο 1980-1989, αποχώρησε την περίοδο της κυβέρνησης Τζανεττάκη. Από το 1990, ανένταχτος, συμμετέχει σε διάφορες πρωτοβουλίες για τον διάλογο και την κοινή δράση της αριστεράς.
   Το 1990-1992 συμμετείχε στην Πρωτοβουλία Πολιτών και το περιοδικό Ακροβασία στο Χαλάνδρι. Μέλος της επιτροπής αγώνα για την ένταξη στο σχέδιο του Πεύκο Πολίτη 1997-2000. Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Τούφας 1999-2002. Μέλος της συντονιστικής επιτροπής φορέων ενάντια στην Ελευθέρα Πεντέλης 1998-2002. Μέλος του συλλόγου προστασίας Ρεματιάς. Μέλος της επιτροπής για την σωτηρία του εργοστασίου Δουζένη 2005-2008 .Μέλος της επιτροπής για την αποτροπή της εγκατάστασης του υπουργείου Οικονομικών στον χώρο του Νομισματοκοπείου2007-2008. Ιδρυτικό μέλος της Αυτόνομης Αριστερής Συσπείρωσης και συντάκτης της εφημερίδας ΣτάΣΗ στο Χαλάνδρι. Υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού αντίΣΤαΣΗ στις δημοτικές εκλογές του 1998 και του 2002. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της αντίστασης με τους πολίτες το 2006 και το 2010.

   Διαγραφή
  2. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
   1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)
   Νηπιαγωγός και Αρχιτέκτονας. δραστηριοποιείται μέσα από τις Ανεξάρτητες-Αυτόνομες-Αριστερές Ριζοσπαστικές Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις Εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης. Για 7-8 χρόνια, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας «Δημήτρης Γληνός».
   2. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
   Δραστηριοποιήθηκε σαν δικηγόρος σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βίας κατά των γυναικών και ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος. Διδάσκει στο Τμήμα Επικοινωνίας του Παν/μίου Αθηνών και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με συγγραφικό και ερευνητικό έργο σε θέματα πολιτικής και πολιτισμού, φύλου και κινηματογράφου.
   3. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
   Πολιτική επιστήμων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στο London School of Economics (LSE). Εργάζεται στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).
   4. ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ
   Καρδιολόγος. Εργάζεται ως καρδιολόγος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας και Μυοκαρδιοπαθειών καθώς και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπερηχοκαρδιογραφίας. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Ιατρών (ΑΡΣΙ). Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) (2006-2007) και αντιπρόσωπος των γιατρών της Αθήνας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο από το 2005-2011.

   Διαγραφή
  3. 5. ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
   Εκπαιδευτικός. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις Αγωνιστικές Παρεμβάσεις- Συσπειρώσεις- Κινήσεις εκπαιδευτικών Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Α. Λιοσίων- Ζεφυρίου- Φυλής. Μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
   6. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   Ελεύθερος επαγγελματίας σε τεχνικά υδραυλικά έργα. Από τους πρωταγωνιστές της Λαϊκής Συνέλευσης Χαλανδρίου, του αγώνα ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ, του ανταλλακτικού παζαριού και των δράσεων του «Μαζί να τα Φάμε».
   7. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ενεργό μέλος τα των Οικολόγων Πράσινων. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου
   8. ΑΡΝΑΟΥΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
   Ιδιωτικός υπάλληλος, Από το 1982 μέλος Δ.Σ. πρωτοβάθμιων σωματείων σε επιχειρήσεις, συμμετέχει ενεργά στην ανοιχτή συνέλευση των εργαζόμενων σε επιχείρηση τηλεπικοινωνιών.
   9. ΒΑΖΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
   Φιλόλογος. Διδάσκει στα τμήματα εθελοντικής ενισχυτικής διδασκαλίας, που οργάνωσε η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χαλανδρίου.
   10. ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
   Κοινωνιολόγος. Εργάζεται 18 χρόνια στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) όπου συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ
   11. ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   Γιατρός, νευροχειρούργος, επιμελητής στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Είναι μέλος της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας. Σαν νευροχειρουργός εργάστηκε στη Γλασκώβη, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Συμμετείχε στην συγκρότηση της Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζομένων ΚΑΤ,
   12. ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
   Πτυχιούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου. Μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
  4. 13. ΓΑΛΑΝΗ – ΠΙΣΙΜΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ( ΛΙΤΣΑ)
   Βιολόγος, εργαζόμενη στο δημόσιο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού. Μέλος της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων Ερυθρού. Διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του Σωματείου και εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Δ.Σ. του νοσοκομείου και στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΔΗΝ). Πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου. Για χρόνια πρόεδρος των συλλόγων γονέων των σχολείων του Συνοικισμού (3ου δημοτικού, 6ου γυμνασίου, 3ου Λυκείου) και σήμερα του 6ου γυμνασίου. Εκλεγμένη εκπρόσωπος των γονέων του Χαλανδρίου στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ). Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου.
   14. ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
   Μαθηματικός εργάζεται στον κλάδο των κατασκευών από το 1996. Δραστηριοποιείται σε δράσεις Αλληλεγγύης και του Μαζί να τα Φάμε.
   15. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Χαλανδρίου.. Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου. Μέλος της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
   16. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
   Ηθοποιός και πιανίστρια. Εργάστηκε ως ηθοποιός στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας ,Κομοτηνής και άλλες θεατρικές ομάδες. Οργάνωσε τις πρώτες ομάδες θεατρικού παιχνιδιού στα σχολεία του Χαλανδρίου με την συνεργασία συλλόγων γονέων και κηδεμόνων . Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση.
   17. ΓΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
   Πολιτικός μηχανικός. Από τα μαθητικά του χρόνια ενταγμένος στο αριστερό κίνημα.
   18. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
   Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές και Διδακτορικό Δίπλωμα. Εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και είναι καθηγήτρια-σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Δραστηριοποιείται σε πρωτοβουλίες για ζητήματα ισότητας των φύλων.
   19. ΓΙΑΝΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΓΓΕΛΙΝΑ)
   Ειδική παιδαγωγός-λογοθεραπεύτρια εργάζεται στην Α'βάθμια εκπαίδευση. Εκπροσωπεί την «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» ως τακτικό μέλος στη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου.
   20. ΓΚΑΚΑΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
   Σκηνοθέτης -συγγραφέας Πρώην πρόεδρος του «Συλλόγου Nέων Κώστας Βάρναλης» και πρώην έφορος του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου
   21. ΔΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΣΙΑ)
   Εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές Εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση ως σχολική σύμβουλος. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του ΕΑΠ.

   Διαγραφή
  5. 22. ΔΕΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
   Οικονομολόγος –Σύμβουλος επιχειρήσεων.Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
   23. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – MAΡΙΟΣ
   Γραφίστας – ελεύθερος επαγγελματίας Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεώτερη Ελληνική Ιστορία. Μέλος της Κίνησης Πολιτών «Άρδην».
   24. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
   Αρχιτέκτονας. Εκπονεί μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα « Σχεδιασμός Χώρος Πολιτισμός » της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ. Ενεργοποιείται στον συνδικαλιστικό χώρο των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
   25. ΔΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   Πτυχιούχος Διοίκησης και οικονομίας κάτοχος MBA στην διοίκηση επιχειρήσεων. Ασχολείται με την διοίκηση επιχειρήσεων και είναι Γενικός Διευθυντής σε εταιρία του συνεταιριστικού κεφαλαίου στον φαρμακευτικό κλάδο.
   26. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
   Βιβλιοπώλης. Γραμματέας του Ρήγα Φεραίου στο Χαλάνδρι το 1983-1985. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Σπούδασε στα ΤΕΙ Αθήνας (ηλεκτρονικός) και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ευρωπαϊκός Πολιτισμός).
   27. ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
   υπεύθυνος πωλήσεων στο χώρο των βιβλιοχαρτοπωλείων. Συγγραφέας του βιβλίου «Φταίνε τα Τραγούδια». Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου. Πρώην πρόεδρος του Συλλόγου γονέων 13ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου, και μέλος του Συλλόγου γονέων του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.
   28. ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ ΜΑΡΙΖΑ
   Δημοσιογράφος, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
   29. ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Εργάζεται στο δημόσιο σε Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από οδικά έργα. Δραστηριοποιείται στη Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών. Σε διάφορες περιόδους μέλος του Δ.Σ. του Α΄βάθμιου Συλλόγου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίου (ΕΜΔΥΔΑΣ).
   30. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
   Εκπαιδευτικός. Επί σειρά ετών Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της ΟΛΜΕ. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ. Μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ
   31. ΚΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
   Υποψήφιος διδάκτορας της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Συμμετέχει στην αντιφασιστική πρωτοβουλία νέων Χαλανδρίου Σβήστε τους.

   Διαγραφή
  6. 32. ΚΑΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
   Συνταξιούχος εκπαιδευτικός Β'/θμιας εκπαίδευσης. Σ Διετέλεσε γραμματέας πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Μεταμόρφωσης, Αντιπρόεδρος ΕΛΜΕ Βοιωτίας, γραμματέας και Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βάδης – Βυρτεμβέργης, γραμματέας και επί διετία Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Α-Γ' Αν. Αττικής.
   33. ΚΑΣΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
   Μηχανολόγος Μηχανικός Μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Σύριζα Χαλανδρίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας. Επιστημονικός συνεργάτης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Λαφαζάνη.
   34. ΚΑΤΟΥΦΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
   Δημοσιογράφος 30 χρόνια στην ΕΡΤ και σήμερα στο αυτοδιαχειριζόμενο πρόγραμμα ERTOPEN. Μέλος της ΕΣΗΕΑ, του Δικτύου για τα Δικαιώματα των Παιδιών, του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών, της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής της Εκκλησίας για Γυναικεία Θέματα, αντιπρόεδρος στο Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων και στο Κέντρο Πολύτεκνης Μητέρας «ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΡΓΟΝ». Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου (2004-2008)
   35. ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
   Βιολόγος, εργάσθηκε ως ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών του ΟΑΚΑ απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Γραμματέας της Πολιτικής Κίνησης του ΣΥΝ Χαλανδρίου (1996-97). Μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Βιολόγων ( 1981-83). Πρόεδρος στα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου (2002-05)και του 3ου Λυκείου Χαλανδρίου (2005-08). Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.
   36. ΚΟΡΑΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΕΝΥ)
   Έμπορος Το φθινόπωρο του 2012 συμμετέχει ενεργά στον "εμπορικό σύλλογο Χαλανδρίου" για την κατάργηση του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης που επέβαλε η δημοτική αρχή. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
   37. ΚΟΤΣΙΡΙΛΟΥ ΚΑΙΤΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ)
   Σπούδασε στις ΗΠΑ στις "ειδικές μαθησιακές δυσκολίες". Εργάστηκε στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και νοητική υστέρηση (Κ.Α.Σ.Π.) στο Χατζηπατέρειον και μετά στο Ίδρυμα Θεοτόκος. Ειδική παιδαγωγός στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" στην Παιδοψυχιατρική Κλινική από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
   38. ΚΟΥΔΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΑ)
   Ιδιωτική υπάλληλος. Γραμματέας της Π.Κ. του Συνασπισμού Χαλανδρίου το 2010-2013 και συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου το 2012-2013. Σήμερα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι και της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας.
   39. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΠΕΚΥ)
   Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος στις αριστερές παρατάξεις των τραπεζοϋπαλλήλων. Μέλος τους ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.

   Διαγραφή
  7. 40. ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
   Τεχνολόγος καθηγητής στη Σιβιτανίδειο Σχολή . Έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου συλλόγου γονέων & κηδεμόνων στο Χαλάνδρι και του πανελλήνιου συλλόγου αναπληρωτών καθηγητών καθώς και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σιβιτανιδείου .
   41. ΚΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
   Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Λυκειάρχης για μια 15ετία στο 1ο Τεχνικό Λύκειο Χαλανδρίου. Αντιπρόεδρος στον εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιοι Ανάργυροι».
   42. ΚΟΥΡΗ ΛΥΔΙΑ
   Φοιτήτρια Σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου . Μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστερής Ενότητας (ΑΡΕΝ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
   43. ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
   Εργάζεται στον χώρο του Τουρισμού Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Αθήνας, κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
   44. ΚΩΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ
   Διδάκτωρ πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο. Έχει θητεύσει ως επιστημονικός σύμβουλος στο ελληνικό κοινοβούλιο και τώρα εργάζεται ως εμπειρογνώμονας σε συνδικαλιστικούς φορείς πάνω σε θέματα απασχόλησης. Συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης υπάλληλων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάνω σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.
   45. ΛΑΠΙΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
   Τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, με ερευνητικό έργο πάνω στις νεοφιλελεύθερες κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης. Μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
   46. ΛΙΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
   Κτηνίατρος. Ιδρυτικό μέλος της Αυτόνομης Αριστερής Συσπείρωσης στο Χαλάνδρι και του περιοδικού ΣΤΑΣΗ. Το 1999 ήταν μέλος της ανθρωπιστικής αποστολής στη Γιουγκοσλαβία και το 2010 ταξίδεψε προς την Γάζα με τον «Στόλο της Ελευθερίας» που δέχθηκε την αιματηρή ισραηλινή επίθεση. Με πλούσιο συγγραφικό έργο. Επικεφαλής της «ΑντίΣΤαΣΗς με τους Πολίτες Χαλανδρίου» το 2006 και δημοτικός σύμβουλος το 2007-2008 και το 2011-2012.
   47. ΛΙΖΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ)
   Πολιτικός μηχανικός σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.

   Διαγραφή
  8. 48. ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Καθηγητής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ με διδακτική και ερευνητική εμπειρία σε θέματα περιβαλλοντικής βιοτεχνολογίας και ιδιαίτερα επεξεργασίας και διαχείρισης υγρών και στερεών αποβλήτων. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος. Το 2012 ίδρυσε τον Ελληνικό Υδατικό Σύνδεσμο (επιστημονική εταιρεία με αντικείμενο το νερό και τα απόβλητα).
   49. ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
   Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής ( Επιμελητής Α' Ε.Σ.Υ στο Ψ.Ν.Α.) και Γεν. Γραμ. του Δ.Σ. της ΕΘΟΣ (ομοσπονδία εταιριών συστημικής ψυχοθεραπείας). Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Ψ.Ν.Α.) και μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε. υγείας (Αττικής) του ΣΥΡΙΖΑ.
   50. ΜΑΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΟΥΛΑ) Φαρμακοποιός που διατηρεί φαρμακείο στην πόλη μας από το 1987. Συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του Χαλανδρίου και στο «Μαζί να τα Φάμε».
   51. ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
   Γιατρός. Μαιευτήρας – γυναικολόγος με διδακτορικό στο Μόναχο. . Εργάστηκε για 15 χρόνια στο ΙΚΑ ως γυναικολόγος και σε διάφορα μαιευτήρια της Αθήνας. Ιδρυτικό μέλος του Ομίλου «Πρωταγόρας» με τον Μιχάλη Ράπτη (Πάμπλο). Προσφέρει εθελοντικά ιατρικές υπηρεσίες στα Ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου.
   52. ΜΑΟΥΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
   Αρχιτέκτονας. Μετέχει στη Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών, σε όργανα διοίκησης σωματείων, στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και στο πρωτότυπο κινηματικό εγχείρημα της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών.
   53. ΜΑΧΑΙΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
   Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ιδρυτικό μέλος του Φεμινιστικού Kέντρου Αθήνας. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.
   54. ΜΙΧΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
   Κοινωνιολόγος εργάζεται ως Κοινωνικός Επιθεωρητής στο Υπουργείο Εργασίας. Πρόεδρος στο σύλλογο του 6ου Γυμνασίου Χαλανδρίου (2010-2012) αγωνίστηκε για την αποτροπή της κατάργησης – συγχώνευσης του σχολείου. Γραμματέας του ΔΣ του συλλόγου γονέων του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου.
   55. ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
   Δημοσιογράφος. Πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Συντακτών και βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ (2009 -2012). Πρόεδρος του Δ.Σ. της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοσταθμού «105,5 στο Κόκκινο».

   Διαγραφή
  9. 56. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   Υποψήφιος διδάκτορας της σχολής ΗΜΜΥ, ΕΜΠ, και παράλληλα φοιτά στο τμήμα Μουσικών Σπουδών, ΕΚΠΑ. Μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.Συμμετέχει στην αντιφασιστική πρωτοβουλία νέων Χαλανδρίου, σβήστε τους
   57. ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
   Εργάστηκε στο τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας, στο θέατρο και σε εταιρίες παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού. Μέλος ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.
   58. ΜΠΟΥΜΠΑ – ΚΑΛΤΣΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
   Εκπαιδευτικός. Πρώην διευθύντρια στο 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου απ' όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2011. Μέλος της πανελλήνιας Ένωσης Ελλήνων Χημικών και μέλος για την αναβίωση των Νέμεων αγώνων.
   59. ΜΠΟΦΥΛΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
   Καθηγητής από το 1982 στο δημόσιο Σχολείο. Αρθρογραφεί σε περιοδικά για εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα της δημόσιας εκπαίδευσης. Με σταθερή συνδικαλιστική δράση. Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σύριζα Χαλανδρίου
   60. ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
   Δημοσιογράφος εργάζεται στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ». Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου, από τα μαθητικά της χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά σε κινήματα, συλλογικότητες και συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες.
   61. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-ΜΠΑΖΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
   Παιδαγωγός –ψυχολόγος, εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην Δημόσια εκπαίδευση.
   62. ΞΥΝΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΗ)
   Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ. Απολυμένη από την ΕΡΤ και σήμερα συμμετέχει στο αυτοδιαχειριζόμενο πρόγραμμα ERTOPEN.
   63. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
   Τελειόφοιτος στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ. Συμμετέχει στην Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Νέων Χαλανδρίου ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ και στην ομάδα πολιτισμού Στίγμα. Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
   64. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
   Καθηγητής γαλλικών και μεταφραστής μεταξύ άλλων της ελληνικής έκδοσης της «Le Μonde diplomatique» από την «Αυγή της Κυριακής» και παλαιότερα από την «Ελευθεροτυπία». Μέλος της συντακτικής επιτροπής των περιοδικών ΣΧΕΔΙΑ, ΓΑΛΕΡΑ, Δαίμων της Οικολογίας (ένθετο της Αυγής της Κυριακής), ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ και Νέα Οικολογία.

   Διαγραφή
  10. 65. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ)
   Χημικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στη Συντήρηση Μνημείων. Δραστηριοποιείται στην Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σιβιτανιδείου. Μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
   66. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
   Οδοντίατρος συνταξιούχος. Πρώην γραμματέας της Πολιτικής Κίνησης του Συνασπισμού στο Χαλάνδρι και σήμερα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
   67. ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
   Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος Έχει διδάξει Σκηνογραφία στη σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Παν/μίου Θες/κης στο Τμήμα θεάτρου και στο Τμήμα Εικαστικών και Κινηματογράφου. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
   68. ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
   Εκπαιδευτικός. Επί δεκαετία έζησε στην Αγγλία, όπου και δίδαξε σε Κολλέγια του Λονδίνου, Νέα Ελληνικά, Ελληνική Ιστορία και Ελληνικό Πολιτισμό. Στην συνέχεια ως Φιλόλογος δίδαξε σε Λύκεια των Β. Προαστίων. Για μία πενταετία δίδαξε και στα ελληνικά σχολεία του Παρισιού. Εργάστηκε και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, για το έργο «ΣΕΠΠΕ» – πειραματικά, πιλοτικά προγράμματα .
   69. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
   Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διδάσκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μέλος της Αριστερής Ανασύνθεσης (ΑΡΑΝ) και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
   70. ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
   Φιλόλογος, με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές και υποψήφιος διδάκτορας της φιλοσοφίας του κινηματογράφου στο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ιδρυτικό μέλος και ταμίας του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου και ωρομίσθιος καθηγητής του συνεταιριστικού φροντιστηρίου. Συμμετέχει στον σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ (γονεϊκή ισότητα για το παιδί), στον οποίο είναι μέλος του Δ.Σ. του κεντρικού φορέα.
   71. ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
   Τελειόφοιτος στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Συμμετέχει στην αντιφασιστική πρωτοβουλία νέων Χαλανδρίου «Σβήστε τους».
   72. ΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΡΩΜΑΝΟΣ
   Δημοσιογράφος, Τέως πρόεδρος του Συλλόγου Συμβασιούχων του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, νυν μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών περιοδικού –Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ)
   73. ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ (ΠΟΛΥΣ)
   Μάχιμος Δικηγόρος και επί δεκαπενταετία νομικός Σύμβουλος της ΔΗΩ (βιολογική γεωργία). Δικηγόρος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη διάσωση του Δουζένη καθώς και της Επιτροπής ενάντια στην μετεγκατάσταση του υπουργείου Οικονομικών στο Νομισματοκοπείο. Δικηγόρος της Προσφυγής και της νίκης ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ. Μέλος του Συλλόγου «Προστασίας της Ρεματιάς», της ΠΡΟΣΥΝΑΤ και της Επιτροπής για τη διάσωση του Ελληνικού. Σήμερα μέλος στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου, Δικηγόρων και Τμημάτων Δικαιωμάτων και Περιβάλλοντος.
   74. ΤΖΙΦΗ ΦΛΩΡΑ
   Γιατρός ειδικευμένη στην Παιδιατρική με μεταπτυχιακό στην «Μοριακή Ιατρική» και διδακτορική διατριβή στην Παιδιατρική Ανοσολογία. Εργάζεται ως ιδιώτης παιδίατρος και παράλληλα είναι επιστημονική συνεργάτης του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού στον τομέα της Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας.
   75. ΤΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
   Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει Δ/της & Υπόδ/της Λυκείου και & εσπερινού ΕΠΑΛ και συνδικαλιστής με τις παρατάξεις Δ. Γληνός & Αριστερή Συνεργασία στο χώρο της β΄βάθμιας Εκπαίδευσης. Γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου 2010-2011. Εκπρόσωπος της παράταξής μας στην Σχολική Επιτροπή β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
   76. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
   Έχει μαγαζί κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου, στον Συνοικισμό του Χαλανδρίου.

   Διαγραφή
  11. 77. ΤΣΙΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   Πρώην αθλητής και προπονητής βόλεϊ Πρώην ταμίας του Δ.Σ. Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Βόλεϊ. Εργάστηκε στην Ιονική Τράπεζα και τα τελευταία χρόνια διηύθυνε το πολιτιστικό site Culturenow.gr και τα περιοδικά για τέχνη και πολιτισμό Momento και Culturenow mag.
   78. ΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
   Τραπεζικός υπάλληλος. Ενεργοποιείται συνδικαλιστικά μέσα από το σχήμα «Αγωνιστική Πρωτοβουλία»
   79. ΤΣΟΥΡΙΝΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
   Εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές. Εργάζεται σαν καθηγητής σε Λύκεια της περιοχής. Ιδρυτικό μέλος και υποψήφιος της «ΑντίΣΤαΣΗΣ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.
   80. ΦΑΣΙΤΣΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)
   Συνταξιούχος Φιλόλογος εκπαιδευτικός. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από την Α'-Γ' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής. Δραστηριοποιείται στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάμε» και στην ενισχυτική διδασκαλία μέσα από τη δομή «Μαζί με τους γονείς για τα παιδιά». Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου
   81. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
   Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων Χαλανδρίου «Κώστας Βάρναλης», της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και του Συλλόγου «Τούφας-Μεταμόρφωσης-Φραγκοκκλησιάς». Υπήρξε μέλος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Τούφας (ΦΟΤ). Ήταν μέλος της Επιτροπής για τη σωτηρία του εργοστασίου ΔΟΥΖΕΝΗ. Είναι μέλος του Συλλόγου «Προστασίας της Ρεματιάς» ενώ δραστηριοποιείται στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάμε».
   82. ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ
   Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, θέατρο στη σχολή Βεάκη και εικαστικά στη σχολή Βακαλό. Εργάζεται ως σκηνογράφος στο θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση και διαφήμιση. Ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάμε». Σήμερα μέλος της συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.
   http://www.avgi.gr/article/2433678/to-psifodeltio-tis-antistasis-me-tous-polites-tou-xalandriou-

   Διαγραφή