Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ιστορίες τρολιάς: "Ο πρώην Σοβιετικός πολίτης"

Ο "πρώην Σοβιετικός πολίτης" μπαίνει με σκοπό να παρενοχλήσει σε γραφεία του ΚΚΕ, αλλά κρούει πρύμναν γιατί τα βρίσκει σκούρα...

Ο "πρώην Σοβιετικός πολίτης" (δεν είναι ο Παϊτέρης) παρενοχλεί νεαρό Έλληνα που πουλάει βιβλία με κομμουνιστικό περιεχόμενο:


Ο "πρώην Σοβιετικός πολίτης" παρενοχλεί μετανάστες στη Σουηδία...Ο "πρώην Σοβιετικός πολίτης" παρενοχλεί συνδικαλιστές στις ΗΠΑ:


Ο "πρώην Σοβιετικός πολίτης" σε εκπομπή της Αμερικανικής άκρας δεξιάς, καθώς κατάφερε να παρενοχλήσει μέχρι διαδηλωτές στο Occupy Wall Street:

13 σχόλια:

 1. http://www.conservapedia.com/Vladimir_Jaffe

  Ειδικά στο τελευταίο βίντεο είναι κορυφή. "Δραπέτευσε" απ' τη ΣΕ για να γλιτώσει από τις διώξεις! Τι είδους διώξεις; Για λόγους θρησκευτικούς; "Κάθε είδους", απαντάει...

  Τελικά, ωραία μπίζνα το "πρώην"...

  gdmn1973

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να πω την αμαρτία μου, μια περηφάνεια που το τσόλι αυτό που γυρνά τον κόσμο με άγνωστη χρηματοδότηση και προπαγανδίζει την αμερικάνικη ακροδεξιά παραδέχτηκε ότι δεν τόλμησε να αρχίσει τις εξυπνάδες στα γραφεία του ΚΚΕ την ένιωσα. Έχουμε ανάγκη περισσότερη τέτοια αυτογνωσία για τα περιθώρια του "διαλόγου."

   Διαγραφή
  2. Σε ποιό σημείο έχουμε αυτήν την παραδοχή απο το αμερικανοφασιστόμουτρο

   Κ.Ο

   Διαγραφή
  3. Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό του:

   "There was no chance to argue inside their Headquarters..." (Δεν υπήρχε δυνατότητα να κάνω θέμα στα γραφεία τους...")

   Απαντάει Έλληνας:
   "There was no chance for arguing because he would have gotten pawned 10/10 times" (Δεν υπήρχε, γιατί θα σε κάνανε ρόμπα 100%)

   Μπαίνει από κάτω Ρώσος:

   Long live the communist party of greece! (Ζήτω το ΚΚΕ!)

   Γιαπωνέζος:

   Ayashi Kaito

   anti communist scum (Αντικομμουνιστικό σκουπίδι.)

   Το απόλαυσα.

   Διαγραφή
  4. "This is the reason why Greece sucks big time" - το καθικάκι! gdmn1973

   Διαγραφή
  5. Ναι, ο πλαστογράφος διαβατηρίων δείχνει τις αφίσες του ΚΚΕ και λέει, σε μετάφραση: "γι αυτό έχει το μαύρο χάλι της η Ελλάδα".

   Διαγραφή
  6. Μόλις όμως μπαίνει στο κτίριο η κοτάρα κοιτάει τα σφυροδρέπανα και το Λένιν και κάνει χαζοτουριστικές ερωτήσεις "δηλαδή, το κόμμα σας είναι 90 χρονών;" "Όχι, είναι 92" του απαντάει ο σύντροφος. Ανεκτίμητο!

   Διαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχαχα
   Σαν το κόκκινο γαλατικό χωρίο του φανήκαμε.Που να αντίκριζε και τον Ιωσήφ πρώτη μούρη σε κανα ποττρέτο.Σπασμούς και αφρούς το τσουτσέκι.Κρίμα που συγκυριακά και μόνο δεν είχαμε μια τέτοια συνάντηση ...Κρίμα

   Κ.Ο

   Διαγραφή
 2. Προσέξτε την "ευλαβικότητα" του "πρώην σοβιετικού πολίτη" όταν μπαίνει στα γραφεία της ΚΟΑ και αντί να ταπώσει όπως κάνει στα υπόλοιπα βίντεο με τους διάφορους "κομμουνιστές" που βρίσκει, τραβάει την φάτσα του Λένιν και ρωτάει πόσο χρονών είναι το κόμμα.
  Ο.Χ.Ε.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και εννοείτε η ιδιότητα "πρώην σοβιετικός πολίτης", με έναν περίεργο τρόπο του δίνει το απόλυτο δίκιο στα θέματα περί κομμουνισμού, και οικοδόμησης του σοσιαλισμού να φανταστώ...

  Όπως και εγώ ας πούμε, άμα πάω Κούβα που γουστάρω την φάση και αισθάνομαι καταπιεσμένος στον καπιταλισμό, θα έχω το απόλυτο δίκιο σε θέματα περί καπιταλισμού κλπ., χωρίς να λαμβάνει κανείς υπόψιν ότι κρίνω τα πράγματα από ταξική σκοπιά. Βέβαια εκεί δεν έχει αστούς να τους θίξω τον καπιταλισμό, αλλά είναι η ίδια λογική...

  Η λογική μας τελείωσε, νομίζω γιατί έχει μειωμένη ζήτηση.

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σιγά μην τολμούσε να λογομαχήσει με τους συντρόφους στα γραφεία, εδώ με τους σοσιαλιστές του Occupay Wall Street λογομάχησε και όταν ένας παππούς του ζήτησε τον ορισμό του καπιταλισμού δεν ήξερε τι έλεγε και απλά σταμάτησε την συζήτηση.Ήταν απολαυστικό...

  Atom

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όταν ειχα δει αυτά τα βιντεο πριν χρόνια και τον αριθμό των subscribers ειχα πάθει μίνι καταθλιψη

  Διονύσης Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ είχα πάθει κανονική κατάθλιψη όταν έβλεπα αυτό τον αντικομμουνιστικό εμετό και μετά μου τον έβγαζε στα προτεινόμενα βίντεο. Κάθε φορά που τα έβλεπα ήθελα να πάρω Prozac και να μείνω κουκουλωμένος κάτω από το πάπλωμα.

  Vietcong

  ΑπάντησηΔιαγραφή