Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Η χιπστεροχώρα όταν βρέχει

Τέταρτος νεκρός και ένας αγνοούμενος από τις πλημμύρες στη Βόρεια Ελλάδα

Ένας ακόμη νεκρός -ο τέταρτος μέσα σε μία εβδομάδα- και ένας αγνοούμενος στην Βόρεια Ελλάδα εξαιτίας των πλημμυρών και της έλλειψης των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα νωρίς το πρωί εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας που ήταν αγνοούμενος από τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Ωραιοκάστρου, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γαλλικού ποταμού. Ο νεκρός εντοπίστηκε σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων από το αρχικό σημείο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί στον Γαλλικό ποταμό.


Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ο άτυχος άνδρας που ήταν μέσα στο νερό είχε πιαστεί από ένα κλαδί και καλούσε σε βοήθεια. Περαστικός τον άκουσε, ειδοποίησε την αστυνομία και την Πυροσβεστική, που έσπευσαν στον σημείο και προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο τον άνδρα τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Επίσης στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή Κονκάρτσα του Κιλκίς, παρασύρθηκε ταξί από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να αγνοείται ο ένας από τους δύο άνδρες που επέβαιναν. Ο δεύτερος κατάφερε να βγει από το όχημα. Οι έρευνες της πυροσβεστικής συνεχίζονται για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα 4 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας από τις πλημμύρες, ενώ τεράστιες είναι οι καταστροφές σε πολλές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου