Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Με οξεία Λαφαζανίτιδα διαγνώστηκε ο Γ. Μηλιός-Κατεπειγόντως στο ψυχιατρείο ο Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

24 Δεκεμβρίου, Guardian: "Είμαι μαρξιστής, όπως και η πλειοψηφία στο ΣΥΡΙΖΑ" (ελληνικά)
30 Δεκεμβρίου, CNBC: "Δεν είμαστε κομμουνιστές"

ΑΘΗΝΑ, 31 Δεκ. 2014 - Επειγόντως στο Δρομοκαϊτειο οδηγήθηκε ο Τομεάρχης Οικονομίας Γιάννης Μηλιός, ο οποίος, σε διάστημα έξι ημερών, δήλωσε αρχικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από Μαρξιστές και κατόπιν ότι δεν είναι, όπως κατηγορείται, κομμουνιστικό κόμμα. Η απόφαση για ψυχιατρική βοήθεια αφορά, ασφαλώς, το γεγονός ότι δήλωσε και τα δύο πράγματα σε αγγλόφωνα ΜΜΕ, το πρώτο στο ΗΒ και το δεύτερο στις ΗΠΑ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος: "Ο Γιάννης, όταν ήταν καλά, το 'άλλα λέμε μέσα, άλλα έξω', το έπαιζε στα δάχτυλα. Όταν είδαμε ότι δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει και δηλώνει άλλα στα Αγγλικά Μέσα και άλλα στα Αμερικανικά, ανησυχήσαμε -- διάβολε, μιλάνε την ίδια γλώσσα, κι ο Γιάννης δεν έμοιαζε να αντιλαμβάνεται ότι έτσι θα μας πάρουν πιο γρήγορα χαμπάρι."

Σε μια ίσως υποσυνείδητη αναγνώριση του προβλήματός του (διαγνώστηκε ήδη με οξεία Λαφαζανίτιδα), ο Γιάννης Μηλιός ανακοίνωσε μόλις προχθές ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

4 σχόλια:

 1. Κακο που τον βρηκε χρονιάρες μερες! Περαστικα του(τους). Παντως τη δευτερη δηλωση τη χαιρετίζω! Καλη χρονια. Θοδωρής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περαστικά τους ... και Καλή Χρονιά σε τα μας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Highlight: Η διαφήμιση που παίζει πριν το τηλεφώνημα Μηλιού "δεν είμαστε κομμουνιστές" είναι για επενδυτικά χαρτοφυλάκια...της Black Rock (Σταθάκης, Τσακαλώτος).

   Έχουν ωραίο χιούμορ οι Αμερικάνοι.

   Διαγραφή
  2. uncle John that amused us for hours
   http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/11/blog-post_105.html

   Καλή χρονιά μας!

   Διαγραφή