Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Μια ακόμα χαρούμενη προεκλογική περίοδος


- Μωρέ καλά τα λέτε, αλλά δεν έχετε θέσεις, πού είναι οι θέσεις σας;
-Έχουμε: Μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση απ' την ΕΕ...
- Ε, αυτά δεν γίνονται! Δευτέρα παρουσία! Που δηλαδή, εγώ είμαι θρήσκος άνθρωπος, αλλά...
- Δεν είναι δευτέρα παρουσία. Είναι εφικτά πράγματα, στον 21ο αιώνα ζούμε.
- Μεγάλο ρίσκο ρε παιδί μου αυτή η δευτέρα παρουσία που δε γίνεται. Όλα ή τίποτα το πάτε. Με το ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστείτε.

10 σχόλια:

 1. Εισέρχεστε σε διάλογο στο ΣΚΑΙ. Κατεβάστε τον δείκτη IQ στο 30. Όριο IQ 50.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι το σύστημα 35 ηλίθιες ατάκες-ερωτήσεις ανά δευτερόλεπτο. Να εμπαιδώνεται η μαλακία και το ψέμα. Δεν το κάνουν μόνο με το ΚΚΕ. Απλά δεν πρέπει ποτέ η κουβέντα να φτάνει στην ουσία, στο γιατί, ο καλεσμένος πρέπει να απαντάει τουϊτερικά και να φαίνεται στριμωγμένος.

  Τα πράγματα είναι απλά. Σου εξηγούν 500 ώρες τις δήθεν αιτίες και δεν μπορεί το ΚΚΕ σε 2 λεπτά να στο βγάλει απ το μυαλό. Τα φάγανε, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ.

  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι αναρχισμός να σκέφτεσαι ότι η καταλληλότερη απάντηση σ' αυτό θα ήταν από ένα κεσεδάκι γιαούρτι στους δύο πυλώνες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος; Στρώνει και η επιδερμίδα.

   Διαγραφή
  2. Ο διάλογος γίνεται πάντα δημοκρατικά και εγώ ο ίδιος (ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ) φροντίζω να έχουν οι καλσμένοι μου όσο χρόνο χρειάζονται για να αναπτύξουν τις θέσεις τους. Σας διέκοψε ο κύριος τάδε αλλά σας ξαναέδωσα το λόγο. Εκτός αν θέλετε να ακολουθήσω κι εγώ σταλινικές μεθόδους.

   Σε κάτι τέτοια χρειάζεται το "25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση, κάνετε ερώτηση και πατάτε πάνω μας, δημοσιογράφοι και καλεσμένοι. Κλείστε τα μικρόφωνα των άλλων όπως στη Βουλή. Συμφωνείτε με τους κανονισμούς της δημοκρατίας;"

   τσαφ

   Διαγραφή
  3. Επειδή τα πράγματα έχουν συνέχεια (ιστορία), να θυμηθούμε ότι η μεγάλη καριέρα του ντουέτο ξεκίνησε από τη NET και με προφίλ αριστερούλι. Όσο για το κεσεδάκι, το χρειάζονται πολλοί και πολλές. Αλλά κρίση έχουμε. Όχι σπατάλες!

   gdmn1973

   Διαγραφή
  4. Γιαούρτι χ10,τον κανόνισε όπως του άρμοζε ο Σοφιανός
   https://www.youtube.com/watch?v=03_OaSePGyg&list=UUY5SB06XpEcl6F7TCC1l-0g

   Decadent

   Διαγραφή
 3. Οι επιλογές στο μυαλό του μικροαστού δημοσιογράφου ή αυτού που τον παρακολουθεί: "Θα τον φας με 2 λεπτά προετοιμασία ή ξεροσφύρι; Tο να τον φας είναι το μόνο στάνταρ!"
  Άμα θες να πεις στο βιαστή: "Mα δεν θέλω ρε να τον φάω!" η απάντηση είναι: "Α αυτά τα πράγματα δεν είναι ρεαλιστικά από την στιγμή που εγώ θέλω να σε βιάσω..."
  Με λίγα λόγια, ή παίζεις μπάλα στο γήπεδο μου ή ψόφα!
  Και ζήσαν οι αστοί καλά, και εμείς χειρότερα...

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Αλαφούζος δεν είναι ο τυπικός εφοπλιστικός παράγοντας αλλά γίνεται ιδιαίτερα αφοπλιστικός όταν βγαίνει για να υπερασπιστεί τα δικά του συμφέροντα γιατί οι μισθωτοί σε αυτόν δημοσιογράφοι είναι πολύ "λίγοι" και δεν μπορούν. Είμαι φαν των διαγγελμάτων του.
  Από την εποχή του Κακαουνάκη που χλεύαζε τους υπόλοιπους αστέρες του Σκαι λέγοντας πως εκείνος έπαιρνε την μεγαλύτερη μαύρη σακούλα από το λογιστήριο δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το εφοπλιστικό κεφάλαιο λειτουργεί με δολάρια και το (α)φορολογικό καθεστώς του επιτρέπει να τα έχει σε μαύρες σακούλες ακόμη και σήμερα.
  Το δίπολο Ωνάση - Νιάρχου που ανταγωνιζόταν για να δώσει ώθηση στην ευμάρεια της τάξης τους εντελώς παρακμιακά σήμερα αντιπροσωπεύεται από Αλαφούζο - Μαρινάκη με τον Μελισσανίδη παρία που πάει να μπει σφήνα.
  Ω τέμπορα, ω μώρες στα φραγκολεβαντίνικα...

  Μεσοσταμέσα

  ΥΓ. Μία στις τόσες φωνάζουν και έναν κουκουέ για να σβήσουν υποχρέωση του ΕΣΡ αλλά και για τσεκάρισμα του "πιτσιρικά" συντρόφου Γκιόκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το είδατε; ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με γκαζάκια στο δημαρχείο Καισαριανής
  https://athens.indymedia.org/post/1536908/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πόσο παραπάνω να απαντηθεί το γιατί δεν γίνεται συνεργασία με το Σύριζα, δεν ξέρω, εμένα με ξεπερνάει. Πάντως αυτά που είπε ο δημοσιογράφος είναι πράγματα που λέγονται γενικά, δεν τα λέει μόνο αυτός, οπότε πρέπει να δίνονται απαντήσεις πιο πειστικές, με περισσότερη τεκμηρίωση. Καλά τα είπε αλλά θέλει κι άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή