Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Μάστερ της μονόχορδης κιθάρας ο αναλώσιμος της Νέας Τρολοκρατίας

Και τώρα θα σας τρομάξω όλους: ΣΥΡΙΖΑ, Μπολσεβίκοι, κονσερβοκούτια, παιδομάζωμα, δραχμή, απομόνωση, Βόρεια Κορέα...
Αν. Σαμαράς: Επιστρατεύει τον φόβο για να συντηρήσει τα αποπροσανατολιστικά διλήμματα

Ως εγγυητής της «ευρωπαϊκής πορείας του τόπου» αλλά και της συνέχισης της αντιλαϊκής πολιτικής «με περισσότερες μεταρρυθμίσεις με ανάπτυξη, με ανταγωνιστικότητα», όπως είπε, εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη συνεδρίαση της ΕΓ της ΝΔ κατηγορώντας ταυτόχρονα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει αυτήν την πορεία και δυναμιτίζει «την δημοκρατική ομαλότητα».

Κουνώντας το «σκιάχτρο» του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς, επιχειρεί να τρομοκρατήσει τα λαϊκά στρώματα και να κινητοποιήσει αντανακλαστικά που οδηγούν σε συντήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, εμφανιζόμενος ο ίδιος ως «εγγυητής της σταθερότητας».

Σε αυτήν την κατεύθυνση υποστήριξε ότι αν κέρδιζε στις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ «η χώρα θα έμπαινε στη μεγαλύτερη αβεβαιότητα και θα έφτανε τελικά δυστυχώς στο κατώφλι της χρεοκοπίας».


Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υπονοήσει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα θα έρθει σε σύγκρουση με το ΝΑΤΟ υποστηρίζοντας πως «είναι άγνοια κινδύνου να λες αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι το ΝΑΤΟ είναι ένας "άχρηστος οργανισμός"».

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση αποδέσμευσης της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και αποχώρησης από αυτό, αλλά διάλυσης του, οπότε και θα αποδεσμευτεί η χώρα.

Ο Α. Σαμαράς απέκλεισε κάθε συναίνεση κατηγορώντας την «συμμαχία των ανεύθυνων και ακραίων» ότι ακύρωσε οριστικά κάθε τέτοια δυνατότητα ωστόσο με νόημα αναφέρθηκε στη συγκρότηση κυβέρνησης από τα αστικά κόμματα στη Σουηδία προκειμένου να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές λέγοντας ότι εκεί «υπήρξε πραγματική συναίνεση».

Το γεγονός μάλιστα προβλήθηκε από ορισμένα αστικά ΜΜΕ στην Ελλάδα σαν παράδειγμα χώρας όπου «οι πολιτικοί συνεννοούνται για το εθνικό συμφέρον».

Ο Αντώνης Σαμαράς, διαβεβαίωσε το μεγάλο κεφάλαιο ότι θα συνεχίσει «με περισσότερες μεταρρυθμίσεις» που θα αναβαθμίσουν τη θέση του στο διεθνές καπιταλιστικό σύστημα.

«Εμείς δείξαμε και την υπευθυνότητά μας και την επιμονή μας και την ικανότητα να φέρνουμε αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά.

3 σχόλια:

 1. Μεγάλε, ο Μπένι πάλι στην κυβέρνηση θα ναι, εσύ δύσκολο το κόβω....
  http://www.tanea.gr/news/politics/article/5194424/eksi-shmeia-gia-thn-ethnikh-statherothta-paroysiase-o-baggelhs-benizelos/?ref=topvima

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χοντρός χοντρός, αλλα ελλίσεται σαν οχιά.

   Ntina

   Διαγραφή
  2. Καλή χρονιά....ας ελπίσουμε.

   Ntina

   Διαγραφή