Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Κατάπιαν τη γλώσσα τουςΚατάπιαν τη γλώσσα τους...

Περισσότερο από μια βδομάδα έχει περάσει απ' όταν ο «Ριζοσπάστης» αποκάλυψε τις κολιγιές των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ με την ΠΑΣΚΕ και τα τσιράκια του Μάνεση, με στόχο να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο και να δηλώσουν παρουσία στις εκλογές του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ο συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζώνη, Γ. Αλεβιζόπουλος, κατέθεσε ψηφοδέλτιο στο οποίο αρχικά συμμετείχαν δυο απεργοσπάστες της Ελληνικής Χαλυβουργίας, μηνυτές και μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη των ηρωικών χαλυβουργών. Μετά από τον ντόρο που έγινε, οι δυο τους εμφανίστηκαν στην Εφορευτική Επιτροπή με τη συνοδεία του σημερινού προέδρου της ΠΟΕΜ, Γ. Στεφανόπουλου (ΠΑΣΚΕ), ανακάλεσαν τις υποψηφιότητές τους, γεγονός που προδίδει και τη δική του εμπλοκή στη συγκρότηση του εργοδοτικού ψηφοδελτίου. Για όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι συνδικαλιστικές του δυνάμεις και η (κατά τα άλλα λαλίστατη) «Αυγή» έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους...
Ριζοσπάστης

4 σχόλια:

 1. Τι να πουν και σε ποιον ρε Αντώνη..? Αφού είναι από "άλλο" μέταλλο...
  Ο ξεπεσμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ραγδαίος και κάθετος που ξεπερνά ακόμα και τις προβλέψεις του κόμματος... Κι όλα αυτά ενώ είναι στην αντιπολίτευση!!!

  Φαντάσου τί έχουν να δουν τα ματάκια μας όταν πάρουν και τις καρεκλίτσες τους!

  Ρε φουκαρά "αριστερέ" ψηφοφόρε τι έχεις να πάθεις...
  (Να φύγουν! Να φύγουν!)

  Υ/Γ. Δεν ξέρω τι θα είναι χειρότερο για τον τσίριζα, να πάρει την αυτοδυναμία ή όχι?
  Αν την πάρει μιλάμε το ξεβράκωμα ΔΕΝ θα έχει ΤΕΛΟΣ!
  Κι αν δεν την πάρει θα "συνεργαστεί" με ποτάμια και λίμνες που θα του δ´ινουν άλλοθι για την πολιτική που θα εφαρμόσει!

  Πρόβλεψη: Αποκλείω το ενδεχόμενο διπλής αναμέτρησης, έστω κι αν το κέρδος της σοσιαλδημοκρατίας από μια διπλή εκλογική αναμέτρηση τα ποσοστά του ΚΚΕ θα είναι στα επίπεδα του Ιουνίου '12!

  Δημήτρης Χ. (Οριτζινάλε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το χειρότερο για τον ίδιο είναι να πάρει αυτοδυναμία. Αυτό θα του στερήσει όποια άλλοθι του δίνει η συγκυβέρνηση (βλ. ΔΗΜΑΡ).

   Το ζήτημα είναι ότι για να πάρει αυτοδυναμία, προσβλέπει σε κομμουνιστικές ψήφους, σε ενσωμάτωση ακόμα μεγαλύτερου κομματικού της βάσης του ΚΚ, δηλαδή στον ιστορικό στόχο της σοσιαλδημοκρατίας, την διάλυση του ΚΚ και την πλήρη αποδιοργάνωση του εργ. κινήματος.

   Άρα δεν μπορούμε εμείς να τον "βοηθήσουμε" να βάλει τη θηλιά στο λαιμό του, γιατί για να το κάνει πρέπει πρώτα να στραγγαλίσει εμάς.

   Διαγραφή
  2. Νομίζω πως ότι ήταν να πάρει από εμάς το έχει ήδη καρπωθεί...
   Βέβαια αρκετός κόσμος θέλει να του δώσει ΜΟΝΟ μια ευκαιρία έτσι για να πει πως το έκανε... Τέτοιος κόσμος είναι στην ΑΝΕΛ, στα Ποτάμια και αρκετοί σε εμάς...

   Αυτοδυναμία ΜΟΝΟ με την δεύτερη κυρακή παίζει, κι εκεί είναι ο στραγγαλισμός, αλλά όχι κι ο θάνατος...

   ΜΕΤΑ να δεις τι ταμπόυρλα θα βαράει ο Αλέξης για να κρατήσει τους απογοητευμένους κοντά του...

   Ψηφίστε ΤΣΥΡΙΖΑ γιατί θάρθει η Χ.Α. θα λένε!!!
   Και να δει που τους φασίστες (όπως και αν λέγονται τότε) θα παίξουν διπλό μη σου πω και τριπλό ρόλο... Ο μπαμπούλας έρχεται...

   Από τώρα νομίζω πως πρέπει να προετοιμάζουμε τον κόσμο μας για αυτό το ενδεχόμενο... Αυτός είναι νομίζω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ κίνδυνος για το κομμουνιστικό κίνημα!

   Δημήτρης Χ. (οριτζινάλε)

   Διαγραφή
 2. εχει πεσει βουβαμαρα απο τα οπορτουνια

  http://youtu.be/Qg44qKSbsdQ

  ρεδ αλερτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή