Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κ. Πελετίδης θα υποδεχτεί τους 25 Πατρινούς διασωθέντες από το πλοίο «Norman Atlantic»

Ο Κ. Πελετίδης θα υποδεχτεί τους 25 Πατρινούς διασωθέντες από το πλοίο «Norman Atlantic»
Αναμένονται στο λιμάνι της Πάτρας μετά τα μεσάνυχτα

Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, θα αναμένουν μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Πάτρας, τους 25 Πατρινούς διασωθέντες από την πυρκαγιά στο πλοίο «Norman Atlantic».

Παρεμβαίνοντας ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στις δραματικές εξελίξεις που έχουν καταγραφεί ως τώρα με τους οκτώ νεκρούς και τους δεκάδες αγνοούμενους, όπως αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές, και τόνισε ότι η συμβολική κίνηση του Δήμου είναι το ελάχιστο δείγμα της συμπαράστασης του στους δοκιμαζόμενους επιβάτες και στις οικογένειές τους.


Ο Κώστας Πελετίδης σημείωσε ότι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι δεν υπολογίζεται η ζωή των ανθρώπων μπροστά στα κέρδη των εφοπλιστών κι αυτό, όπως είπε, φαίνεται και από τις καταγγελίες των ναυτεργατικών Σωματείων ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο εν λόγω πλοίο.

Ο Δήμαρχος Πατρέων τόνισε ότι η νέα ναυτική τραγωδία πρέπει να λήξει άμεσα με την ολοκλήρωση της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης όλων των επιβατών και μελών του πληρώματος και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο καμία άλλη ανθρώπινη ζωή. Από πλευράς Δήμου, οι δημότες που επέστρεψαν σώοι από τη ναυτική τραγωδία θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου