Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Χαϊδαρίου: 15 παιδικές χαρές είναι ανοιχτές για τα παιδιά της πόλης

Δήμος Χαϊδαρίου: 15 παιδικές χαρές είναι ανοιχτές για τα παιδιά της πόλης μας, επισημαίνει ο Δήμος Χαϊδαρίου. Στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή επισημαίνει: «Προχωράμε στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αφορούν την πόλη μας, ένα από αυτά είναι και οι παιδικές χαρές.

Στις μέρες μας, που το λαϊκό εισόδημα έχει τσακιστεί, και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει στερηθεί πολλά στοιχειώδη δικαιώματα όπως τις διακοπές, οι παιδικές χαρές για τα παιδιά των δημοτών μας, ίσως είναι η μοναδική δυνατότητα αναψυχής.

Ήδη 15 παιδικές χαρές στο Χαϊδάρι εκσυγχρονίστηκαν, πήραν πιστοποίηση λειτουργίας, διαμορφώθηκαν συνθήκες ασφαλείας για τα παιδιά μας, και είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες.


Είναι οι εξής:

"Πλατείας Λαού" (Σκαμπά)

Κολυμβητηρίου

Παναγίτσας

"Ελευθερίας", Δάσους

Πρωτομαγιάς

"Ελευθερίας", Κέντρου

"Ειρήνης", Δαφνί

"Θεατράκι", Γρηγορούσα

"Ολύμπιων Θεών", Κάτω Αφαία – Σκαραμαγκά

Υψηλάντη

Οδυσσέως

"Ιστορικής Μνήμης", Στρατόπεδο (Άγιος Γεώργιος)

Τέλος, η ανάπλαση των παιδικών χαρών θα συνεχιστεί, καθώς το χαμόγελο και η αναψυχή των παιδιών είναι αναφαίρετο δικαίωμα, κόντρα σε κάθε λογής επιχειρηματικότητα που προσπαθούσαν να προωθήσουν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, ξεπουλώντας λαϊκή περιουσία, στη λογική της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης με βάση το κέρδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου