Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Δήλωση του Κ. Πελετίδη για την κλήση του στο Πρωτοδικείο

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Ας μας πάνε φυλακή - Εμείς γνωρίζουμε τις συνέπειες του αγώνα - Δήλωση του Δημάρχου Πάτρας για την κλήση του από τον Πταισματοδίκη

Ο Δήμαρχος Πατρέων καλείται να εμφανιστεί στις 4 Δεκέμβρη ενώπιον του Πρωτοδικείου επειδή αρνείται να συναινέσει σε απολύσεις. Την ίδια στιγμή υπάρχει σκέψη οι εργαζόμενοι του Δήμου να προχωρήσουν σε αποκλεισμό των εισόδων του δικαστηρίου, προκειμένου να προστατέψουν το Δήμαρχο, με την μέθοδο της αδυναμίας πρόσβασης σε αυτό. Παράλληλα, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, βρίσκονται σε πυρετό συσκέψεων, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την συνολική διαχείριση του θέματος.

Ο ίδιος μιλώντας στον Max FM δήλωσε: "Την δουλειά τους κάνουν. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ να στολίζουμε τις καρέκλες. Ηρθαμε να υπεραπιστούμε τον κόσμο του Δήμου, ήρθαμε να προστατεύσουμε αυτούς που κάποιοι παίζουν σε βάρος τους ένα άσχημο παιγνίδι. Είμαστε εμπόδιο σε όλα αυτά. Δεν φοβάμαι. Εγω είμαι με το δίκιο. Δεν κάνω πράγματα που δεν είναι τίμια. Ακόμη και να ζήσεις για ένα δευτερόλεπτο σωστός σε αυτό τον πλανήτη είναι μεγαλείο. Ας μας πάνε φυλακή. Εμείς γνωρίζουμε και τις συνέπειες του αγώνα. Δεν πάμε στον αγώνα χωρίς να ξέρουμε τι μπορούν να μας κάνουν. Ο λαός δεν θα πρέπει να υπολογίσει τον Πελετίδη. Να υπολογίσει τον εαυτόν του. Γιατί σήμερα είναι ο Πελετίδης, αύριο θα είναι ο ίδιος".

5 σχόλια:

 1. "υπάρχει σκέψη οι εργαζόμενοι του Δήμου να προχωρήσουν σε αποκλεισμό των εισόδων του δικαστηρίου". Σωστό και μάλιστα όχι μόνο οι εργαζόμενοι του δήμου, όλοι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς!
   Να αποκλείσουμε τις εισόδους των δικαστηρίων. Και στις 4 Δεκέμβρη και όσες φορές χρειαστεί, σε επόμενους προσδιορισμούς της δίκης.
   Τι θα κάνουν; Θα μας χτυπήσουν με τα ΜΑΤ;
   Άς μας χτυπήσουν! Δεν μάσαμε!

   Και προσέξτε. Δεν είναι ζήτημα συμβολικής ή επικοινωνιακής ενέργειας (τουλάχιστον, όχι μόνο ούτε κυρίως), αλλά ζήτημα ουσίας:

   Ναι, ρε! Θα υπερασπιστούμε τον κομμουνιστή δήμαρχό μας με όλες μας τς δυνάμεις!

   Διαγραφή
 2. Δυνατά κομμουνιστικά!
  Πως ειναι το κλίμα στην πόλη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Συστηματική αντιπολίτευση" κάνουν ορισμένες τοπικές εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα, πράγμα αναμενόμενο. Αξιοσημείωτο είναι πως αυτά τα ΜΜΕ εκφράζονται με ιδιαίτερη προσοχή και τηρούν τα προσχήματα σε γενικές γραμμές, τουλάχιστο για την ώρα. Εναντίον του δημάρχου και δημοτικών συμβούλων της ΛΑΣΥ βάλλουν και ορισμένα blog, τόσο εμπαθή που αυτοκαταδικάζονται σε ανυποληψία. Ο Πελετίδης έχει μεγάλο κύρος, ακόμη και σε συντηριτικούς ανθρώπους. Μεταξύ καθημερινών ανθρώπων, κακεντρεχείς και συστηματικά είρωνες είναι κάτι ευρω-επιδοτούμενα βλαχογιαποειδή, αλλά κι αυτό αναμενόμενο είναι και... έτσι πρέπει!

   gdmn1973

   Διαγραφή