Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Σε νέα δίκη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλος μετά από μήνυση της Χ.Α


ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την αγωγή βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του Σ. Ζαριανόπουλου
Δημοσίευση: Τρί, 18/11/2014 - 16:32
Τελευταία Ενημέρωση: Τρί, 18/11/2014 - 17:03

Σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την αγωγή βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου αναφέρει:

«Την Τετάρτη 19/11/2014 εκδικάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η αγωγή αποζημίωσης που κατέθεσαν τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Γρέγος, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος) κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου.


Οι βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης (εκτός από την αντίστοιχη μήνυση που έχουν καταθέσει), με την αγωγή που συζητείται αύριο, ζητούν αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των χρυσαυγιτών ναζιστών να συμμετάσχουν στον εορτασμό, δήλωσε το αυτονόητο, που σήμερα αποδεικνύεται από τις εξελίξεις και ομολογείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας: "Οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρομίζουν τον τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις".

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά.

Όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, να είναι βέβαιοι ότι οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω».

2 σχόλια:

 1. Από δίκη σε δίκη τραβούν ξανά τους κομμουνιστές.

  Ετοιμαστείτε για μία άγρια κατάσταση και στην Πάτρα.

  Εδώ: http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=76857

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν θα το τολμήσουν, να είσαι σίγουρος !
   Το λάκκο τους σκάβουν !
   ηλίας

   Διαγραφή