Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Κομοτηνή: Α.Κ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για συναγελασμό με Χ.Α


Ως Αντιεξουσιαστική Κίνηση θεωρούμε σκόπιμο, προτού προβούμε σε παράθεση των σημερινών γεγονότων, να ξεκαθαρίσουμε ότι αντιμετωπίζουμε την απεργία ως έναν τρόπο συμμετοχής στον δρόμο, απεύθυνσης στην κοινωνία και διάχυσης του λόγου μας. Επιπλέον θεωρούμε πως απεργίες πυροτεχνήματα που έχουν υποκινηθεί από τις κυρίαρχες συνδικαλιστικές- γραφειοκρατικές δομές όχι μόνο δεν επιτυγχάνουν τίποτα, αντιθέτως καλλιεργούν την λογική της ανάθεσης, χειραγωγούν την κοινωνία και καπηλεύονται τους αγώνες της.

Συγκεκριμένα, σήμερα στη καθορισμένη απεργιακή κινητοποίηση κρίναμε σκόπιμο να παρέμβουμε στη προσυγκέντρωση στο εργατικό κέντρο για να ξεμπροστιάσουμε στελέχη της τοπικής οργάνωσης Συριζα Ροδόπης για κοινή συμμετοχή σε κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις με στελέχη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.  Αναλυτικότερα, στις 2 Οκτωβρίου ο Θ.Μαργαρίτης και ο Γ.Μάτζιαρης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν για να "μιλήσουν" (ως μέλη του κτηνοτροφικού συλλόγου Ροδόπης) με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Α.Ματθαιόπουλο. Ωστόσο αυτού του τύπου οι επαφές δεν φάνηκαν αρκετές για τα τοπικά στελέχη του Συριζα… Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της κινητοποίησης των κτηνοτρόφων διαδήλωναν χεράκι χεράκι ο Κουτάβας και ο Χαρίτος του Συριζα Ροδόπης με τα φασιστοειδή Αλατζά και Τσουμαρέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, στη σημερινή μας παρέμβαση ορισμένα μέλη του Συριζα έσπευσαν να υπερασπιστούν και να συγκαλύψουν τις εμετικές ενέργειες των προαναφερθέντων μελών και αποφεύγοντας την παροχή οποιασδήποτε εξήγησης έφτασαν στο σημείο να μας αποκαλέσουν και φασίστες! Τέλος, και αντίθετα με όσα ψευδώς αναπαρήχθησαν, δεν υπήρξε καμιά επίθεση στα παρευρισκόμενα μέλη του Συριζα. Πάντως σε ενδεχόμενες αντίστοιχες μελλοντικές συμπεριφορές η ηλικία ορισμένων - υπερασπιστών των ακροδεξιών ανοιγμάτων - δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη για πιο δυναμική απάντηση.

Ως Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής συνεπέστατα έχουμε αποδείξει ότι δεν αφήνουμε εκατοστό δημόσιου χώρου σε φασίστες. Ανάλογα θα δράσουμε και έναντι όσων επιλέγουν να συμμαχούν με αυτούς. Έμπρακτα, πλέον, αποδεικνύεται ότι ο Συριζα αποτελεί ένα αστικό κόμμα στελεχωμένο με εξουσιολάγνους τυχοδιώκτες που στο κυνήγι της εξουσίας δεν διστάζουν να παίξουν κομματικά παιχνίδια και να συμμαχήσουν με το διάβολο. Οι αναθετικές ψευδαισθήσεις περί καλής και αριστερής ενδεχόμενης διαχείρισης από τον Συριζα αναστέλλουν την χειραφέτηση της κοινωνίας. Η κρατική δομή είναι σύμφυτη με τον ολοκληρωτισμό και όσοι την αναπαράγουν ( είτε δεξιοί είτε αριστεροί ) θα μας βρουν μπροστά τους.Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου επισκέφθηκε την Ξάνθη ο γνωστός νεοναζί βουλευτής της χρυσής αυγής, Ματθαιόπουλος, επικεφαλής σε πολλά πογκρόμ εναντίον μεταναστών και στην επίθεση κατά του ελεύθερου κοινωνικού χώρου Adelante το Καλοκαίρι του 2012. Μεταξύ των κολαούζων, γλυφτών που τον προσέγγισαν πληροφορηθήκαμε πως βρισκόταν και ο Μαργαρίτης Θεολόγου πρόεδρος των κτηνοτρόφων στην Ροδόπη και μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές.

Γνωρίζαμε ανέκαθεν ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια ομάδα καιροσκόπων, αντικινηματικών βλαχοδημάρχων. Κινήσεις σαν και αυτή, αλλά και η ελλιπέστατη ανακοίνωση, ουσιαστικής συγκάλυψης του γεγονότος και άφεσης αμαρτιών, τους καθιστά πλέον επικίνδυνους και τους φέρνει απέναντί μας στον κοινωνικό πόλεμο. Η διαχείριση της μιζέριας που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από συμμαχίες με το διάβολο. Κομοτηνή και Ξάνθη αποτελούν πόλεις αντιφασιστικές. Η νομιμοποίηση,που παρέχεται με κινήσεις σαν αυτήν, στους ναζί, αποδεικνύει ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τη χρυσή αυγή σαν έναν απλό ανταγωνιστή στην μάχη για το ποιος θα πρωτορίξει την κυβέρνηση και όχι σαν έναν εχθρό της κοινωνίας και κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου.

Να γνωρίζετε πλέον ότι η παρουσία στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στις αντιφασιστικές πορείες της πόλης είναι ανεπιθύμητη και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα.


Λεκτική επίθεση που προκάλεσε ένταση, για την εκτόνωση της οποίας χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κατά τη χθεσινή ημέρα της γενικής απεργίας, από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής, μέλη της οποίας κατηγόρησαν τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι συνυπήρξαν με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στο πρόσφατο συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή.

Σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια, αναφέροντας:

«Την ημέρα της μεγάλης παλλαϊκής κινητοποίησης για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση μεγάλα τμήματα της κοινωνίας!

Σε μια στιγμή που μεγάλα τμήματα του λαού στρέφουν το βλέμμα και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτήν ακριβώς την ημέρα επέλεξαν προβοκατόρικα στοιχεία για να επιτεθούν στο ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας στελέχη του στην περιοχή.

Αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας το ποια συμφέροντα και ποιους σκοπούς υπηρετούν τελικά αυτού του είδους οι πρακτικές».

37 σχόλια:

 1. Περιμένω ανυπόμονα τον κομμουνιστή Ρούση με μια αναλυση για την αναγκαιότητα της εν λόγο συνεργασίας στην Κομοτινη (χα πατρίδα μου γλυκιά)
  Και γιατι το σταλινικό ΚΚΕ εχει κλειστεί στον Περισο, κρύβεται πίσω απο κόκκινες κουρτίνες (το είπε και η Συντροφισα Τζακρη) και το φτύνει ο λαος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φρέσκο!

   «ΜΕΤΑΒΑΣΗ-ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΚΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ»
   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ
   (Παρ. 28/11/14 - 14:23)

   ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΤΟΠΟΣ»

   "Για να αντιμετωπιστεί ο μονοδιάστατος κυρίαρχος λόγος ο οποίος τελικά εντάσσεται στη λογική του τέλους της ιστορίας, και να προωθηθεί ο ουτοπικός στοχασμός, ο Γιώργος Ρούσης υποστηρίζει ότι δεν αρκεί η ιδεολογική πάλη, αλλά χρειάζεται να κατακτηθεί ένα νέο μεταβατικό «Είναι», λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο της λαϊκής συνειδητότητας, ένα «Είναι» που, ενάντια στο σύστημα, θα προωθεί την επαναστατικοποίηση των συνειδήσεων."
   http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18661:rousis-metavasi&catid=68:grammata&Itemid=194

   Αυτό το νέο μεταβατικό είναι που θα προωθεί την επαναστατικοποίηση των συνειδήσεων, πολύ βαθύ ρε φίλε. Πάρα πολύ δηλαδή.

   Διαγραφή
  2. Κάτι ρε παιδιά, κάτι ότι να ' ναι επιτέλους, αρκεί να μην λέγεται Σοσιαλισμός, πες το και "μεταβατικό είναι", δε μαμιέται πιασάρικο είναι, αφαιρετικό, κοανάτο, μας κάνει.
   Προτείνω υπνωτισμό ομοιοπαθητική άνοιγμα τσάκρα πιλάτες γιόγκα ρείκι όλα μέσα ότι γουστάρετε αλλά δε θέλω απευθείας Σοσιαλισμό με πειράζει ρε παιδί μου όχι οτι δεν είμαι επαναστάτης αλλά...

   Decadent

   Διαγραφή
  3. Fusion New Age και σοσιαλδημοκρατίας. Πολύ γουστάρω. "Μάκη, μη με απασχολείς τώρα, εξερευνώ το μεταβατικό είναι μου."

   Διαγραφή
  4. Να μην έχει και "Απαράδεκτους" να τα βάζει στο σενάριο η Παπαδοπούλου...

   Διαγραφή
  5. Έχω πέσει κάτω με το Μάκη.
   Παναγιώτη που πάμε?Ο Αλέξης. ο Σταθάκης τι γίνεται?
   Δεν έχει σημασία βρε κουτά γιατί...
   "Ο Σοσιαλισμός ή θα είναι εσωτερικευμένος ή δεν θα υπάρξει."
   Ανοίχτε τα τσάκρα σας σύντροφοι, γίνετε ένα με το μεταβατικό είναι σας.

   Decadent

   Διαγραφή
 2. Να προσέξουμε εδώ και τις κομματικές σημαίες σε μέρα απεργίας.


  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομίζω πως οι κακομοίρηδες της "μαρξιστικής φωνής" (που μου είναι αρκετά συμπαθείς) έχουν σιγήσει τον τελευταίο καιρό, έτσι τον ρόλο της κόμικ ρηλίηφ συνιστώσας -- σε επίπεδο ανακοινώσεων -- του συριζα τον έχει αναλάβει η ακ (που μου είναι αρκετά αντιπαθής, το λιγότερο που μπορώ να πω για αυτά τα επίκινδυνα νούμερα).

  Έχει κι ένα βίντεο στου Trash, ούτε για σκετσάκι σε επιθεώρηση του σεφερλή δεν κάνει. Σήψη σε όλα τα επίπεδα για τον καρνάβαλο της σοσιαλδημοκρατίας.

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το γεγονός ότι προωθείτε ένα βιντεάκι με αυτοαποκαλούμενους αναρχικούς μονο και μονο επειδή προπαγανδίζουν κατά του συριζα, είναι δείγμα της απελπισίας στην οποια βρίσκεται το κόμμα υπό της φωτεινής ηγεσίας.
  Ευτυχώς το 2012, έπαψα να ασχολούμαι και να απολογούμαι για αυτό.
  Συνεχίστε την παρέα με τους ψευτο α.α. , αργότερα θα σας χρειαστεί εκεί στο εξωκοινοβουλευτικό παρεακι.

  ΥΓ.Ανεβασαν ενα αρθρο σημερα τα χρυσαυγουλα κατα του Τσίπρα. Καντε μια προωθηση και σε αυτό, μην κανετε μισές δουλειες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μισές δουλειές κάνεις εσύ, που ξέχασες να μας αποκαλέσεις "δεκανίκια του Σαμαρά", "απολιθώματα", "σέχτα του Περισσού" και "αριστερούς ψάλτες της δεξιάς."

   Συνέχισε να "παύεις να ασχολείσαι και να απολογείσαι για αυτό", έχουμε όλοι συγκλονιστεί απ' αυτή την ανατριχιαστική ανακοίνωση εκ μέρους σου.

   Διαγραφή
  2. "...το γεγονός ότι προωθείτε..."

   Εσύ εκτός από κομμουνισταράς είσαι και σπίρτο. Τα'χω πάρει πολύ άσχημα τώρα που η τρισκατάρη ηγεσία απομάκρυνε από το κόμμα τίμιους αγωνιστές σαν και του λόγου σου. Εδώ θα μου πεις κοιτάει με μισό μάτι και την θοδώρα την τζακρή...

   Όπως και να'χει χαιρετίζω το σχόλιο ως απόλυτα εναρμονισμένο με την ανακοίνωση των ΑναρχοΚουβέληδων.

   Ijon Tichy

   Διαγραφή
  3. Η ΑΚ αν θυμάμαι καλά δε τα πήγαινε κι άσχημα μαζί σας, τώρα "αυτοαποκαλούνται" αναρχικοι οι ..."σύντροφοι"; Να το δείτε το θέμα με τις "φιλίες" που πιάνετε κατά καιρούς, Τζάκρη ίσως;
   Ωραία και η "τρουϊλα" με 2012 και τα σχετικά...
   κιεγώμπορείναήμουνμαζίσαςτώρααλλάέχωαπογοητευτείαπότηνηγεσίανεοτροτσκισμόςσταλινισμόςσεχταρισμόςχωριστέςπορείεςκιέτσι

   Διαγραφή
  4. πολύς εκνευρισμός τελευταία....

   Διαγραφή
  5. γοφος κατα το δεκανικι;;;;;
   τελος παντων, παρακαμπτο το μεχρι δακρυων γελοιο ποστο σου και ερχομαι στο θεμα, το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι η ελλειπης καθοδηγηση της ακ και εκει πρεπει να αναζητηθουν ευθυνες απο τον συντροφο που το εχει αναλαβει και εξηγουμε ευθυς αμεσως.
   Α) δεν μπορει η ακ να πηγαινει στην συγκεντρωση του εργατικου κεντρου κατευθειαν στους εργατοπατερες που μετα εβριζαν. πρωτα κανεις συγκεντρωση στα 100 με 500 μετρα μακρυα και μετα πλησιαζεις.
   Β) δεν μπορεις σαν ακ κομοτηνης να τους εγκαλεις για συνεργασια με την χρυση αυγη την στιγμη που οχι πολλα χρονια πριν μαζι ολοι (συριζα-ακ-ναζι) φιαχνατε εκεινο το παρεακι στο συνταγμα και φωναζατε τα ιδια συνθηματα. επειδη τους ειδα λιγο πιτσιρικαδες τους ακαπιτες εκει για αυτο ριχνω το φταιξιμο στην καθοδηγηση, που να το ξερουν τα παιδια, διαβαζαν για να περασουν τις πανελληνιες.
   Γ)δεν τους εχει πει κανεις εκει πανω οτι εδω κατω η ακ κανει τον βραχιωνα του τσυριζα και δεν τρεχει και τπτ, παρολα τα κολητηλικια των τσυριζαιων με τους χρυασυγητες σε ολη την ελλαδα στα σωματεια;;;;
   ντροπη ρε παιδια λιγο καλυτερη οργανωση εκει στην ακ!!!!!τσ τσ τσ!

   για τους τσυριζαιους τι να πω; το γεγονος οτι το συντροφακι τους τους κατηγγειλε με ονοματεπωνυμο και αυτοι περι αλλων τυρβαζουν δεν δειχχνει απλα ενοχη, αλλα επιβεβαιψση της καταντιας.
   αντε παιδια και εις ανωτερα.

   Υ.Γ. προς ακ αθηνας, ρομπα σας εκαναν οι συντροφοι σας της κομοτηνης και λιγα λεω. τουλαχιστον αυτοι εχουν λιγ αξιοπρεπεια ακομα

   Διαγραφή
  6. Για να δούμε και το τι σχέση έχουν οι "αυτοαποκαλούμενοι" -πλέον- αναρχικοί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

   ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
   http://fadomduck2.blogspot.gr/search/label/%CE%91.%CE%9A.

   Οι μάσκες πέφτουν: ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΑΚ και "ελευθεριακούς" της "αυτοδιαχείρισης", με βάση την...ΕΕ!
   http://ikonikos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

   ΑΚ: Η μακρά χείρα του ΣΥΡΙΖΑ (ή, οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία)
   http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5342.html

   Διαγραφή
  7. πολυς εκνευρισμος γιατι ερχονται ζορια!
   σκεψου παρολες τις φιλοτιμες προσπαθειες του σταθακη να τα βρει με τους μεσα/εξω καπιταλιστες και με τον σαμαρα για τον προεδρο, να γινουν τελικα εκλογες και να τις κερδισει και μαλιστα με αυτοδυναμια! ουτε φιδι στον κορφο τους

   Διαγραφή
  8. Και βέβαια, να μην ξεχνάμε την άθλια ανακοίνωση της ΑΚ μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν τα μπλοκ του ΠΑΜΕ από αναρχοφασίστες στις 20/11/2011.

   Κάποιος που είχε άλλο nick

   Διαγραφή
  9. Χεχε, μιλάμε για "μνημείο"...

   Διαγραφή
 5. https://scontent-a-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/l/t31.0-8/10452948_10205345007764030_5232402677175580838_o.jpg

  Παντως παρα τις κραυγες περι προβοκατσιας οι ΑΚαπιτες μαλλον ξερουν καλα για ποιο πραγμα μιλανε...

  Απο κει και περα ξεχωριζω την επθχειρηματολογια των νεοπασοκων.
  "Ειστε με την κυβερνηση" "αλλος ειναι ο ταξικος εχθρος σου" ειρωνια κλπ.
  Εχουν καταντησει χειροτεροι απο τους πασοκους. Πανε χερι χερι με τους ναζι και πανε να βγουν και στην επιθεση κατηγορωντας οποιον τους ξςμπροστιαζει για δακτυλο της κυβερνησης!
  Δεν εχω βεβαια αυταπατες για το βρωμικο ρολο της ΑΚ διαχρωνικα αλλα θα χαιρομουν αν εριχναν καμια φαπα στους προκλητικους νεοπασοκους.

  ratm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προς όλους:

   Ο λόγος που ανέβηκε το θέμα είναι ότι η Α.Κ δίνει ονόματα. Τα ονόματα με ενδιαφέρουν, στα πλαίσια πάντα της καταγραφής του τι συμβαίνει στο επίπεδο της τοπικής διοίκησης. Τα ονόματα είναι:

   Γ. Μάτζιαρης και Θ. Μαργαρίτης (ΣΥΡΙΖΑ) + Ματθαιόπουλος (Χρυσή Αυγή)
   Κουτάβας, Χαρίτος (ΣΥΡΙΖΑ) + Αλατζάς, Τσουμαρέλης (Χρυσή Αυγή).

   Σημειώνω απλά ότι η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ, την οποία συμπεριέλαβα στην ανάρτηση, ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.

   Αυτό μου φτάνει. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω, και προφανώς δεν με απασχολεί στο παραμικρό η φύση της κόντρας Α.Κ και ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα τα βρουν και πώς. Εγώ ενδιαφέρομαι για ονόματα και συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία είναι προφανέστατα αληθή, αφού δεν έγινε καν προσπάθεια διάψευσης.

   Διαγραφή
  2. αυτο ακριβως προσπαθουσαν να πω σκοπτικα (ισως και αποτυχημενα)

   Διαγραφή
  3. @Αντώνη, modesto
   Πολύ χτυπητή η διαφορά των ανακοινώσεων, ακριβώς επειδή η ΑΚ είναι γενικώς λιγότερο αξιόπιστη κι από το ΣΥΡΙΖΑ. Να όμως που βγάζει μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ απαντάει "Ντροπή, βρε παιδιά, να χαλάτε το κλίμα, μέρα που είναι; Σας βλέπουνε, τι θα πει ο κόσμος!"

   gdmn1973

   Διαγραφή
  4. Αντώνη & προς όλους

   Μπορώ και επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνω ονόματα και την αντιστοίχιση με τις φωτογραφιες από τις κοινές εμφανίσεις (μερικές δν τις βρίσκω στο ίντερνετ, αλλά κυκλοφόρησαν). Τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά για όσους έχουν ζήσει Κομοτηνή και προφανώς στους συντρόφους και το Κόμμα εκεί. Συνεπώς, η καταγγελία της ΑΚΚ είναι αληθής και άλλωστε στο παρακατω βιντεο φαίνεται ότι την κάνουν με τα πρόσωπά τους τα μέλη της

   Για όσους προβληματίζονται: Το ότι αποφασίζουν να χτυπήσουν το σύριζα στα ίσια δε σημαίνει κατανάγκην ότι αποτελεί μια γενικότερη πολιτική της ακ, που δε φημίζεται για την ενιαία δράση των οργανώσεών της (αν και κατά τη γνώμη μου οι "αυτοδιαχειριστικοί" πολιτικοί στόχοι της ακ χρειάζονται ως προυπόθεση μια κυβέρνηση σύριζα). Νομίζω ότι οι λόγοι είναι κυρίως τοπικοί, αφού οι συριζαίοι εκεί ξεπέρασαν τα όρια για όσους έχουν στοιχειώδες πολιτικό κριτήριο κ ώθησαν την ΑΚΚ (μιλάμε για φοιτητές) να βγάλει ανακοίνωση σχεδόν... κκεδικη σε ευστοχία. Τι να κάνουμε, το κκε τα λεγε από τις επισκέψεις στο brooking, για άλλους έπρεπε να αρχίσουν οι κοινές εμφανίσεις με τα φασισταριά για να στρέψουν τα βέλη στη σοσιαλδημοκρατία...

   Καλά έκαναν, άσχετα αν διαφωνώ με την πολιτική τους θέση συνολικά (κ δεν ξεχνούμε ότι χτυπούν το Κόμμα διαχρονικά). Δείχνει κάποια τσίπα, σε αντίθεση με την άνευ πάτου κατρακύλα της σοσιαλδημοκρατίας.

   https://scontent-a-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/l/t31.0-8/10452948_10205345007764030_5232402677175580838_o.jpg

   http://www.xronos.gr/detail.php?ID=95370

   Hemingway

   Διαγραφή
  5. Είναι σαφές ότι η καταγγελία είναι απόλυτα βάσιμη.

   Διαγραφή
 6. σουρεαλιστικό συμπλήρωμα: μετά έκαναν όλοι μαζί πορεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ετσι ! να δενει σιγα σιγα το γλυκο με τα Περαματα και τις Θηβες
  Συνευρεθησαν και ομιλησαν περι ...ζωων
  ΓΟΦΕ κτηνοτροφος κι εσυ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επιβεβαίωση

  Επιβεβαίωση της συνάντησης ΣΥΡΙΖΑίων-Χρυσαυγιτών από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής:

  "...η συνάντηση δύο μελών της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με το κλιμάκιο φασιστών της Χρυσής Αυγής, είναι απαράδεκτη και αμαυρώνει τα ήθη και τις αξίες της Αριστεράς. Η ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ είναι ασύμβατη, με βάση τις ομόφωνες συλλογικές αποφάσεις μας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, με την πραγματοποίηση τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεων. Γι’ αυτό και ως Νεολαία θεωρούμε ότι η παύση της ιδιότητας μέλους των δύο αυτών συνδικαλιστών καθώς και η μη συμμετοχή τους στο κόμμα από οποιαδήποτε θέση, είναι ανάλογη της πολιτικής τους αυτής ενέργειας..."

  http://inkomotini.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%BD/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η καταγγελία της Α.Κ ήταν βάσιμη, για αυτό και την ανέβασα αμέσως ανεξάρτητα από το φορέα της. Δεν δίνεις τόσο συγκεκριμένα στοιχεία (ποιος με ποιον και ποια μέρα) αν μιλάς στον αέρα.

   Διαγραφή
 9. Το Κόμμα στην Ροδόπη αλήθεια τι κάνει? Ξέρω πως δεν έχουμε πολλές δυνάμεις εκεί αλλά τέτοια "αριστερή" ξεφτύλα να την μαθαίνουμε μέσω της ΑΚ κάτι δείχνει για την κομματική οργάνωση της περιοχής...

  Συνήθως αν όχι στις 99% των ανάλογοων περιπτώσεων εμείς είμαστε οι πρώτοι που αναδεικνύουμε τόσο σοβαρά ζητήματα... πρέπει άμεσα να βγάλει ανακοίνωση αν δεν το έχει κάνει ήδη...

  Δημήτρης Χ. (οριτζινάλε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι δείχνει δηλαδή Δημήτρη Χ. οριτζινάλε; Για πες.

   Διαγραφή
  2. Συναντιούνται εκπρόσωποι του κτηνοτροφικού κλάδου με χρυσαυγίτες, συμμετέχουν και επώνυμοι συριζαίοι και το κόμμα δεν έχει πάρει μυρωδιά?

   Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι τουλάχιστον μια οργανωτική αδυναμία... Μια αδυναμία που εκδηλώνεται και στο συνδικαλιστικό επίπεδο...

   Φαντάζεσαι να γινόταν κάτι τέτοιο πχ στην Λάρισα ? Τί αντίδραση θα είχε το κόμμα? Και τι αντανακλαστικά? Φαντάζεσαι την ΠΑΣΥ να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο?

   Από τους Αντιεξουσιαστές θα μαθάιναμε για τις συναντήσεις?

   Αυτό μόνο λέω!

   Δημήτρης Χ. (οριτζινάλε)

   Διαγραφή
  3. "Συναντιούνται εκπρόσωποι του κτηνοτροφικού κλάδου με χρυσαυγίτες, συμμετέχουν και επώνυμοι συριζαίοι και το κόμμα δεν έχει πάρει μυρωδιά?"

   "στις 2 Οκτωβρίου ο Θ.Μαργαρίτης και ο Γ.Μάτζιαρης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν για να "μιλήσουν" (ως μέλη του κτηνοτροφικού συλλόγου Ροδόπης) με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Α.Ματθαιόπουλο. Ωστόσο αυτού του τύπου οι επαφές δεν φάνηκαν αρκετές για τα τοπικά στελέχη του Συριζα… Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της κινητοποίησης των κτηνοτρόφων διαδήλωναν χεράκι χεράκι ο Κουτάβας και ο Χαρίτος του Συριζα Ροδόπης με τα φασιστοειδή Αλατζά και Τσουμαρέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής."

   Τι δουλειά είχαν μέλη της Κ.Ο Ροδόπης στην ιδιωτική συνάντηση των πρώτων ή στην διαδήλωση χεράκι-χεράκι των δεύτερων; Α.Κ είναι η Κ.Ο Ροδόπης για να είναι παρούσα η ίδια στις προαναφερθείσες συνευρέσεις εκτός συνδικάτων και αρχαιρεσιών; Τους κάνει παρέα για να το ξέρει; Για πες μας.

   Διαγραφή
  4. Ρε συ Αντώνη, χρειάζεται να κάνει "παρέες" μια οργάνωση για να γνωρίζει έστω και με μικρή καθυστέρηση με ποιους συναντιούνται εκπρόσωποι κτηνοτροφικού συλλόγου?

   Όταν γίνεται κάτι αντίστοιχο σε άλλες περιοχές που αντικειμενικά το κόμμα είναι πιο ισχυρό πως τα μαθαίνει -και τα καταγγέλει- δηλαδή?

   Είναι μια εύλογη ερώτηση... Και νομίζω πως είμαι πολύ σαφής στον προβληματισμό μου...
   Επειδή δεν ζω εκεί αλλά είχα περάσει για λίγους μήνες ως φαντάρος, για αυτό αναρωτιέμαι...
   Εσύ δεν παραξενεύτηκες καθόλου δηλαδή που την καταγγελία δεν την έβγαλε το κόμμα αλλά ένα τσούρμο γκρουπόσκυλων?

   Εγώ το κλείνω το ζήτημα εδώ πάντως...έτσι κι αλλιώς αυτό είναι ένα θέμα που θα το λύσουν οι σύντροφοι στην θράκη κι όχι εμείς από μακριά...Κι ίσως κακώς έκανα που το έθεσα με αυτόν τον τρόπο εδώ...

   Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θα έπρεπε να το διατυπώσω αλλιώς (κάπως έτσι):
   "Αντώνη, ξέρεις αν υπάρχει πληροφόρηση τοπικά από το κόμμα για το ίδιο ζήτημα?"

   Δημήτρης Χ. (οριτζινάλε)

   Διαγραφή
  5. Σου θυμίζω ότι έχεις αυτοταυτοποιηθεί ως μέλος του ΠΑΜΕ.

   Το ελάχιστο που θα έπρεπε να γνωρίζεις αν πράγματι ήσουν μέλος του ΠΑΜΕ είναι ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ καταγγελία του ΠΑΜΕ, Κ.Ο ή Λα.Συ για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με άλλο κόμμα (περιλαμβανομένης της Χ.Α) που να μην αναφέρεται συγκεκριμένα σε αρχαιρεσίες και ψηφοδέλτια Δήμων, συνδικάτων, Εργατικών Κέντρων. ΠΟΤΕ δεν έκανε καταγγελία καμία Κ.Ο, καμία Λα.Συ, το ΠΑΜΕ, ή το κόμμα κεντρικά για σχέσεις του είδους που καταγγέλει η Α.Κ, για απόλυτα ευνόητους λόγους -- δεν χαριεντίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην καθημερινή ζωή.

   Το γεγονός ότι παρακάμπτεις κάτι τόσο στοιχειώδες για να κατηγορήσεις την Κ.Ο Ροδόπης δείχνει ότι δεν είσαι αυτό που θέλεις να πιστέψω πως είσαι.

   Παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν ανταποκρίθηκες στο ερώτημά μου για το ποιο σχόλιο έκανες ποτέ ως "Δημήτρης Χ." ΠΡΙΝ την εμφάνιση του τρολ "Δημήτρης Χ."

   Συνεπώς, ή εξηγείσαι άμεσα, ή έχει μπαν άμεσα.

   Διαγραφή
  6. εγω ειμαι χιλιομετρα μακρια απο την κομοτηνη, αλλα την επισημη καταγγελια του κομματος απο δεκαδες στελεχη του για τις πλατειες που ηταν χερακι χερακι ειδες να την παιζουν πουθενα;
   επισης εκτος απο τον "μικροκοσμο" του ιντερνετ και το μπλογκς ειδες να γινεται πουθενα αλλου θεμα;;;;
   αν το κρατησουν καβατζα οι νεοδημοκρατες για να το αξιοποιησουν προεκλογικα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, αλλα τωρα;
   το γεγονος της συνεργασιας τσυριζα-χ.α. στο περαμα, στους οτα, στους οικοδομους του ηρακλειου, τωρα στους μεταλεργατες ειδες να το παιζει κανεις; εσυ σε ποσους "αγνους" τσυριζαιους το μετεφερες;
   οπως τα ειχε χωσει ο αποστολης της ελληνοφρενειας σε ενα τσυριζαιο για τους μεταναστες στην σαμο, και να ειχε βγαλει ανακοινωση το ΚΚΕ αν εσυ και εγω δεν την μεταφεραμε στον κοσμο τι νοημα θα ειχε;
   χαρηκαμε αποτομα οτι στην κομοτηνη οργανωτικα το κομμα και το ταξικο κινημα δεν ειναι οπως στην λαρισα, και;;;;;;
   θες να μου πεις απο ποια περιοχη εισαι να σου πω για κομπρεμι τσυριζαιων και χ.α. που μπορει να μην εχεις παρει πρεφα; τι σημαινει αυτο οτι δεν ενδιαφερεσαι;
   ας σταματησει η καραμελα οτι για ολα φταιει το ΚΚΕ. το ΚΚΕ αποτελειτε απο τα οργανωμενα μελη και τους φιλους του.
   προφανως και δεν μπορει να ειναι παντου, ειναι ομως εκει που ειναι τα μελη και οι φιλοι του και αυτοι ωφειλουν οτι ακουν/βλεπουν να το μεταφερουν.
   οσο για το συγκεκριμενο, λογικο ειναι η ακ να το παρει πρεφα ποιο γρηγορα, καθε μερα μαζι ειναι, οι ΚΚΕδες απο που να παρουν χαμπαρι την συναντηση του οκτωμβρη; και η ακ γιατι δεν εκανε βουκινο τον οκτωμβρη και περιμενε και το δευτερο κρουσμα;;;;

   Διαγραφή
 10. Εξηγούμαι:
  http://leninreloaded.blogspot.com/2013/07/blog-post_8882.html?showComment=1374000457073#c3509007705168568905

  Δημήτρης Χ. (Οριτζινάλε)
  Δημήτρης Χ. (οριτζινάλε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή