Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Συνεντεύξεις του Γ. Μίχου στο "Κόκκινο"


19/5/2014
Ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος μιλά στο Κόκκινο για τη σημασία της νίκης της υποψηφιότητας του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη και τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.
15/9/2014

Για το περιεχόμενο της συνάντησης και της συζήτησής του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα στις Σκουριές της Χαλκιδικής μιλά στο Κόκκινο 93.4 ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος.

2 σχόλια:

 1. Αντώνη δεν καταλαβαίνω γιατί τον κατηγορούνε... Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος: Λέει πως ο δήμος "δεν μπορεί" να αδειοδοτήσει ούτε να κλείσει μεταλλεία...

  Αν τώρα οι βλάκες (οι πολιτικά αναλφάβητοι) που τον ανέδειξαν και μάλιστα "αμεσοδημοκρατικά" διαμαρτύρονται, ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη... Η βλακεία είναι ανίκητη άλλωστε!

  Το καλύτερο το είπανε στο τέλος: "είμαι Άνθρωπος της Αγοράς" και έρχεται η δημοσιογράφος του "κόκκινου" να λέει πως χαίρεται πάρα πολύ και για αυτή του την πλευρά!!!

  Μιλάμε κλαίω από τα γέλια!!

  Υ/Γ. Τον ρωτάει η δημοσιογραφος: "Έχει γλέντια απόψε...???"

  Απάντηση "Εννοείτε!"
  Για την Εldorado και τον Μπόμπολα θα απάντησε φαίνεται!!!

  Δημήτρης Χ. (οριτζινάλε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Μίχος δεν είναι εκτεθειμένος. Ούτε τυπικά. Δεν έχει πει ποτέ λέξη που να δικαιολογεί όσα του αποδόθηκαν. Εκτεθειμένοι, με τεκμήρια, είναι:

   α) Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται άμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ ή στο κίνημα κατά της εξόρυξης, για σωρεία ψεμάτων και παραπληροφόρηση. Για τα δεύτερα εκκρεμεί το θέμα του αν κινήθηκαν από συγκεκριμένους κομματικούς μηχανισμούς ή απλώς αναπαρήγαγαν αφελώς τις αρκούδες που τους έλεγαν. Στην δεύτερη περίπτωση, δεν ελέγχονται για δόλο, όπως σίγουρα ελέγχονται τα κομματικά μέσα, αλλά για εγκληματική πολιτικά αμέλεια, καθώς είχαν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να δουν ότι έγραφαν παπατζιλίκια που δεν ανταποκρίνονταν στο παραμικρό στο πρόγραμμα και τους δεδηλωμένους στόχους του συνδυασμού "Κίνημα Ανάπτυξης"

   β) Ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο κεντρικά όσο και τοπικά, που βαρύνεται οπωσδήποτε για την παραπληροφόρηση και το ψεύδος μέσω κομματικά ελεγχόμενων μέσων, καθώς και έμμεσα, μέσω κυρίως τοπικών στελεχών του στη Χαλκιδική και "ακτιβιστών" που ενέπλεξε από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, σε συνεργασία με ΜΚΟ του εξωτερικού.

   Διαγραφή