Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: "Ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα"

Πάτρα:"Ενας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα" - Οργή και αγανάκτηση στην κηδεία του απολυμένου σχολικού φύλακα που αυτοκτόνησε
Παρουσία δημάρχου και συναδέλφων του στο Α΄νεκροταφείο η τελευταία πράξη του δράματος - Παράσταση διαμαρτυρίας σχολικών φυλάκων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση11: 10 πμ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κηδεία του 62χρονου άνεργου σχολικού φύλακα, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας άλλο την ανεργία και οικονομικά προβλήματα.

Στην εξώδιο ακολουθία παρευρίσκονται ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης και εκπρόσωποι Φυλάκων από Πάτρα, Αθήνα, Καρδίτσα, Λάρισα, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Κορυδαλλό και αλλού.

Νωρίτερα οι σχολικοί φύλακες συγκεντρώθηκαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα "Ενας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα".

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Σχολικών Φυλάκων Πάτρας Ηλίας Τσούνας αναφέρθηκε στο βαρύ φορτίο από την απόλυση και τους απανωτούς φόρους που αντιμετωπίζουν οι σχολικοί φύλακες, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι ο 62χρονος προσπαθούσε να πάρει την σύνταξή του αλλά του έλειπαν λίγα ένσημα, τον οδήγησαν στο απονενημένο διάβημα.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Σχολικών Φυλάκων Λάρισας κ. Αυγέρης ευχήθηκε να είναι το τελευταίο θύμα της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ τόνισε ότι "δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί" την κυβέρνηση, προαναγγέλλοντας δυναμικές κινητοποιήσεις.

Patras Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου