Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ο καραδοκών και σιωπηρά αναμένων


...«καραδοκεί» για τις επαφές των κκ Σταθάκη και Μηλιού ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος έχει ήδη διαμηνύσει στο κόμμα του την αντίθεσή του με τη στρατηγική των «αδιαμεσολάβητων» επαφών (όπως τις χαρακτήρισε ο Γ. Δραγασάκης) στελεχών με «γεράκια της αγοράς».

Έχοντας ωστόσο λάβει την προσωπική διαβεβαίωση του Γιάννη Μηλιού κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πως άμα τη επιστροφή του θα ενημερώσει αναλυτικά το Όργανο για τα αποτελέσματα των επαφών του στο City, τελεί εν –σιωπηρή– αναμονή.

Capital.gr

5 σχόλια:

 1. Γι αυτό καθε αναφορά στο πολιτικό κουρκούτι θα λέγε τε με το όνομα του
  Τσιπρολαφαζανεικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καμμένη γη παραλαμβάνουμε κύριοι, για αυτό θα την παραλάβουμε με τον Καμμένο...http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18657:troika-neo-mnhmonio&catid=81:kivernisi&Itemid=198

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. βαστατε τουρκοι τ αρματα ! ΤΑ ΧΥΤΕΙ ΑΙΜΑ !....ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΤΑΖΑΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το σιωπηλό χτύπημα της κόμπρας. Θα τους κοιτάξει στην επόμενη ΚΕ με το γνωστό του φονικό βλέμμα και τσααααααακ....θα πέσουν σέκοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού ο Σταθάκης δεν μπορούσε να κοιμηθεί χτες βράδυ. Στριφογύρναγε στο κρεβάτι κάθιδρος και μούρμουριζε "καραδοκεί ο Μπαναγιώτης, καραδοκεί ο Μπαναγιώτης..."

   Διαγραφή