Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Το ίσιωμα του σακακιού

[...]
χειρονομίες ενασχόλησης με την προσωπική εμφάνιση (είναι αλλόκοτο, αλλά θα το δείτε ξανά και ξανά). Το άτομο θα προσαρμόζει τον ρουχισμό του, ή θα παίζει με τα μαλλιά/μουστάκια/μούσι του, ή θα σκουπίζει σκουπιδάκια απ' το σώμα του. Αυτό το παρατηρείτε και στα γατιά και τα σκυλιά· όταν ολοκληρώσουν την πάλη, ασχολούνται με τη σωματική τους εμφάνιση.


Κίνηση
Εκεί όπου υπάρχει κίνηση, υπάρχει προετοιμασία για περαιτέρω κίνηση. Τα σταυρωμένα πόδια ξεσταυρώνονται, τα ρούχα ισιώνονται, κλπ. Όλο το σώμα γέρνει προς την κατεύθυνση που θέλει να κινηθεί.
***
Δευτερόλεπτα πριν ο Στύλιος πει "θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη", και σε τρία διαφορετικά και διαδοχικά χρονικά σημεία, κορδώνει το στέρνο του και ισιώνει το σακάκι του σφίγγοντας τις γροθιές του...

14:04

14:43
14: 58

4 σχόλια:

 1. το καταλαβαμε ολοι της πιατσας τι ηθελε να πει στα αληθεια ο Μπουλης :
  "θα ηθελα μωρη παλιοκομμουνα ,παλιοσυμμοριτισσα να σου εριχνα κι εγω μερικες αλλα ειμαι αρκετα ΚΟΤΑ για να το κανω "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πραγματικά αξίζει το βίντεο γιατί στο πρώτο μισό ο Στύλιος είναι σούπερ μειλίχιος και χαμηλών τόνων. Με το που κάνει τη δευτερολογία η Κανέλη και κάθεται, αρχίζει το ίσιωμα του σακακιού και το κόρδωμα προσβεβλημένου πελάτη εστιατορίου. Το Τζέκυλ (πράος τεχνοκράτης) και Χάιντ (τώρα θα πέσουνε μπουνιές) της παγκόσμιας αστικής εξουσίας σήμερα σε 15 λεπτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το trigger είναι επίσης πολύ συγκεκριμένο και έχει να κάνει με το πώς διαβάζει κανείς αυτό που του λες. Είναι βέβαια το "Μαρία Αντουανέτα", που ο καημένος ο Στύλιος, μη έχοντας καμία συναίσθηση ότι προσεβλήθη ταξικά, παίρνει ως σεξουαλική προσβολή. Σου λέει "κοτζάμ άντρακλα θα με πεις εμένα Μαρία; Ίσα μωρή χαμούρα". Αυτά βέβαια δεν τα λέει το στόμα του, τα λέει το σακάκι του. Γενικά, στον αστό, το σακάκι είναι εκφραστικό εργαλείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχα γι αυτο παντρευτηκα με τζην σε κομμουνιστη Δημαρχο

   Διαγραφή