Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Νόμος 4000 (Αυτόν ευτυχώς δεν τον διέγραψε το ΚΚΕ επειδή ήθελε να γίνει διευθυντής)

Κάποιος μαθητής (του οποίου το όνομα γνωρίζω) σε συνεργασία με κάποιον άλλο μαθητή (το όνομα του οποίου επίσης ξέρω) , πήραν τα κλειδιά απο την κυρία Δώρα(καθαρίστρια του σχολείου), κλειδιά για να ανοίγει διάφορες αίθουσες του σχολείου μας για να τις καθαρίζει. Περιττό να σας πώ ότι η κυρία Δώρα απο τη στενοχώρια της κόντευε να πάθει εγκεφαλικό.

Οι λόγοι για τους οποίους οι παραπάνω μαθητές προέβησαν σε αυτή την πράξη, όπως καταλαβαίνετε είναι ευνόητοι. Τη Δευτέρα θα κληθούν οι ίδιοι οι μαθητές και οι γονείς τους να μας εξηγήσουν τους λόγους που προέβησαν σε αυτή την πράξη, με τις αντίστοιχες κυρώσεις.

Επίσης απο κάποιες πληροφορίες που είχα και σε συνδυασμό με την παραπάνω πράξη, κάποιοι μαθητές (μεταξύ αυτών και οι 2 παραπάνω) θέλουν να κάνουν κατάληψη του σχολείου μας τη Δευτέρα 3/11/2014.


Εκείνα που έχω να πώ είναι τα εξής:

1. Με το που θα κλείσουν (εαν κλείσουν το σχολείο) παρακωλύοντας την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου (Δημόσιας Υπηρεσίας), έχουν εξ ορισμού 3 έως 5 μέρες αποβολή και αποκλεισμό απο οποιαδήποτε εκδήλωση ή δραστηριότητα του σχολείου, με απώτερες συνέπειες…………… την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

2. Ποινική δίωξη των μαθητών και των γονέων τους για πλημμελή επιμέλεια ανηλίκου και σύλληψη απο την αστυνομία για κλοπή κλειδιών και άλλων αντικειμένων που αποτελούν περιουσία του σχολείου δηλαδή του Ελληνικού Λαού (όλων ημών) που με θυσίες στέλνουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο σχολείο γιατί δεν περισσεύουν χρήματα για να τα στείλουμε στα «ΚΑΛΆ» Ιδιωτικά Σχολεία, που όλως περιέργως σ΄ αυτά δεν γίνονται καταλήψεις.

3. Δημιουργία σοβαρότατου προβλήματος στην αυτοαξιολόγηση και αξιολόγηση της σχολικής μονάδας απο το Υπουργείο Παιδείας, με αποτέλεσμα τη χαμηλή βαθμολογία και με αλόγιστες συνέπειες για το σχολείο.

4. Δυσφήμηση του καλού ονόματος που έχει το σχολείο μας στην ευρύτερη περιοχή της Δάφνης-Υμηττού-Ηλιούπολης κ.λ.π με αποτέλεσμα να χάσουμε μαθητές που θα ήθελαν να έλθουν σε εμάς, που αυτό θα σήμαινε συρρίκνωση του σχολείου και συγχώνευση με άλλη σχολική μονάδα.

4. Ενεργώντας σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ, θα γίνει περικοπή όλων των σχολικών περιπάτων, μονοήμερων εκδρομών και πολυήμερων εκδρομών (αφορά κυρίως τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που θέλουν να πάνε 4ήμερη, παράταση του σχολικού έτους ή μάθημα της μέρες των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

5. Οποιεσδήποτε άλλες κυρώσεις που προβλέπονται απο την κείμενη νομοθεσία περί σχολικών καταλήψεων.

6. Κατόπιν τούτων, ας το σκεφτούν καλύτερα όποιοι αποπειραθούν μία τέτοια κατάπτυστη ενέργεια. Είμαι σίγουρος ότι θα το σκεφτούν καλύτερα.

Εννοείται ότι δεν συναινεί η πλειοψηφία των μαθητών, αν όχι όλοι οι μαθητές. Δεν έγινε καμία ψηφοφορία ή δεν μου ετέθησαν ποτέ κάποια αιτήματα απο τους μαθητές για να τα συζητήσουμε.

Δάφνη, 1/11/2014 ώρα 17.30 μ.μ

Ο Διευθυντής


Ανακοίνωση πρός τους γονείς και κηδεμόνες : Απάντηση στην καταγγελία των εκπροσώπων του ΚΚΕ και ΚΝΕ


Οι λόγοι για τους οποίους 3-4 μαθητές αποπειράθηκαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο μας. Θαυμάστε τους!!!!!!!!!!!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σήμερα το πρωί εκπρόσωποι του ΚΚΕ και ΚΝΕ μοίραζαν σε 12χρονους, 13χρονους και 14χρονους μαθητές του σχολείου μας φυλλάδιο με καταγγελτικό υβριστικό περιεχόμενο (καταγγελία) πρός το πρόσωπό μου (είναι στη διάθεσή σας, εφόσον ζητηθεί), επειδή απέτρεψα την κατάληψη του σχολείου μας απο 4-5 μαθητές, ερήμην της πλειοψηφίας των μαθητών του σχολείου μας και χωρίς να έχουν τεθεί υπόψη μου τα επισυναπτόμενα αιτήματα-λόγοι, προκειμένου να προβώ σε επίλυσή τους, εφόσον αυτό θα ήταν δυνατόν.

Ευχαριστώ πολύ τους εκπροσώπους του ΚΚΕ και ΚΝΕ για την ενέργεια αυτή, ΓΙΑΤΊ:

Θεωρώ ότι αυτή η ενέργεια των εκπροσώπων του ΚΚΕ και ΚΝΕ αποτελεί σοβαρότατο ατόπημα και ανευθυνότητα απο την πλευρά τους (είχα την εντύπωση ότι είναι περισσότερο υπεύθυνοι οι εκπρόσωποι του ιστορικού για τους αγώνες ΚΚΕ) και σε κάθε περίπτωση τα περιεχόμενα κάθε παραγράφου της καταγγελίας αυτής, αποτελούν εύσημα και περγαμηνές πρός εμένα, γιατί όπως αναφέρεται ενήργησα κατά Νόμον, Καθήκον και κυρίως πρός όφελος των γονέων και μαθητών του σχολείου μας, που έχουν δικαίωμα στο ανοικτό Δημόσιο Σχολείο και στη μόρφωση. Γιατί δεν έγιναν καταλήψεις στα Ιδιωτικά Σχολεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σας δηλώνω ότι ενήργησα εφόσον απειλήθηκε με αυτόν τον τρόπο η εύρυθμος λειτουργία του σχολείου και το έννομο συμφέρον των γονέων και μαθητών που δεν συμφωνούν με αυτές τις πρακτικές (κατάληψη σχολείου).

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με την καταγγελία αυτή, αλλά θα ήθελα να απαντήσω οχι πολιτικά, αλλά ως γονιός, όπως εσείς, που αγωνιά για το παιδί του.

Το χρονικό της αποτροπής της κατάληψης

1. Την Παρασκευή το μεσημέρι λίγο πρίν κλείσει το σχολείο εκλάπησαν τα κλειδιά που έχει η κυρία Δώρα, που καθαρίζει τις αίθουσες του 1ου Ορόφου του σχολείου μας. Μέχρι τις 16.30 μ.μ, ο κύριος Κοροντάνης, η κυρία Δώρα και εγώ αλλάξαμε όλους τους αφαλούς των κλειδαριών(τα κλειδιά των οποίων είχαν κλαπεί), φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να μπούν στο σχολείο κάποιοι και να αφαιρέσουν εξοπλισμό του σχολείου μας όπως είχε γίνει και πέρσι στις 3 Απριλίου 2014 που μας έκλεψαν 3 Lap-Top απο τα εργαστήρια του σχολείου μας, με αποτέλεσμα να λείπουν και να μη μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

2. Την ίδια μέρα με πληροφόρησαν ότι κάποιοι μαθητές προτίθενται να κάνουν κατάληψη του σχολείου μας, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά που εκλάπησαν.

3. Πράγματι την Κυριακή το βράδυ με ειδοποίησαν ότι υπαρχει δραστηριότητα στις εξώπορτες του σχολείου μας. Έτσι λοιπόν μετά απο 10-15 λεπτά και περί ώρας 21.00 έως 21.30 μ.μ έφθασα στο σχολείο και είδα ότι στις εξώπορτες του σχολείου υπήρχαν παλέττες και διάφορα άλλα υλικά, που σκοπό είχαν να κλείσουν την είσοδο των μαθητών τη Δευτέρα 3-11-2014. Με τη βοήθεια άλλων γονέων που ήταν στο σχολείο, απομακρύναμε όλα τα παραπάνω υλικά.

4. Σημειωτέον δε, ότι στις κλειδαριές είχαν βάλει σιδηρόστοκο με σκοπό να καταστρέψουν τις κλειδαριές, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι κλειδαριές με το όποιο κόστος.

5. Φοβούμενος για περισσότερες φθορές λόγω της κλοπής των κλειδιών εκλήθη η αστυνομία προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν και οχι για να δοθούν ονόματα μαθητών.

6. Δεν ξέρω αν το ΚΚΕ και ΚΝΕ συμφωνούν με όλες αυτές τις ενέργειες ελάχιστων μαθητών. Φαντάζομαι πως όχι. Εαν οχι οφείλουν να ανακαλέσουν την καταγγελία αυτή πρός το πρόσωπό μου.

7. Τελειώνοντας θα ήθελα να ξαναναφέρω ότι δεν θα επιδοθώ σε ανταλλαγή απαντήσεων - ανταπαντήσεων με τους εκπροσώπους του παραπάνω πολιτικού σχηματισμού. Το μόνο που θέλω να πώ είναι ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Ευχαριστώ πολύ την πλειονότητα των γονέων που με υποστήριξαν και μου έστειλαν συγχαρητήρια για τις ενέργειές μου και φυσικά ευχαριστώ πολύ το ΚΚΕ και ΚΝΕ για τα εύσημα που μου απέδωσαν με την καταγγελία τους.

Δάφνη, 7-11-2014

Ο Διευθυντής


Ο κ. Κ. Σάλτας ανήρτησε την επιστολή προς τους γονείς στο δικτυακό τόπο του σχολείου. Η στάση αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις στην τοπική ΕΛΜΕ ενώ ήδη υπάρχουν εναντίον του καταγγελίες από οργανώσεις νεολαίας. Ο ίδιος μάλιστα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με δημοτικό συνδυασμό (Πολίτες σε Κίνηση) του Δήμου Δάφνης - Υμηττού που αναφέρεται στην Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ).
Αλφαβήτα

28 σχόλια:

 1. "...Γιατί δεν έγιναν καταλήψεις στα Ιδιωτικά Σχολεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;"

  Τι απάντηση περιμένει εδώ ο εν λόγω μπαγλαμάς που προσπαθεί να το παίξει και "αριστερός";

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί "να το παίξει αριστερός"; Αριστερός είναι. http://dafnisynymittos.wordpress.com/2014/05/02/ψηφοδέλτιο/

   Διαγραφή
  2. Εγώ παιδιά το είπα και το επαναλαμβάνω. Η έννοια δεν μπορεί να διασωθεί πλέον. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Τυπικά τα κρατάω τα προστατευτικά εισαγωγικά. Για να μην προσβάλω κανέναν μεγαλύτερο σε ηλικία που θεωρεί ότι σώζεται αυτή η λέξη.

   Διαγραφή
  3. Αυτή η κυρία είναι επίσης εκπαιδευτικός. Η καταγγελία είναι πως είναι επίσης μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γκύζη. Δεν το γνωρίζω αν στέκει:

   https://twitter.com/KORIOSTSIMPOURI/status/530734588075978752/photo/1

   Διαγραφή
 2. Σχετικά με την Ντίνα Λυμούρη:

  https://www.facebook.com/search/100002018415601/photos-of

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όποιος έχει facebook ας μπει στο προφίλ...Έχουν ''αξία'' τα σχόλιά της περί του θέματος...

   Διαγραφή
 3. ξέχασα ψευδ/μο: offset

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μια εξηγηση τι λεει το εν λογω λινκ για εμας που δεν εχουμε φατσοβιβιβλιο;;;;

   Διαγραφή
  2. Αποδεικνύεται ότι είναι όντως ΣΥΡΙΖΑ η κυρία. Μεταξύ άλλων ενσταντανέ με τον υποψ. δήμαρχο Αθηνών Γ. Σακελ.

   Αντικομμουνιστικό μένος στα σχόλια της του τύπου:
   Ντίνα Λυμούρη: "Τωρα που παραιτησε ο Σαμαρας το Στυλιο,τωρα να δειτε η ΓΛΩΣΣΑ της γαιδουρομπεμπεκας, αλλη τοση θα γινει !!!!!! "

   offset

   Διαγραφή
 4. Ο αριστερός αυτός διευθυντής είχε αναρτήσει στις 3/11/2014 και μια ακόμα ανακοίνωση, μνημείο παιδαγωγικού ήθους την οποία έσπευσε να κατεβάσει μετά την καταγγελία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Δάφνης Υμηττού:

  ''Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μετα λύπης μου, σας γνωστοποιώ ότι σήμερα το βράδυ και περί ώρας 21.00 μ.μ έγινε απόπειρα κατάληψης του σχολείου (Δημόσια Υπηρεσία) απο μαθητές του σχολείου μας.
  Εκλήθη η Αστυνομία (Άμεσος Δράση + Ομάδα Δίας), ελήφθησαν φωτογραφίες απο τις εξώπορτες του σχολείου μας, στις οποίες είχαν τοποθετηθεί διάφορα υλικά για να δυσχεραίνουν την πρόσβαση των υπόλοιπων μαθητών στο σχολείο τους, τη Δευτέρα 3/11/2014 και κατεγράφη το συμβάν στο ημερολόγιο των κληθέντων περιπολικών τις Αμέσου Δράσεως.
  Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια (κατάληψη) που στρέφεται κατά των υπόλοιπων μαθητών που σέβονται και εκτιμούν το σχολείο τους, θα χτυπηθεί αμείλικτα.
  Στην Αστυνομία εδόθησαν περίπου 10 ονόματα μαθητών, που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση. Τα ονόματα αυτών των μαθητών εδόθησαν απο άλλους συνεργούς μαθητές οι οποίοι θέλησαν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απο τις περαιτέρω συνέπειες που περιμένουν τους οιονεί καταληψίες.''

  Το κείμενο που κατέβασε ο ριζοσπάστης αυτός διευθυντής πρόλαβε και ''έσωσε'' για την ιστορία ο Δρομογράφος:

  https://twitter.com/dromografos2/status/530638377528606720/photo/1

  Νίκος Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον ότι τον "έδωσε" ο Δρομογράφος, που μόλις πριν τρεις μέρες συκοφαντούσε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και δουλεύει στο Left.gr, χωρίς να αναφέρει πού πρόσκειται. Το ίδιο ακριβώς έκανε και το Left.gr. Όταν δεν ένας σύντροφος του το θύμησε, είπε "πολύ ενδιαφέρον, έχεις λινκ;" και όταν αποδείχτηκε ότι έτσι είναι...δεν είπε τίποτα.

   Διαγραφή
 5. Βγήκε και "disclaimer" για τον συριζαίο διευθυντή.

  https://dafnisynymittos.files.wordpress.com/2014/10/ceb1cebdceb1cebacebfceafcebdcf89cf83ceb7-ceb3ceb9ceb1-cf84cebf-ceb8ceadcebcceb1-cf84cebfcf85-4cebfcf85-ceb3cf85cebccebdceb1cf83ceafcebf.jpg

  offset

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Disclaimer" έβγαλε και η ΝΔ για τον Στύλιο, αλλά αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το είδε ως υποκρισία. Η δική του υποκρισία είναι...ευαισθησία.

   Διαγραφή
 6. Φαίνεται ότι η προσπάθεια των Συριζαίων να "σώσουν" την παιδεία είναι καλά οργανωμένη. Χθες (χρονιάρα μέρα) στην δουλειά και σε ανύποπτο χρόνο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου (εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του Σύριζα) την "έπεσε" σε νέα συνάδελφο για το "κακό" ΚΚΕ που διέγραψε εκπαιδευτικό που ήθελε να γίνει διευθυντής (υπόθεση Β.Ζ., Λάρισα 2013).

  Και μετά γίνεσαι αντι-συναδελφικός όταν κόβεις και την καλημέρα.

  Σημειωτέον το αντικείμενο της "υπηρεσίας" δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση.

  geokakk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο θεϊκός Β.Ζ. Το κακό ΚΚΕ που δεν αφήνει τον κόσμο να γίνει ρουφιάνος με τη βούλα και του καταστρέφει την καριέρα.

   http://leninreloaded.blogspot.com/2013/05/21.html http://leninreloaded.blogspot.com/2013/05/blog-post_2774.html

   Διαγραφή
  2. Το Βασιλάκη τον έχουν κάνει σημαία & εικόνισμα.
   Ο κύριος λόγος που τον θυμήθηκαν είναι η επιλογή διευθυντών και προϊσταμένων λόγω αλλαγής οργανογραμμάτων στην ΔΔ.
   Το αστικό κράτος θέλει "συνέχεια" (σύμφωνα με τον μεγάλο ηγέτη Τσίπρα) και οι του Σύριζα ζαχαρώνουν τις καρέκλες. Δεν αμφιβάλω ότι θα τους δοθούν μερικές ex ante.

   geokakk

   Διαγραφή
 7. Αποδεικνύεται ότι την βρωμοδουλειά θέλουν και μπορούν να την κάνουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.
  Άλλωστε, there's no fascist like a socialfascist!

  Όσο για την έννοια της αριστεράς: Εύχομαι να "αποδημήσει" στα αριστερά του Κυρίου (που έλεγες κι εσύ Αντώνη) όσο πιο γρήγορα γίνεται και μόνο οι ράφτες στο μέλλον να ρωτάνε "είσαι αριστερός ή δεξιός;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό το ότι όποτε τους βολεύει, ''ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ'' και όποτε τους ξεβολεύει, ''ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ'' (που το γράψατε και ανορθόγραφα, δεν ντρέπεστε καθηγητής πράμα...), μου προκαλεί ηθική κατάπτωση.
  Ναι κύριος, άμα έχεις πολιτική σκέψη την σήμερον, είσαι σε κομματικό μαντρί σωστά; Μόνο που και αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή, είναι πολιτική. Διότι αν δεν είναι πολιτική το να συμβάλλεις στην αποκτήνωση και στην κρετινοποίηση της σημερινής νεολαίας, στερώντας της το δικαίωμα να αντιδρά και κυρίως ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, μην τυχόν και την χαρακτηρίσουν κάποιοι ''ευυπόληπτοι'' πολίτες σαν και του λόγου σας ή της τάξης την οποία εκπροσωπείτε, τότε τι είναι; Και αν λάβουμε υπόψιν την αντιμετώπιση μαθητών που πριν λίγες μέρες τους έσυραν στα τμήματα, επειδή κάνανε την εξής ''παραβατική πράξη'', να αντιδράσουν στην απαράδεκτη πολιτική του Νέου Σχολείου, που επιβάλλει η Ευρωπαική Ένωση, που τόσο υπερασπίζεστε εσείς και οι κάθε λογής ''Αριστεροί'', σίγουρα μπορώ να πω ότι μόλις βάλατε και εσείς το λιθαράκι σας σε αυτό.
  Και κάτι ακόμα. Όσο υπάρχουν ακόμη αγωνιστές, που σκέφτονται πέρα από τις παρωχημένες συνταγές των ''αριστερών σας κύκλων'', δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία ούτε εσάς, ούτε οποιονδήποτε πάει να βάλει χέρι σε αυτό το ιερό πράγμα που λέγεται παιδεία, ή που έστω δείχνει ανοχή σε αυτό. Θα είμαστε εκεί, μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Χωνέψτε το. Αν δεν μπορείτε, πιείτε σόδα.

  Stevie O.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Διαβάστε αριστερά σχολιάκια της Ντίνας :
  Μηπως ο χειροτερος φασισμος ειναι να σε βριζει ο αλλος,και μαλιστα μεσω μηνυματος;
  Ολοι ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ με για γλωσσου, το ΤΣΟΓΛΑΝ ΜΠΟΙ το ξεχασατε;
  Ειναι που ειναι το ΚΚΕ , prive club, εχει και την ΚΥΡΙΑ, και το αποκανει !!!!
  Με το που βγηκε ο Στυλιος στο περιστυλιο, ζητησε συγγνωμη απο την κυρια, ποτε προλαβε ο Σαμαρας και τον παραιτησε; να δειτε, που η κυρια θα περασει και τη πορτα του ΜΑΞΙΜΟΥ, εκλογη προεδρου εχουμε, ψηχαλακια να μη μαζεψουμε ;
  Τωρα που παραιτησε ο Σαμαρας το Στυλιο,τωρα να δειτε η ΓΛΩΣΣΑ της γαιδουρομπεμπεκας, αλλη τοση θα γινει !!!!!!
  Καποιοι ενοχληθηκαν , για την αρνητικη μου συμπεριφορα προς την κυρια Κανελλη, ενω δεν ενοχληθηκε κανεις , για τη συμπεριφορα της κυριας αυτης, το τσογλαν μποι, προς τον προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το θυμαται κανεις; Μηπως εχουμε χασει το μετρο ;
  Κανελλη = ΓΛΩΣΣΟΥ, ΑΓΕΝΗΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ !!!!Ολα ταχει !!!!!!!!!!!!!
  Υποσχόλια
  δεν μετραει για γυναικα!!!!
  το τσογλαν μποι, το ξεχασατε;
  αυτο καταλαβατε,οτι δικαιολογω τον Κασιδιαρη ,και καθε Κασιδιαρη; στο ποια ειναι η κυρια αναφερθηκα, τα χειροτερα απο την κυρια ακομη δεν τα ειδαμε !!!

  Πάρτε κι ένα άσχετο επαναστατικό
  Καιγονται οι Βρυξελλες, ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Απάντηση συντρόφου της
  Κατσε να βαλλουν χερι σε μισθους και συνταξεις στην Ευρωπη και θα σου πω τι θα γινει,,,εκει τα συνδικατα δεν τα ελεγχουν οι χαβαλεδες του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ...

  ΥΓ : Αντώνη αν πιστεύεις ότι θίγει προσωπικά δεδομένα μην το δημοσιεύσεις αλλά η πλάκα (που κάνω πολλή σε συζητήσεις μαζί τους λόγω κύκλου) πρέπει να σταματήσει σιγά σιγά


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν τίθεται ζήτημα προσωπικών δεδομένων, απ' τη στιγμή που δεν πρόκειται για προσωπική αλληλογραφία αλλά για δημόσια (ηλεκτρονικής μορφής) τοποθέτηση.

   Από εκεί και πέρα, να μην παρεξηγηθεί ότι και καλά η κυρία αυτή είναι "το μαύρο πρόβατο" ή ότι στοχοποιείται προσωπικά. Θύμισα ότι η Αυγή έλεγε πάνω κάτω τα ίδια, αυτή είναι η ευρύτερη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, και για αυτό θα ήθελα με κάθε ευγένεια να ξαναπαρακαλέσω τους οπαδούς του να ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

   Διότι η ευγένεια περιλαμβάνει το να μην με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου, και άρα και την απαίτησή μου να είσαι σοβαρός όταν μου μιλάς αντί να με εμπαίζεις.

   Διαγραφή
 10. Η Λίανα η Κανέλλη δεν προσέχει τις εκφράσεις της και έχει δείξει ουκ ολίγες φορές αμετροέπεια στα λόγια της. (τσογλαν μπόι)
  Αυτό δεν αλλάζει ούτε μια γραμμή στην καταγγελία εκείνων που έργω και λόγο την απέιλησαν όπως ο κασίδας και ο στήλιος κάτι.
  Καταδικάζουμε επίσεις και τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες που εμπλέκονται σε πολιτικές εκτιμήσεις και αποπροσανατολίζουν σκοπίμως ή αθέλητα όπως οι προσωπικοί χαρακτηρισμού της σφας Ντίνας Λυμούρη.
  Για τον κ.Σάλτα δεν υπάρχει κάτι να πούμε, η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πολίτες σε κίνηση" και όχι του Σύριζα όπως λένε μερικοί βάζει τα πράγματα στην θέση τους.
  Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν χρειάζεται να απολογηθούν και δεν θα τους κατηγορήσει κανείς πως βρίσκονται πίσω από εκφράσεις "να ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ".

  Αριστερά στον Σύριζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ βρίσκομαι πίσω απ' την έκφραση να ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. Και αν θες, να σου δώσω και τα στοιχεία μου.

   Διαγραφή
  2. Έχω κάθε δικαίωμα να σε αποστρέφομαι και να σε σιχαίνομαι. Δημοκρατία έχουμε. Έτσι δεν είναι; Δεν αποστρεφόμαστε και δε σιχαινόμαστε ανθρώπους κάθε μέρα; Ε, εγώ σας αποστρέφομαι και σας σιχαίνομαι.

   Προφανώς δεν βρίσκεται κανένα ΚΚΕ και καμία ΚΝΕ πίσω απ' αυτό. Αυτά είναι τα προσωπικά μου συναισθήματα για ό,τι είσαι και πρεσβεύεις.

   Διαγραφή
  3. @"Αριστερά" στον Σύριζα:
   Λίγη τσίπα ρε φασιστόμουτρα!
   Τουλάχιστον σιωπήστε...

   Διαγραφή
  4. @Αριστερά[γελάει ο κόσμος] στον συριζα

   ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ" ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ κι από μένα.

   Πάρε κι ένα δωράκι [πρόσφατο] αντιπροσωπευτικό της "αντιφασιστοσύνης" σας σοσιαλφασιστικά αποβράσματα.

   "Η ουκρανική επανάσταση αποτελεί τομή τόσο για την ίδια τη χώρα όσο και για τον υπόλοιπο μετακομμουνιστικό κόσμο. Μέχρι σήμερα, οι μόνες μαζικές αντιδράσεις στα διεφθαρμένα και ολιγαρχικά καθεστώτα της περιοχής ήταν οι «χρωματιστές» επαναστάσεις - δηλαδή, οι ειρηνικές κινητοποιήσεις υπέρ μιας σταδιακής μετάβασης προς ένα κράτος δικαίου. Η ουκρανική επανάσταση είναι λοιπόν η πρώτη που ανατρέπει βίαια ένα καθεστώς - προέκταση της πρώην ΕΣΣΔ."
   Αυγή 5-3-2014

   Decadent


   Διαγραφή
  5. Ερώτηση για την "αριστερά" του συριζα: ο Στήλιος τι αντίδραση πιστεύεις πως είχε όταν είδε το χαστούκι του κασιδιάρη στη κανέλλη; Να χαχάνισε λιγότερο ή περισσότερο από τον αρχηγό;

   Όσο για την ανακοίνωση, γνωρίζουμε πολύ καλά την στάση του κόμματός σου για το θέμα των διευθυντών, για αυτό την ανακοίνωση βαλ'την εκεί που ξέρεις (και μιας και τις αρχίσατε βγάλ'τε και μία για την μανωλάδα, για το άλλο το μπουμπούκι σας, την ζορό των φραουλοτσιφλικάδων), μαζί με τους "αποπροσανατολιστικούς" χαρακτηρισμούς του άλλου φασιστόμουτρου.

   Ijon Tichy

   Διαγραφή
  6. Θεϊκή ανακοίνωση "Πολιτών σε Κίνηση" (απ' το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ) για Σάλτα. Γελάνε και τα τσιμέντα: http://left.gr/news/oi-polites-se-kinisi-dafnis-gia-dieythynti-toy-4oy-gymnasioy

   Για Λάρισα, πέφτει Μουγκαφόν και στο Left και στο ίσκρα, το οποίο μάλιστα όχι απλά δεν ασχολήθηκε καν με Σάλτα, όπως τουλάχιστο προσπάθησε να κάνει το Λεφτ, αλλά έχει άρθρο εναντίον του ΠΑΜΕ και θριαμβολογεί ότι το κώμα έσκισε στους καθηγητές.

   Όταν λέω εγώ είμαι με τον Τσίπρα κόντρα στο Λαφαζάνη...

   Διαγραφή