Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση της Κ.Ο ΚΚΕ Κύπρου για το βιβλίο "Φασισμός και κοινωνική επανάσταση", 16/11/20144 σχόλια:

 1. μου λείπουν οι εκδηλώσεις μας... ακόμη και μετά από τέσσερις μήνες, όταν μιλάω για την οργάνωσή μας και τις δραστηριότητες μας εκεί, χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό πρόσωπο...
  καλή επιτυχία!! και σύντομα να τα πούμε από κοντά.... (ol)
  resistencia - desobediencia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πού είσαι ρε συντρόφισσα! Ηξιφανίσθης. Ο Μ. διαβάζει ακόμα; Φιλιά εγκάρδια! Και να ρθείτε εδώ να ψηφίσετε στις επόμενες ευρωεκλογές!

   Διαγραφή
  2. πλέον παίζω στο πεδίο της Λαϊκής Επιτροπής, της Ομοσπονδίας Γυναικών και του ΠΑΜΕ της περιοχής μου (είπαμε χωρίς δράση δεν μπορώ να λειτουργήσω!).... ο Μ. δε σταμάτησε -σε καθημερινή βάση παρακαλώ- να διαβάζει και συνεχίζει να με ενημερώνει για ότι μου ξεφεύγει!!
   στο συλλαλητήριο (πηγαίνοντας στον ευαγγελισμό, στον ηλεκτρικό) είχαμε την τιμή να "συναντηθούμε" με τα μπουλούκια των Θεσσαλών... μέσα σε αυτούς ήταν ένας 84χρονος νεολαίος που το έλεγε η ψυχούλα του.... μας τραγούδησε αντάρτικα, τον ύμνο της ΕΠΟΝ.... η συμβουλή του, όλα τα λεφτά: "ποτέ μην πεις κουράστηκα, ποτέ μην πεις δεν μπορώ, να αγωνίζεσαι με υπομονή και επιμονή".... εμπειρία ανεκτίμητη....
   θα σας επισκεφθώ πολύ νωρίτερα από τις επόμενες ευρωεκλογές, πριν την επόμενη χρονιά μη σου πω.... θα ενημερώσω!!! καλούς αγώνες και ξέρεις, πάντα μπορείς να βασίζεσαι σε μένα για φωτογραφικό υλικό!!!
   resistencia - desobediencia

   Διαγραφή
  3. Χαίρομαι πολύ για όλα αυτά. Να μας κοπιάσεις, να βγάλουμε τις ζιβανίες! Φιλιά στον Μ.

   Διαγραφή