Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

The Daily Mirror

...ο επαναστατικός χαρακτήρας ολόκληρης της εποχής εκδηλώνεται με την όλο και μεταλύτερη αποσύνθεση της αστικής κοινωνίας...
Γκιόργκ Λουκάτς, Η Σκέψη του Λένιν: Η επικαιρότητα της επανάστασης, μτφρ. Σ. Σφακιανούδης, Αθήνα, Σύγχρονη Εποχή 1990.
Οι τίτλοι ειδήσεων από τον σημερινό Τύπο ("Έθνος", "Ημερησία") και το διαδίκτυο.

6 σχόλια:

 1. It is the End of the World as we know it and I feel fine, REM  geokakk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επαναστατική εποχή, λοιπόν. Εποχή για δουλειά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγνώμη για το άσχετο αλλά βρείτε να ακούσετε τη σημερινή ελληνοφρένεια με καλεσμένο τον τζίμη πανούση. ΟΥΤΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ. Απίστευτο το αντικομμουνιστικό παραλήρημα ενός κλινικά ηλίθιου.
  ozu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και βγήκαν κάτι ''επαναστάτες'' και πιάσανε δουλεία σήμερα άκουσε κανείς ελληνοφρενεία τον εμετό του Πανούση για το ΚΚΕ τα στελέχη τα μέλη και τους φίλους του ? Εμετός από τους λίγους... Ξεφτιλισμένος και χυδαίος όσο δεν παέι...

  Giorgio Lazer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://news.in.gr/world/article/?aid=1231356182
  Όχι άμεσα σχετικό αλλά είπα να το γράψω. Πλέον τα λένε, ότι εξοπλίζουν τους "αντικαθεστωτικούς" (δηλαδή όποιους θα τους κάνουν τη δουλειά που θέλουν εκείνη τη στιγμή) αλλά μπορεί να μην αποδίδει αυτό. Και ας γίνεται το απίστευτο μακελειό μετά. Και κανείς δε λέει τίποτα, όχι ότι περίμενα κανένα να νοιαστεί αλλά πόση υποκρισία να φας πια στη μάπα; Και θα βγουν μετά όλοι επειδή κάτι άσχετο έγινε που δεν τους συμφέρει και θα μας λένε όλη μέρα ότι κινδυνεύουμε και πρέπει το ΝΑΤΟ να στήσει βάσεις και στον Αρη και δεν ξέρω τι άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητοί φίλοι, σήμερα στην Ελληνοφρένεια και οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν. Κάποτε τα έλεγε συγκεκαλυμμένα, σήμερα όμως έχασε τον έλεγχο γιατί και τον έκραξε το κοινό, αλλά και του μπήκαν όμορφα οι άλλοι δύο. Σήμερα εκτέθηκε πολύ άσχημα βγάζοντας κοινότυπο και εντελώς άθλιο αντικομμουνισμό. Ο σοσιαλφασισμός του Τζιμάκου απλά επιβεβαιώθηκε με το εκτός ελέγχου παραλήρημα.

  Περιστασιακός

  ΑπάντησηΔιαγραφή