Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Κοκτέιλ Μολότωφ #358

Συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης· Συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης· Συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης· Συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης· Συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης· Συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης.

Το Ντομπάς δεν είναι Χονγκ Κονγκ. Το Κίεβο δεν είναι Σαϊγκόν. Η Βαρκελώνη δεν είναι Sierra Maestra. Η Πλατεία Συντάγματος δεν είναι Χαλυβουργία. Η απεργία δεν είναι καταναλωτικό μποϊκοτάζ στο facebook. Η χρηματοπιστωτική ελίτ δεν είναι προλεταριακό κίνημα. Η αυτοδιαχείριση στον καπιταλισμό δεν είναι εργατικός έλεγχος. Η βούρτσα δεν είναι...

Πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς

7 σχόλια:

 1. Και με το φλας του κινητού....απλά θα τσακαρίσεις τα μάτια. Πες τα σύντροφε,πες τα!!!!!!!!! Αγγελική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι θες να πεις με αυτήν την ανάρτηση; Δεν την κατάλαβα...
  ΑΔ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πως κατα βάθος νιώθει σαν μωβ τεντόπανο
   Τί θες να λέει όταν όλοι πλην Λακεδαιμονίων λένε΄΄ για δημοκρατικές διαδηλώσεις στο Χονκ Κονγκ΄΄ τη προσπάθεια απεσταθεροποιήσης της Κινας απο τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ; Μου Φαινεται και εμένα πως όλος ο κόσμος έχει στραβωθεί και δεν βλέπει τη τύφλα του
   Δήκλας

   Διαγραφή
  2. @ ΑΔ: Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.

   Διαγραφή
 3. Ερώτηση προς Αντώνη, σχετική με το θέμα.

  Με βάση τις εμπειρίες σου, και μιλώντας για το αντιπροσωπευτικό δείγμα κάθε κατηγορίας από τις παρακάτω, πιστεύεις πως οι καλλιτέχνες, οι ακαδημαϊκοί, οι απόφοιτοι πανεπιστημίων και οι τελειόφοιτοι λυκείων, μπορούν να ξεχωρίσουν το βίαιο θάνατο ενός φασίστα από τα χέρια κομμουνιστή από το βίαιο θάνατο ενός κομμουνιστή από τα χέρια ενός φασίστα; Με ενδιαφέρει η απάντηση ειδικά για τους καλλιτέχνες.

  Και για να το αλατοπιπερώσω, πως σου φαίνεται στην ταινία του Βούλγαρη "ψυχή βαθιά" η φράση "αδερφός τον αδερφό; γίνονται αυτά τα πράγματα;"

  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "πως σου φαίνεται στην ταινία του Βούλγαρη "ψυχή βαθιά" η φράση "αδερφός τον αδερφό; γίνονται αυτά τα πράγματα;"

   Μού φαίνεται όπως η φράση "μορφώστε τους φασίστες" στην συναυλία για το Φύσσα. Δηλαδή, πολιτικά απολίτικη.

   "Με βάση τις εμπειρίες σου, και μιλώντας για το αντιπροσωπευτικό δείγμα κάθε κατηγορίας από τις παρακάτω, πιστεύεις πως οι καλλιτέχνες, οι ακαδημαϊκοί, οι απόφοιτοι πανεπιστημίων και οι τελειόφοιτοι λυκείων, μπορούν να ξεχωρίσουν το βίαιο θάνατο ενός φασίστα από τα χέρια κομμουνιστή από το βίαιο θάνατο ενός κομμουνιστή από τα χέρια ενός φασίστα; Με ενδιαφέρει η απάντηση ειδικά για τους καλλιτέχνες."

   Η τεράστια πλειοψηφία των παραπάνω σήμερα δεν μπορεί να ξεχωρίσει το αριστερό παπούτσι της απ' το δεξί, όχι αυτό που ρωτάς.

   Διαγραφή
 4. Εμένα πάντως,όταν με ρωτάνε,απαντώ με τη μία ότι πιστεύω στο Σταλινικό Σοσιαλισμό και όποιος κατάλαβε κατάλαβε......
  bod

  ΑπάντησηΔιαγραφή