Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Αρχίσανε τα όργανα: Γιώργος vs Γιώργος

Με δεδομένο ότι ακόμη και οι παιδικές χαρές έχουν τους κανονισμούς λειτουργίας τους, για ποιο λόγο πολιτικές οργανώσεις όπως το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο βαθμό που διαφωνούν με αυτήν τη θέση του εν λόγω στελέχους τους [του Γ. Δελαστίκ] ποιούν την νήσσα, και δεν βγαίνουν επίσημα αν μη τι άλλο να δηλώσουν άμεσα ότι τα λεγόμενά του δεν τους εκφράζουν, δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε διάφορους, μεταξύ των οποίων και στο ΚΚΕ, να τους κατακρίνουν αυτήν τη φορά απολύτως δικαιολογημένα;
Γ. Ρούσης, Pandiera

11 σχόλια:

 1. Ευκολάκι η απάντηση του σεισμολόγου. Βουτάει ακριβώς το ίδιο κείμενο, αλλάζει τα "Δελαστίκ" σε "Ρούσης", βάζει από κάτω την τζίφρα του, κι έτοιμο το επόμενο επεισόδιο αυτής της πολιτικοιδεολογικής σύγκρουσης μεγατόνων των τιτάνων του εξωκοινοβουλίου.

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Για ποιο λόγο ο Γιώργος Δελαστίκ την ίδια στιγμή που εκθειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ -και είναι η νιοστή φορά που το πράττει- συνεχίζει να είναι στέλεχος και διευθυντής της εφημερίδας, μιας αριστερής οργάνωσης η οποία δηλώνει επισήμως ότι τον αντιμάχεται και η οποία αρνείται ακόμη και την απλή μετωπική συμπόρευση με άλλες αριστερές δυνάμεις επειδή αυτές δε θέτουν ως άμεσο και πρωτεύων αίτημά τους την έξοδο από την ΕΕ; Δεν θα ήταν ίσως πιο έντιμο ο Γιώργος Δελαστίκ και όσοι άλλοι σκέφτονται όπως αυτός να δηλώσουν ευθαρσώς ότι η μοναδική εναλλακτική είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και να τεκμηριώσουν αυτήν τους την θέση, αντί να λειτουργούν όπως το πράττουν δισυπόστατα και αποπροσανατολιστικά;"


  Απόλαυση!  tkar

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕΡΑ
  ΑΝΤΑΡΣΥΑ
  βρείτε όνομα

  ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
  ΤΣΟΥΝΑΜΙ
  ΣΕΙΣΜΟΣ
  ΤΑΡΑΧΗ
  ΕΚΡΗΞΗ
  ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ
  ΕΑΜ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
  ΡΑΜΠΟ = ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. το μερα ηταν το σχημα του ναρ με εεκ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.
   οταν βαλανε τους σεκιτες μεσα αρχισαν τα εφανταστα ονοματα με τα λογοπαιγνια οπως το πρωιμο "εναντια" το οποιο το εγκαταληψαν για το "ανταρσυα" που ειναι ποιο πιασαρικο και ειναι και ποιο κοντα στο φετιχ αυτων των οργανωσεων, την καταληψη.

   Διαγραφή
  2. αν σου πω ότι το μάτι μου πήρε το "πιασάρικο" για "πασόκικο";

   τσαφ

   Διαγραφή
 4. Ρε τι γίνεται για τα μάτια του Αλέξη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αντωνη να σαι καλα για την διμοσιευση του κειμενου. Δεν το ηξερα. Χρειαζονται κραξιμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Νομίζω ότι η απάντηση στα ερωτήματα που θέτει ο Ρούσης, είναι απλή και τα ερωτήματα αυτά είναι μάλλον ρητορικά παρά πργματικά.
  Ένα μεγάλο μέρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στελεχών και μελών, ετοιμάζεται να "την κάνει" προς τον ΣΥΡΙΖΑ και απλά περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία δημιουργόντας εν τω μεταξύ ιδεολογικό άλλοθι.
  Ολόκληρη αυτή η μετωπική φιλολογία που είχαν αναπτύξει μέχρι τώρα, δεν είναι παρά ένας ελιγμός για μια, κατά την άποψή τους, ευπρεπή και δικαιολογημένη ενσωμάτωση τους στον ΣΥΡΙΖΑ.
  Είναι η τυπική ιδιομορφία του αριστερού, ο οποίος, όσο βρίσκεται στην αριστερή όχθη, για να κάνει μια κίνηση ενσωμάτωσης, αναζητά ιδεολογική κάλυψη-πρόφαση. Φυσικά, μόλις ενσωματωθεί, δεν έχει πλέον ανάγκη ούτε από προφάσεις ούτε από ιδεολογικές καλύψεις.

  λαθραναγνώστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απο τον ιουνη του 12 ενα κομματι της αραν την εκανε. αναμενουμε....

   Διαγραφή