Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Νάτα μας! (Έρχονται οι Αμερικάνοι να μας προστατέψουν απ' τους αντι-αμερικανούς του IS, ή τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου...)

Νομίζω τα πράγματα για την Ευρώπη προδιαγράφονται πάρα πολύ σκοτεινά. Ιδιαίτερα για τις πιο αδύνατες οικονομίες. Προβλέπω όλο και αμεσότερη αμερικανική εμπλοκή στην ήπειρο, και όχι πλέον απλά στην Ανατολική Ευρώπη.

Επί ποδός ΕΥΠ και Κρατική Ασφάλεια για «στρατολόγηση» τζιχαντιστών στο κέντρο της Αθήνας!
Γράφει ο Χ.Κ. Λαζαρόπουλος

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε από τις δικαστικές έρευνες ότι ομάδες ακραίων μουσουλμάνων από το Κοσσυφοπέδιο έδρασαν εις βάρος της Εθνικής Ασφάλειας και της σταθερότητας κατά την εξέλιξη των γνωστών επεισοδίων που βύθισαν την Αθήνα στο χάος, τον Δεκέμβριο του 2008, μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Οι εισαγγελείς και οι ανακριτές που ερευνούν μια σειρά υποθέσεων που απασχόλησαν εκείνη την εποχή την κοινή γνώμη έχουν συλλέξει ατράνταχτα στοιχεία για τη δράση προσώπων που ήρθαν, προφανώς σε «διατεταγμένη υπηρεσία», από την Κοσόβσκα Μητρόβιτσα και το Κάτσανεκ. Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, τα στοιχεία αυτά εξετάζουν εκ νέου στελέχη των Αρχών προκειμένου να εξακριβωθεί η δράση και η εμπλοκή ακραίων μουσουλμανικών στοιχείων σε εμπρησμούς, παράνομες ενέργειες και κινήσεις που θα μπορούσαν να κλονίσουν τη σταθερότητα στην Ελλάδα.

Από τις πρώτες έρευνες και ταυτοποιήσεις φαίνεται πως οι πυρήνες των τζιχαντιστών που έδρασαν στην Αθήνα το 2008 σπάζοντας καταστήματα, αυτοκίνητα, μνημεία και καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία συνδέονται με πρόσωπα της αποκαλούμενης αλβανικής μαφίας που διακινεί ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Ένα από τα πρόσωπα που συνελήφθησαν στην πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση με την παρουσία τριών εισαγγελέων στο Κοσσυφοπέδιο ανέφερε ότι το 2008 οργανώθηκε το σχέδιο «αποσταθεροποίησης» από πυρήνες που «ελέγχουν» την διακίνηση και εμπορία λαθραίων εμπορευμάτων και ναρκωτικών στη ζώνη που περικλείει τις οδούς Βερανζέρου, Γερανίου, Ευριπίδου, Κολοκυνθούς στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας σε συνεργασία με τους Πακιστανούς.

Μπαχαλάκηδες-πολεμιστές

Αν κάνει κάποιος αναγωγή στις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων εκείνης της εποχής στα κανάλια, θα δει ότι οι περισσότεροι μιλούσαν για «Αλβανούς» που εισέβαλαν με μανία μέσα σε καταστήματα και έπαιρναν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, έκαιγαν, κατέστρεφαν και πλιατσικολογούσαν. Όπως μας έλεγε ανώτατο στέλεχος υπηρεσίας, μάλιστα, με αυτήν την εκδοχή δικαιολογείται απόλυτα πώς υπάρχουν καταθέσεις για «μπαχαλάκηδες» που δεν γνώριζαν ούτε μία ελληνική λέξη και έδειχναν πρωτοφανή αγριότητα απέναντι στους αστυνομικούς σαν να βρίσκονταν σε πεδίο μάχης.

Όταν κόπασε η ένταση του 2008 η πλειοψηφία των Κοσοβάρων εξτρεμιστών που είχαν έρθει στην Αθήνα έφυγε. Δεν έφυγαν όμως όλοι. Στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας είχαν λάβει πληροφορίες από Γεωργιανούς μετανάστες που κατοικούν στο Μεταξουργείο ότι σε ένα παράνομο τζαμί που λειτουργούσε σε ισόγειο κατάστημα κοντά στις γέφυρες της οδού Αχιλλέως εμφανίζονταν σε συνάξεις Πακιστανών και Αιγυπτίων Κοσοβάροι Αλβανοί που έκαναν κηρύγματα μίσους εναντίον των Χριστιανών!

Έλεγαν ότι «δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλος είναι Σέρβος ή Έλληνας, αρκεί που είναι Χριστιανός και Ορθόδοξος, άρα εχθρός!». Οι «κήρυκες» προέρχονταν από την Τερμόκοσα της Πρίστινας και από την Πρεβάλα όπου έχουν εντοπιστεί σήμερα θύλακες στρατολόγησης «μαχητών» και «μαρτύρων» του αποκαλούμενους Ισλαμικού Κράτους.

Όντως έχει εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές ένας παράνομος χώρος στην οδό Σαλαμίνος, ο οποίος παρακολουθείται διακριτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας όπου κατοικούν κατά κύριο λόγο Αιγύπτιοι μετανάστες. Σε διακριτικές έρευνες που έχουν γίνει από άνδρες της ΕΥΠ και της Ασφάλειας, οι Έλληνες της περιοχής έχουν καταθέσει πως όταν ξέσπασε η κρίση στη Συρία σημειώθηκαν κάποια μικροεπεισόδια βίας από Πακιστανούς και Αλβανούς εναντίον Σύρων που κατοικούν στη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το «τζαμί» στο Μεταξουργείο

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι «αυτοί με τα σαρίκια και τις καμιζόλες που έφταναν στα γόνατα και τις μακρυές γενιάδες έχουν εξαφανιστεί, όπως και οι Αλβανοί». Το χειρότερο σενάριο σ’ αυτήν την ιστορία θα είναι να επιβεβαιωθεί σύνδεση ορισμένων από αυτούς όχι μόνο με υποθέσεις του ποινικού δικαίου αλλά και με τη δράση ομάδων που συνδέονται με τον εξτρεμιστή Κοσοβάρο Αλβανό Λαβντρίμ Μουχατζέρι ο οποίος συμμετείχε σε ανομολόγητες βιαιότητες εναντίον στρατιωτών και αμάχων στο Ιράκ.

Πέρα από τα γενικόλογα δημοσιεύματα και τις σκόρπιες πληροφορίες που διακινούνται από ιστοσελίδες και ιστολόγια, το θέμα απασχολεί έντονα στις Αρχές και όντως υπάρχει αυξημένη κινητικότητα. Αφορμή αποτέλεσε το ρεπορτάζ του Μπένζαμιν Χωλ για την αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα Fox News. Στο οδοιπορικό που δημοσιεύθηκε στα τέλη Αυγούστου, ο Χωλ έκανε λόγο για δεκάδες παράνομα τζαμιά στην Ελλάδα απ’ όπου στραλογούνται μαχητές της ISIL.

Το δημοσίευμα της Fox

Ανέφερε επίσης την περίπτωση του Shamal Ahmad Tofiq από το Ιρακινό Κουρδιστάν, που ήρθε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή, αλλά ένα βράδυ που μέθυσε ταξίδεψε στη Συρία, όπου εντάχθηκε στην Αλ Κάιντα, στο σκληρό τμήμα της Jahbat al Nusra. Εκτός από το θέμα αυτό, πληροφορούμαστε ότι ύστερα από αίτημα των Αμερικανών σημειώθηκε ειδική επιχείρηση από την Κρατική Ασφάλεια και την ΕΥΠ στην Κρήτη και ειδικά σε ορεινές περιοχές του νομού Χανίων.

Επίσης, ερευνάται από τις αρχές χώρος «σύναξης» ακραίων μουσουλμάνων στην περιοχή του Ρέντη ή της Νίκαιας. Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει μετά το αλληλομαχαίρωμα Πακιστανών στην Παλιά Κοκκινιά για «δικούς τους λόγους» εξετάζεται πολύ σοβαρά η πληροφορία πως σε «παράνομο τζαμί της περιοχής γίνονται στρατολογήσεις και κηρύγματα μίσους εναντίον αλλόθρησκων» που δεν είναι απαραίτητα Έλληνες, αλλά μπορεί να είναι και Κινέζοι ή Ινδοί μετανάστες που ζουν στον Ρέντη και τη Νίκαια.

Άλλωστε φαινόμενα ρατσιστικής βίας δεν ήταν μόνο η υπόθεση Φύσσα αλλά πολλές άλλες που δεν βρίσκουν το φως της δημοσιότητας και συμβαίνουν συχνά σ’ αυτές τις περιοχές…

25 σχόλια:

 1. Άντε τώρα ο κοσμάκης να καταλάβει από πού θα του' ρθει!

  Απ' το IS κινδυνεύει;

  Απ' τους Αμερικάνους;

  Άλλο ο ένας και άλλο ο άλλος;

  Αντίπαλοι είναι;

  Σύμμαχοι είναι;

  Καλά, και η ΕΕ; Και η ΕΕ μέσα; Ή μήπως έξω; Αλλά ποια είναι τώρα η ΕΕ; Εμείς είμαστε ΕΕ; Μήπως δεν είμαστε; Μήπως και είμαστε και δεν είμαστε;

  Τι έγινε ρε παιδιά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι ο κομμουνιστής;

   Τους τχιζαντιστές τους υποπτεύεται, δικαίως.

   Τους Αμερικάνους τους υποπτεύεται, δικαίως.

   Το άρθρο από πάνω το υποπτεύεται, δικαίως.

   Η κυβέρνηση θα κυνηγάει μετανάστες και θα λέει ότι κυνηγάει Τζιχαντιστές.

   Αλλά κάποιοι από τους "φιλομετανάστες" υποστήριζαν ακριβώς τους Τζιχαντιστές στη Συρία, το IS πριν το IS.

   Επομένως, πρέπει να στηρίξει τους μετανάστες, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι κύκλοι έχουν "φυτευτεί" ανάμεσά τους.

   Τι να κάνει;

   Καλωσήλθατε στον ιμπεριαλισμό του 21ου αιώνα.

   Διαγραφή
  2. Κι ένα τελευταίο, έτσι μολοτωφικό.

   Εμείς το χουμε σκοινί κορδόνι ότι "ανήκομεν εις την Δύσην."

   Έχετε σκεφτεί μήπως όμως για τους Αμερικάνους θα ανήκομεν εις σύντομον διάστημαν στην Μέσην Ανατολήν;

   Ως ένα ακόμα μπαχαλοκράτος φυλών και φατριών και εμφυλίου χωρίς καμία ταξική διέξοδο και προσανατολισμό;

   Χμ;

   Διαγραφή
  3. Και για να συμπληρωσω το τελευταιο σχολιο σου. Μπαχαλοκρατος εμφυλιου χωρις καμια ταξικη διεξοδο και προσανατολισμο σημαινει τσακισμα του ΚΚΕ.
   Ας το χουμε στο μυαλο μας μιας και μεσα σε μια βδομαδα ψηφιστηκαν αντιρατσιστικο και νομοα για την χρηματοδοτηση των κομματων....

   ratm

   Διαγραφή
  4. Στο μυαλό μου είσαι; Τώρα το σκεφτόμουν.

   Διαγραφή
 2. Και η Αγιά Σοφιά; Τα ορθόδοξα αδέρφια; Το άγιον όρος; Αλλά αυτοί δεν κάνανε τα σκάνδαλα; Ο Παΐσιος όμως; Ο Λιακό όμως είπε θα την πάρουμε την πόλη χωρίς να πολεμήσουμε; Που πάνε αυτά τα τανκς; Γιατί δε μένουν εδώ που κινδυνεύουμε από Τζιχάντ; Πότε θα ξυπνήσει η κόκκινη αρκούδα; Πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα;

  Εμφατικά δηλώνω ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ.
  Μας τρολάρουνε δηλαδή!


  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "έδρασαν εις βάρος της Εθνικής Ασφάλειας και της σταθερότητας κατά την εξέλιξη των γνωστών επεισοδίων που βύθισαν την Αθήνα στο χάος, τον Δεκέμβριο του 2008"

  Τα οποία επεισόδια "λέγεται" ότι είχαν στόχο τον Καραμανλή, λόγω των κινήσεων που έκανε για πάρε-δώσε με τη Ρωσία (αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη). Και ο Κωστάκης όντως έπεσε, ενώ υπήρξε και απόπειρα δολοφονίας εναντίον του για τους ίδιους λόγους.. Αυτά "λέγονται"...
  Και υπάρχει και η πραγματικότητα, που μπορεί να συνδεθεί και με τη συζήτηση στα άλλα ποστ, που λέει ότι του Κωστάκη του φτιάχνουν το προφίλ, παρουσιάζοντάς τον ως αμόλυντο και θύμα, και προετοιμάζοντας ίσως την έλευσή του ως ήρωα, αν και όταν χρειαστεί..

  Σεβέκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγω ως κομμουνιστης παντως υποπτευομαι τον Κωνσταντινου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  http://parodynews.wordpress.com/2012/07/22/%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC-o-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9/

  ρεδ αλερτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και που να δεις τι εχει να γινει οταν "πιασουν" τον πρωτο πυρηνα ή σκασει καμια στην αθηνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σε αυτή την κατάσταση και σε ότι ακολουθεί, πάει πολύ αυτό που λένε οι Αμερικανοί "FUBAR" (fucked up beyond any recognition). Το πώς θα βγάλουμε άκρη και αν την βγάλουμε, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το δούμε. Πάλη καλά όμως που έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μας σώσει :-)

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω αν θελήσουν οι Αμερικάνοι να χτυπήσουν Γερμανία μεταφέροντας επιχειρήσεις λίγο Βόρεια της Λιβύης και της Συρίας. Θα κλάψουνε μανούλες. Όλοι εναντίον όλων και μπάχαλο σε ντε τε.

   Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα (όχι και τόσο όμως) θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αν και ακόμα δεν έχουμε ενδείξεις... Γιατί θα σου έλεγε μετά η ΕΕ: "Εγώ μλκς είμαι που τις "έσωσα" αυτές τις χώρες που τώρα έχουν μεροκάματα Κίνας, για να έρθεις εσύ; "
   Το καλό σε αυτή την περίπτωση θα ήταν η διάσπαση του ΝΑΤΟ, και γενικά των ιμπεριαλιστών σε άλλο ένα στρατόπεδο πέραν του δυτικού - ανατολικού...

   Κώστας

   Διαγραφή
  3. Πίπες μπορεί να κάνει η ΕΕ αν το αποφασίσουν οι Αμερικάνοι να παίξουν ακόμα πιο άγρια τα χαρτιά τους. Λιγότερα απ' τη Ρωσία.

   Διαγραφή
  4. Τώρα παίζει σιγά-σιγά το χαρτί των όπλων. Όταν παίζει το χαρτί των όπλων, το παιχνίδι αλλάζει μορφή. Αν καθίσει καλά η ΕΕ, όλο και κάτι θα φάει που θα περισσέψει στις ύαινες. Αν δεν καθίσει καλά...μαύρο φίδι που την έφαγε.

   Τώρα το ζήτημα είναι εμάς το μικρούς αν μας χρειάζεται πια τόσο που θα είχε αντίρρηση να γίνουμε μια έτσι ωραία Λιβύη ή Συρία. Γιατί εδώ που τα λέμε, φτάνει μια Ουκρανία σε ολόκληρη ήπειρο; Κι εδώ που τα ξαναλέμε, η Γιουγκοσλαβία στο πηγάδι είχε κατουρήσει;

   Διαγραφή
  5. Νομίζω ότι μέσο της "ηγεμονίας" της Γερμανίας, η ΕΕ, θα μπορούσε να ξεστρατίσει ή και να "παίξει δικιά της μπάλα" σε ένα βαθμό.
   Πολύ ευαίσθητες ισορροπίες και πολύ αβέβαιο το κλήμα... Εκτός αυτού οι φυγόκεντρες τάσεις στην ΕΕ έχουν αρχίσει κιόλας να οξύνονται, και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγηθεί η κατάσταση όταν χοντρύνει το κόλπο.

   Κώστας

   Διαγραφή
 7. "Σεις περήφανα πουλάκια, που πετάτε αυτού ψηλά
  στην πατρίδα που θα πάτε, χαιρετίσματα πολλά.
  Πείτε και στη δόλια μάνα πως εγώ σκοτώθηκα
  για μια λεύτερη πατρίδα στη ζωή μου όλο χαρά.
  Άντε, για σημάδι μου 'χουν βάλει μια σημαία ελληνική.
  Μ' άσπρα γράμματα γραμμένη να με λένε νικητή."

  http://youtu.be/HXgutGkO2ig

  Ποιος δινει τροφη στα ποσοστα της Χ.Α.?
  Παντως οι περισσοτεροι απ' αυτους μαζι με αυτον που μιλαει στο βιντεο ηταν στις συμμαχικες των αμερικανων εκστρατευτικες δυναμεις των ΗΠΑ στο Αφγανισταν μαζι με τις ελληνικες.

  http://youtu.be/Fhtm_7BJsV4

  ρεδ αλερτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλοι και όλα πλην σταλινικών απολιθωμάτων δίνουν τροφή στη Χ.Α. Η αντικειμενική κατάσταση δίνει τροφή στη Χ.Α. Και σιγά που περιορίζεται το θέμα στη Χ.Α ή στην Ελλάδα.

   Διαγραφή

 8. Se auto pou eipes pio pano. Yparxei periptosi na xtypisoun Ellada oi Amerikanoi ws apantisi sti Germania? Auto syndeetai me tous tzixantistes? Diladi apostatheropoiisi gia na epemvoun pio eukola? Auto pou kanoun pantou diladi. Kai poso pithano einai na ginei mia tetoia epemvasi. Syggnomi giati exo mperdeutei me tin katastasi genika...
  A.K.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και πώς να μην μπερδευτείς.

   Η Ελλάδα συνδέθηκε με τον "αδύναμο κρίκο" της Ευρώπης από πολλούς. Κανείς τους δεν πήρε αυτή την αδυναμία σε κατεύθυνση άλλη από την σοσιαλιστική επανάσταση. Αλλά αυτή έχει προϋποθέσεις, που δεν πληρούνται. Μόνο που εκεί που δεν γίνεται σοσιαλιστική επανάσταση δεν εξαφανίζεται ως δια μαγείας και η αδυναμία του αδύναμου κρίκου. Αν οι ΗΠΑ έχουν ευρύτερα σχέδια αποσταθεροποίησης της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι ένας εξαιρετικά καλός υποψήφιος για να χτυπήσουν, με τις γνωστές όπως λες και συ μεθόδους. Φασίστες έχουμε, μουσουλμάνους έχουμε, μετανάστες έχουμε, απ' όλα έχουμε. Όρεξη να υπάρχει και κάνεις την Ελλάδα Λιβύη όποτε θες.

   Διαγραφή
  2. Τώρα, χωρίς να θέλω να πανικοβάλλω κανένα, το σκέφτομαι αυτό ως ενδεχόμενο όχι πολύ απομακρυσμένο. Εξαρτάται φυσικά, και αι βουλαί της CIA δεν είναι εύκολο να γίνουν άμεσα αντιληπτές. Πάντως το πιο πάνω κείμενο βρωμοκοπάει υπηρεσίες.

   Διαγραφή
 9. Εννοειται οτι ειναι απο τους αμερικανους κατασκευασμενο παγκοσμιο φαινομενο, οπως αυτοι στη φωτογραφια, περσι ήταν αγαπημενα παιδια των αμερικανων και τους φωναζαν "αντικαθεστωτικους" συριους ανταρτες που πολεμουσαν το καθεστως Ασαντ, φετος τους ονομαζουν τζιχαντιστες και ISIL και παει να γινει ο Ασαντ αναγκαστικος συμμαχος των αμερικανων.
  https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10698715_784014138322912_3717570252399464510_n.jpg?oh=a4d4d601f839f581298914f18df0e135&oe=5491A6B0&__gda__=1419339265_a371890722486a95a981f6f018befee8

  ρεδ αλερτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για να μη πουμε και για τη διγλωσια του ΣΥΡΙΖΑ περσι τετοια εποχη και της Αυγης που κρατουσε παντα ισες αποστασεις μεταξυ συριων αντικαθεστωτικων και συριων καθεστωτικων, καλα, ευκαιριακοι ηταν και ειναι οι οπορτουνιστες το λεει και η λεξη, οπορτουνιστες.

   ρεδ αλερ

   Διαγραφή
 10. http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/09/blog-post_195.html

  ρεδ αλερτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ​Germans want more independence from US

  http://rt.com/news/186832-germany-independence-us-poll/

  Decadent

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Τώρα, πως μου έχει κάτσει πως είναι σχετικό με την ανάρτηση; δεν ξέρω, τη γνώμη μπορεί να έχει κάποιος ακούγοντας το. Ποιος μαγνητοφωνούσε;, από πότε τα ξέρανε; και ποιοι τα ξέρανε;

  Να ακουστεί με μουσική υπόκρουση: "...είσαι σκέτο παρακράτος..."
  Ηχητικό: Η Χρυσή Αυγή πίσω από την επίθεση στο Πέραμα
  http://www.efsyn.gr/?p=233120

  Αλ.Χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή