Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Foreign Policy: Από τον "παγκόσμιο διανοητή" Τσίπρα στους "φασίστες υπερασπιστές της ελευθερίας"
(Είχαν προηγηθεί οι απονομές τίτλων "παγκόσμιου διανοητή" απ' το ίδιο περιοδικό της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στους Slavoj Zizek και Pussy Riot--κεντρικής σημασίας μιντιακές φιγούρες για την "επιχείρηση Ουκρανία")

5 σχόλια:

 1. Off topic αλλά δεν κρατήθηκα. Τι έγινε; χαλούν τα σχέδια και άρχισε το χαφιεδότσουρμο την αλληλοφαγωμάρα; ή το παίζουν "ο καλός και κακός μπάτσος";

  http://www.neaspora.gr/?p=2323
  http://www.ergatikosagwnas.gr/new/ea/index.php/arthra/tis-sindaxis/218-den-prosferometha (προσέξτε τον προβοκατόρικο και χαφιεδικο τίτλο)

  Βασίλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχει καιρό που συγκρούονται Νέα Σπορά και Εργατικός Αγώνας. Είχαν πέσει μπηχτές από πολύ νωρίς και αυτό οξύνθηκε μετά τη δήλωση στήριξης στο ΚΚΕ της ΝΣ. Όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα για τη μεταξύ τους σύγκρουση, η ΝΣ έχει το πάνω χέρι. Δεν βλέπω μέλλον στον ΕΑ ως φραξιονιστική κίνηση. Η ΝΣ παίζει πολύ πιο έξυπνα κατά την κρίση μου.

   Διαγραφή
  2. Το σημαντικό, Αντώνη, είναι πως όντως δια του τίτλου ο ΕΑ 'καρφώνει" -ίσως προβοκατόρικα και σίγουρα χαφιέδικα - συγκεκριμένο πρόσωπο πισω απο την ΝΣ. Φίδια!

   Β.

   Διαγραφή
  3. Δεν γνωρίζω ποιον "καρφώνει" ο ΕΑ, και εδώ που τα λέμε δεν με απασχολεί κιόλας. Απ' την ενασχόληση με τον ΕΑ κερδίζει μόνο ο ΕΑ.

   Διαγραφή
 2. Αυτόν που είχε δημοσιεύσει το "δεν προσφέρομαι" προφανώς. Έχεις δίκιο πως πολλή σημασία έδωσα ηδη στους νεομανιαδακηδες. Συνεχίζουμε

  Β.

  ΑπάντησηΔιαγραφή