Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

"Η Ουκρανία δεν είναι μπουρδέλο"

Femen, Κεντρικά γραφεία, Κίεβο. Καρέ από ντοκυμαντέρ του RT.

"Επιχείρηση Αντισταλινισμός":


7 σχόλια:

 1. Κάθε ομοιότητα της σημαίας στα γραφεία του Κιέβου με αυτή του χρηματοδότη και ευεργέτη Ομπάμα είναι ολωσδιόλου τυχαία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποροσένκο από τις ΗΠΑ: Η Ρωσία απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια
  http://news.in.gr/world/article/?aid=1231348830
  είναι δυνατόν να τα λες αυτά; Πώς είναι να είσαι τόσο πουλημένος; Γιατί για να τα λες αυτά κάτι είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση. Όσο για αυτές, μερικές φορές νομίζω ότι υπάρχει μόνο οίκτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είδα πολύ οίκτο στην πόζα της Ίνα Σεφτσένκο έξω από φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων όμως.

   Διαγραφή
  2. Καταλαβαίνω, αλλά τι να χαρακτηρίσεις τώρα και τι να σχολιάσεις, άντε και με τις Pussy Riot στον αγώνα που κάποτε θα δικαιωθεί.

   Διαγραφή
  3. "Χρειάζονται περισσότερη πολιτική υποστήριξη από ολόκληρο τον κόσμο. Χρειάζονται περισσότερο στρατιωτικό εξοπλισμό, θανατηφόεο και μη" είπε ο ίδιος [Ποροσένκο].
   ...
   Τόνισε άλλωστε ότι το μόνο που εμποδίζει «τον εφιάλτη μιας πλήρους υποτροπής (κι επιστροφής) στον προηγούμενο αιώνα και το ξέσπασμα ενός νέου ψυχρού πολέμου είναι οι νεαροί Ουκρανοί στρατιώτες που [όμως] δε διαθέτουν αρκετό εξοπλισμό.
   ...
   "Ο πόλεμος που διεξάγουν οι νεαροί αυτοί άνδρες σήμερα δεν είναι ένας πόλεμος (μόνον) της Ουκρανίας. Είναι πόλεμος και της Ευρώπης και της Αμερικής, επίσης."


   Proxy wars, είπατε; Σταλίνες συνομωσιολόγοι...

   gdmn1973

   Διαγραφή
  4. Ξέρεις, μια απ' τις ελάχιστες φορές που ο Φιντέλ έγινε έξω φρενών ήταν όταν κατηγορήθηκε για απανθρωπιά μετά την εκτέλεση των 550 πρωτοπαλίκαρων του καθεστώτος Μπατίστα--το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήρε την εξουσία.

   Ο Κουβανικός λαός, ειρήσθω εν παρόδω, απαιτούσε μαζικά περισσότερες εκτελέσεις:

   http://www.britishpathe.com/video/cubans-demand-more-executions

   Διαγραφή
  5. Επιπροσθέτως, χιλιαρικάκι με αύξηση για διεθνείς αποστολές, ταξιδάκια, ξενοδοχεία, κλπ, είναι κάτι που η μεγάλη πλειψοψηφία των Ουκρανών δεν είχε ούτε σε καιρό ειρήνης. Τώρα, πάνω από ένα εκατομμύριο Ουκρανών δεν έχει ούτε σπίτι και ζει πρόσφυγας.

   Δεν θα αναπτύξω τι αποφάσεις θα έπαιρνε ένα Λαϊκό Δικαστήριο για την Ίνα Σεφτσένκο ή, ακόμα περισσότερο, το αφεντικό της τον Βίκτωρα.

   Διαγραφή