Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Περιφέρεια Αττικής: Έδωσαν γραφεία στη Χρυσή Αυγή

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Εδωσαν γραφεία στο συνδυασμό της Χρυσής Αυγής
Καταγγελία από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε παροχές και διευκολύνσεις προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής προχώρησε η νέα διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής. Το γεγονός καταγγέλλουν με σχετική ανακοίνωσή τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι οποίοι είχαν προτείνει να μη δοθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση στη ναζιστική οργάνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχει ως εξής: «Η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου υλοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε παροχές και διευκολύνσεις (παραχώρηση γραφείων, κ.ά.) προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, απορρίπτοντας την πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση και παροχή στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Αποδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μεγάλα λόγια για την καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι για το "θεαθήναι", όταν ακόμα και η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, την ανάκληση αδειών οπλοφορίας των βουλευτών της κ.ά.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής τη στάση της κ. Δούρου και τους καλεί να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση».

1 σχόλιο:

  1. κανενα "αριστερο" τρολακι να μας πει για συνεργασιες και αντιφασιστικα μετωπα;;;
    τι εγινε, το ρενακι εξαργυρωνει το ψαρακι που εφαγε εκεινο το βραδυ στο πειραια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή