Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΚΚΕ: Σχόλιο για το εμπάργκο της Ρωσίας

ΚΚΕ: Σχόλιο για το εμπάργκο της Ρωσίας
Δημοσίευση: Πέμ, 07/08/2014 - 16:12

«Συνέπεια της επέμβασης της ΕΕ και των ΗΠΑ στις εξελίξεις στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του σφοδρού ανταγωνισμού τους με τη Ρωσία, είναι το εμπάργκο σε αγροτικά προϊόντα της ΕΕ, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν Έλληνες αγρότες, ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι», επισημαίνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το εμπάργκο της Ρωσίας.

«Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της από τα μέτρα της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία και να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των μικρομεσαίων αγροτών. Να αποζημιώσει τους μικρομεσαίους αγρότες για πιθανές απώλειες στο εισόδημά τους από το εμπάργκο, σε τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους. Παραμένει ως διέξοδος για τους λαούς, η αποδέσμευση από την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, ο οποίος οδηγεί και τον ελληνικό λαό να πληρώνει για τα κέρδη, αλλά και για τους ανταγωνισμούς των επιχειρηματικών ομίλων», καταλήγει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

2 σχόλια:

 1. Το μάγκα στην καμπούρα μας...με την ανεργία στα ύψη, με εξαθλίωση μαζική, με παιδεία, υγεία, σαφαλίσεις διαλυμένα οι αστοί μας προελαύνουν εις νικηφόρον άλογο κατά της Μογγολικής λαίλαπας υπέρ βωμών και μονοπωλίων, φουσκωμένοι απ' το φυσικό αέριο, και φροντίζοντας την καρπαζά στο τέλος της ημέρας να την τρώμε εμείς.

  Αυτός είναι ο ιμπεριαλισμός, ηλίθιε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το δρόμο δείχνει κ πάλι ο Alexis

  www.left.gr/news/diimeri-episkepsi-toy-alexi-tsipra-sto-agion-oros

  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή