Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Κ.Ο Κύπρου ΚΚΕ-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Λευκωσία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Λευκωσία

Η Κομματική Οργάνωση του Κ.Κ.Ε. στην Κύπρο καλεί όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους Έλληνες μετανάστες, να δώσουν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) ενάντια στην συνεχιζόμενη εγκληματική δράση του Ισραήλ προς τον Παλαιστινιακό λαό, που μόνο τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 300 Παλαιστίνιους -- στην πλειοψηφία τους άμαχοι, γυναίκες και παιδιά.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιούλη και ώρα 6.30μμ έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία. Προσυγκέντρωση στις 5.45μμ στην  ΠΑΣΥΔΥ και πορεία προς την Πρεσβεία.

*επισυνάπτεται και η ανακοίνωση του Π.Σ.Ε.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) καλεί τον κάθε φιλειρηνιστή κάτοικο Κύπρου όπως δώσει το παρών του στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Ισραηλινής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας, που διοργανώνει τη Δευτέρα, 21 Ιουλίου και ώρα 6:30μμ έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία. Θα προηγηθεί πορεία από την ΠΑΣΥΔΥ προς την Πρεσβεία. Προσυγκέντρωση στην ΠΑΣΥΔΥ η ώρα 5:45μμ. Κύρια ομιλητής στην εκδήλωση έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ η Πρόεδρος του ΠΣΕ, Συναγωνίστρια Σύλβα Τιγγιρίδου.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τον Παλαιστινιακό λαό που βρίσκεται υπό καθεστώς βάρβαρων επιθέσεων. Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά και καταδικάζουμε με βδελυγμία τις συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό της Γάζας. Το φασιστικό Κράτος του Ισραήλ, πιστό στην πολιτική της εξόντωσης των Παλαιστινίων και στην επεκτατική του πολιτική, συνεχίζει να σκοτώνει αδιακρίτως γυναικόπαιδα και να καταστρέφει μαζικά δεκάδες κατοικίες και άλλες οικοδομές.

Αντιδρούμε και αντιστεκόμαστε βροντοφωνάζοντας ότι οι μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί και αγωνιζόμαστε για να επικρατήσει η ισχύς του δικαίου και όχι το δίκαιο του ισχυρού.

Ζήτω η φιλία και η αλληλεγγύη των λαών!

Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2014
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου