Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Άλλο ένα εξαφανισμένο άρθρο στο Left.gr

Η καταγγελία για τη νέα εξαφάνιση άρθρου στο φιλο-ΣΥΡΙΖΑ ιστολόγιο "Για την κοινωνική αριστερά."

4 σχόλια:

 1. Αλίευμα από το αρχικό link (http://giatinkinonikiaristera.blogspot.se/2014/06/leftgr.html)

  Νίκος Σαραντάκος

  Πάντως το λινκ δουλεύει μια χαρά:
  http://left.gr/news/gia-tin-taxiki-vasi-tis-esokommatikis-diapalis-ston-syriza

  Το μόνο που καταφέρνετε με την αβάσταχτη επιπολαιότητά σας είναι να δίνετε τροφή σε λυσσασμένους εχθρούς του ΣΥΡΙΖΑ:
  http://leninreloaded.blogspot.com/2014/06/leftgr.html

  Ντροπή!


  Για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία σχετικά με το ρόλο που βαράει ο καθένας. Κι όσο για τις ντροπές κλπ. τι είναι οι ντροπές μπροστά στις υπεσχημένες καρέκλες, λέω εγώ...

  gdmn1973

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έστειλε κι εδώ σχόλιο, που φυσικά δεν εμφανίστηκε καθώς του έχει απαγορευτεί ο σχολιασμός. Είναι πιθανό να αποκτήσει αρκετή δουλειά στο εγγύς μέλλον, χωρίς να ευθύνομαι εγώ για αυτό.

   Εγώ δεν είχα ποτέ αμφιβολία για το ρόλο του πάντως. Απλά, το ότι έχει πολύ χαμηλού επιπέδου καθήκοντα στην κομματική του χρέωση δεν τον καθιστά χειρότερο από άλλους. Είναι δικό μας ζήτημα το αν του δίνουμε χώρο να παίξει, όχι δική του ευθύνη. Αυτός κάνει τη δουλειά που του έχει χρεωθεί.

   Διαγραφή
  2. Πιο συγκεκριμένα, είναι αμελητέα ποσότητα σε ό,τι αφορά το power play μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει κανένα ρόλο ως "οργανικός διανοούμενος" της Κουμουνδούρου. Στον πάτο βρίσκεται στις προτεραιότητες του κόμματος για προβολή. Η δουλειά του είναι αποκλειστικά η λειτουργία "στο γήπεδο του αντιπάλου", η δικτύωση με ομάδες με φραξιονιστικό χαρακτήρα, η "φιλική παραπλάνηση" οπαδών του ΚΚΕ και η προστασία των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

   Διαγραφή
 2. Είχα στείλει κι έγω σχόλιο, το οποίο δεν εμφανίστηκε. Το έστειλα καλοπροαίρετα, και δίχως να εννοώ τίποτα παρόμοιο με τα του Σαραντάκου. Αν και βλέποντάς τα τώρα, μάλλον θα το έπαιρνα πίσω....

  ΑΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή