Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

"Για τους σεισμούς που μέλλονται να ρθουν: Παρουσίαση της έκδοσης για το Επιστημονικό Συνέδριο της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Μπέρτολτ Μπρεχτ«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ»
Παρουσίαση της έκδοσης για το Επιστημονικό Συνέδριο της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Μπέρτολτ Μπρεχτ

Τα πρακτικά του Επιστημονικού Συνεδρίου που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ, για τον Μπέρτολτ Μπρέχτ, θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που διοργανώνει η «Σύγχρονη Εποχή», την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (Καπανέως & Αλεξανδρείας).


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Α’ μέρος:

Μουσική παράσταση. Κείμενα Μπ. Μπρεχτ. Μουσική Χανς Άισλερ και Θάνου Μικρούτσικου. Διαβάζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζάκος, Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη. Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Ανδρονιάδης (πιάνο), Δημήτρης Κουφαλάκος (φαγκότο, φυσαρμόνικα), Στέφανος Χατζηαναγνώστου (φλάουτο). Τραγουδούν: Σύλβια Καπερνάρου, Θοδωρής Καρέλλας, Έρση Φτούλη. Σκηνοθετική επιμέλεια: Κώστας Καζάκος. Ενορχήστρωση: Στέφανος Χατζηαναγνώστου.

Β’ μέρος:

Παρουσίαση της έκδοσης από την Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γ’ μέρος:

Προβολή του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Μπ. Μπρεχτ, «Η τελευταία λέξη δεν ειπώθηκε ακόμα» (παραγωγή του τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ για το Επιστημονικό Συνέδριο, 2013).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

1 σχόλιο:

 1. Το πρωτότυπο άρθρο εδώ:
  http://www.nytimes.com/2014/06/14/upshot/the-lack-of-major-wars-may-be-hurting-economic-growth.html?_r=0
  Σε μετάφραση εδώ:
  http://gregordergrieche.blogspot.gr/2014/06/new-york-times.html
  Σε σχέση και με το άρθρο σου:"Ιστορικά μέτρα αντιμετώπισης της απότομης διόγκωσης του σχετικού υπερπληθυσμού της εργασίας"

  ΑπάντησηΔιαγραφή