Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Κοκτέιλ Μολότωφ #354

Κόλαση στο Ιράκ, κόλαση στην Ουκρανία, κόλαση στη Βραζιλία, νεκροί και πρόσφυγες παντού, ξύλο, απολύσεις και καταδίκες στην εργατική τάξη, και στο βάθος του τούνελ το τραίνο των ομαδικών απολύσεων για όλους.

"Ψηφίζουμε και φεύγουν..."


4 σχόλια:

 1. Ο Τσίπρας διόρθωσε τη σαγιονάρα της Δούρου: όχι μπάνια το καλοκαίρι για τους βουλευτές του Ριζοσπαστισμού, της Αριστεράς και της Προόδου.
  The show must go on.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χτες διάβαζα το βιβλίο του Ντάτ, που είχε προβλέψει από το 1934 τον Β ΠΠ, και με λύπη κατάλαβα ότι δεν θα την γλιτώσουμε... Μπορεί βέβαια να είμαστε τυχεροί και να χάσουμε το τραίνο των ομαδικών απολύσεων...

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. το μπάνιο των δεξιών οπορτουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει ανάγνωση όλων των κλασικών του τιτοϊσμού ώστε να ξέρουν πως να κινηθούν με τους εργοδότες για τον στόχο του σοσιαλισμού,σεμινάρια ευρωκομμουνισμού,μπόλικη ανάγνωση Τρότσκι και εφαρμογή της διαρκούς επανάστασης στα πλαίσια της ΕΕ των λαών,σφετερισμό της αντιφασιστικής νίκης αλλά παράλληλα πλούσια λάσπη ενάντια του Στάλιν μαζί με τους αστούς, και μετά μπάνια με τους σοσιαλδημοκράτες και τους αναρχικούς.Η σαγιονάρα μπορεί να έχει να κάνει με συντροφικό χαιρετισμό στους κεφαλαιοκράτες της Ιαπωνίας για επενδύσεις.
  εργάτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eίναι πραγματικά θλιβερό και κατάπτιστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή