Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Το Αμύνταιο παραδίδει δωρεάν μαθήματα


Στον Δήμο Αμύνταιου κατέβηκαν δύο ΔΕΞΙΟΙ υποψήφιοι και το ΚΚΕ.

Ο Σύριζα δεν είχε συνδυασμό.

Ξέρετε τι είπε στον κόσμο του;

Όχι να καταψηφίσει τις κυβερνητικές δυνάμεις.Όχι να στηρίξει , αντιμνημονιακές, προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις.

Αλλά να ψηφίσει κατά συνείδηση.

Λοιπόν και ο κόσμος του Σύριζα έτσι έπραξε, ακολούθησε την γραμμή και οι δύο δεξιοί πήραν συνολικά 96%.

Ούτε μισός Συριζαίος δεν ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση.

Αυτό έκανε και σε 70 άλλους δήμους που δεν είχαν υποψήφιους.

Πηγή: Τσούχτρες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Θα θέλαμε πρώτα από όλα να χαιρετήσουμε τους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε Δήμο και Περιφέρεια, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΚΕ και της συνείδησης τους κατάφεραν ξεπερνώντας Συμπληγάδες να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Χαιρετίζουμε όλους εκείνους οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες ενός ψεύτικου διπολισμού, του μεγάλου εργολάβου και του ακόμη μεγαλύτερου εργολάβου. Παρά την καταγραφή του αποτελέσματος, ο λαός μας πρέπει να σταθεί όρθιος και ισχυρός για να στείλουμε τώρα μήνυμα αντίστασης χωρίς να έχουμε αυταπάτες. Πορευόμαστε, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν, για να βελτιωθεί η θέση της λαϊκής οικογένειας.

Για εμάς η εκλογική μάχη δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζεται στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ στο οποίο καλείται να απαντήσει ο κάθε εργαζόμενος, ο άνεργος, ο επαγγελματίας, ο αγρότης το οποίο είναι:

Αν ο λαός πρέπει να μείνει υποταγμένος στην πολιτική της Ε.Ε. που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μονοπωλίων, αν πρέπει να μείνει υποταγμένος σε όλους όσους συναινούν σε αυτή την πολιτική, αν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να ικανοποιηθούν οι ανάγκες μας από τα κόμματα που εξωραΐζουν την Ε.Ε., αν πρέπει να μείνει υποταγμένος στο αντιλαϊκό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει ο Καλλικράτης, που μετατρέπει τους Δήμους και τις Περιφέρεις στο μακρύ χέρι των κυβερνήσεων.

Ή αν πρέπει να χειραφετηθεί από τον Ευρωμονόδρομο και όσους τον αποδέχονται ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΚΕ.

Καλούμε:

Στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης τις ανυπότακτες δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, Να μην αποδεχτούν τις ψεύτικες λογικές του μικρότερου κακού. Να μην μπουν στο δίλλημα ποιον υπηρέτη αντιλαϊκής πολιτικής θα επιλέξουν.

Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ. Καλούμε τους πολίτες ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις τοπικές εκλογές, να καταδικάσουν την Ε.Ε., που κυριολεκτικά είναι χτισμένη πάνω στο αίμα των λαών της Ευρώπης. Να στείλουν μήνυμα αντίστασης και ελπίδας!

4 σχόλια:

 1. Ο ένας συνδυασμός ήταν κάποτε ΠΑΣΟΚ. Άρα ορθώς ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΙ

  ΒΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Σύρριζα μοιράστηκε σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στους παραπάνω συνδυασμούς. Τακιμιασανε πάλι παλιά μου τέχνη κόσκινο
  υγ Συριζαιος στην ελληνοφρένεια στην μοναδική περιφέρεια που δεν πήρε μέρος η ΧΑ Η ΛΑΣΥ είχε αύξηση και μιλάνε για σύμπραξη ΧΑ με ΚΚΕ συριζαιικη μαλακία στο τετράγωνο τι έχουμε να ακούσουμε μέχρι την Κυριακή καλή Δύναμη σ/φοι.

  Giorgio Lazer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η στάση και η ηθική των τσιπροσυριζαίων έχει αποδεχτεί επανειλημμένως ότι είναι σαθρή και ενάντια στο εργατικό κίνημα, σπιλώνοντας το όνομα της αριστεράς. Βρέθηκα από το εξωτερικό στην χαλκίδα για να δώσω δύναμη στη ΛαΣυ του Σταματούκου και μου είπαν πράγματα και θάματα για τους συριζαιους του γειτονικού δήμου ερέτριας.

  Για να το κάνω πιο λιανά, στον δήμο ερέτριας συμμετάσχει η νεαρή Καραμπέτσου Ασημίνα, που ένα χρόνο πριν, είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και έγιναν κινητοποιήσεις σε όλο το νησί για την παράνομη απόλυση της. Η κάθοδος της σαν επικεφαλής της ΛαΣυ ερέτριας φαίνεται τρόμαξε και ενεργοποίησε την βρωμερή λασπολογία μερικών που έφτασαν στο σημείο μέχρι και ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως το βιογραφικό της σημείωμα και το λογ.ΙΚΑ να βγάλουν στη δημοσιότητα οι αλήτες. Τύφλα ναχουν οι χαφιέδες... Θαυμάστε:

  http://eviaboom.wordpress.com/2014/05/12/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9/


  και εδώ:

  http://evia-press.gr/2014/05/10/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85/


  Ποιο είναι το πιο σάπιο σημείο αυτής της ανήθικης επίθεσης; Εάν παρατηρήσετε τις καταγγελίες είναι όλες υπογεγραμμένες από μια «κυρια» Φενια Νικολάου - Ενεργή πολίτης(!) - δημοσιογράφος (;;;). Και τι σημαίνει «ενεργός πολίτης» θα αναρωτηθεί κάποιος. E λοιπόν ο σύριζα στις δημοτικές εκλογές της ερετριας υποστήριξε την ΔΗΚΕΠ ,τουτέστιν Δημοτική Κίνηση ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Άρα η καλοπροαίρετη «ενεργή πολίτης», που δεν είχε καν το θάρρος να αντιπαρατεθεί με την Καραμπέτσου σε πολιτικό επίπεδο, προτίμησε την κατασυκοφάντηση της και την προσπάθεια έκθεσης της σε προσωπικό επίπεδο. (Μάλιστα υπάρχει και ένας υποψήφιος Νικολάου με τη ΔΗΚΕΠ, δεν έχω ψάξει εάν συνδέεται με την Φένια Νικολάου, όλα είναι πιθανα) Αυτή είναι λοιπόν η αριστερά του κύριου Τσίπρα, να χαιρόμαστε τέτοιους ψεύτες και απατεώνες.
  Εδώ η ανακοίνωση- στήριξη συριζα στο ΔΗΚΕΠ

  http://eretriamarynthos.blogspot.fr/2014/05/blog-post_13.html?spref=fb

  Δεν είχα χρόνο να ψάξω περισσότερο την υπόθεση, τα συμπεράσματα όμως είναι αποκαλυπτικά για την νοοτροπία των συριζαίων οσον αφορά τους αγωνιστές του ΚΚΕ. Το θέμα είναι να μην πέσουμε στην παγίδα να γίνουμε σαν τα μούτρα τους, με τέτοιους ανθρώπους που το παίζουν αριστεροί και έχουν το θράσος να ζητούν συμμαχίες . Όποιος ανακατεύεται με τέτοια πίτουρα είναι γνωστό τι παθαίνει στο τέλος. Καμία συμμαχία με απατεώνες.

  Ψηφίζουμε μόνο ΚΚΕ παντού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και κατ'αυτόν τον τρόπο.αποκαλύπτονται τα ψέυδη των οπορτουνιστών.Εγώ λέω το εξής,πως γίνεται αυτοί που στα σωματεία στηρίζουν την κυβέρνηση και την εργοδοσία και συνεργάζονται ακόμα και με τους χρυσαυγίτες,να μας ψηφίσουν;Εδώ δεν μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο σε δήμους που δεν κατέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιο δήμαρχο....Πλάκα μας κάνουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή